Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 8

QUOTE(kuzdaite @ 2012 05 14, 22:02)
Sandreja, nesu roziu specas, bet, jei tai butu mano roze, sodinciau giliau, kad tu visu gumbu nesimatytu, nors nematau visu saknu, bet itariu, jog cia skiepas, o jis turi buti 4 - 5 cm po zeme....Dar kitu merginu nuomones paklausinekite 4u.gif

ir as taip manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 05 14, 23:02)
Sandreja, nesu roziu specas, bet, jei tai butu mano roze, sodinciau giliau, kad tu visu gumbu nesimatytu, nors nematau visu saknu, bet itariu, jog cia skiepas, o jis turi buti 4 - 5 cm po zeme....

Ir aš taip daryčiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif iki pat šakelių po žeme reiktų.
Atsakyti
sveikos norejau konsultacijos pries 2 sav pasodinau vijokline roze ziuriu lapai rudais plemais pasipuose kuo purksti patartumet ir kas cia per liga?Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele22 @ 2012 05 15, 11:23)
sveikos norejau konsultacijos pries 2 sav pasodinau vijokline roze ziuriu lapai rudais plemais pasipuose kuo purksti patartumet ir kas cia per liga?Aciu 4u.gif

Gal kokia roziu deglige...Klauskite Zalioj stoty, turetu patarti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 05 14, 23:02)
Sandreja, nesu roziu specas, bet, jei tai butu mano roze, sodinciau giliau, kad tu visu gumbu nesimatytu, nors nematau visu saknu, bet itariu, jog cia skiepas, o jis turi buti 4 - 5 cm po zeme....Dar kitu merginu nuomones paklausinekite 4u.gif

QUOTE(b.kite @ 2012 05 14, 23:13)
ir as taip manau  g.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2012 05 15, 09:42)
Ir aš taip daryčiau  drinks_cheers.gif

Oho... tai negerai pasodinau ... unsure.gif

Kaip gerai, kad pas Jus į temą užsukau 4u.gif

Ką patartumėte daryti man - persodinti iškart?
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2012 05 14, 19:31)
man viena agronomė iš kaimo pasakė, kad uždengt maišeliu augaliuką ir papurkšt degtinės. Na, čia kai mano bazilikus užpuolė nežinau kokie vabalėliai ir sugraužė praktiškai. Tai post faktum ji man pasakė tai, išbandyti dar neteko. Sakė patį augalą galima užpurkšti g.gif

bet pas mane daug vabaliuku ant paciu stiebeliu, ypac virsunelese, tai sitas variantas vargu, ar tinkamas smile.gif bet reikia isbandyti ukiskus muilus ar coca cola smile.gif

Aciu
Atsakyti
QUOTE(Sandrėja @ 2012 05 15, 14:10)
Oho... tai negerai pasodinau ...  unsure.gif

Kaip gerai, kad pas Jus į temą užsukau  4u.gif

Ką patartumėte daryti man - persodinti iškart?

As tai persodinciau, juk dar nei zydi, nei ka 4u.gif Palaistykit gerai ir i darba mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš jau nupurškiau savo rožes actara nuo kenkėjų, nes pradėjo pulti žali ir rudi amarai, kirminiukai vienos rožės žiedus graužė, dar kelių rožių lapelius radau su skylutėm pragraužtus... Pradžioj dar bandžiau pirštais trinti amarus, bet kai rožių netoli 50, o amarai pradėjo labai plėstis, tai jau kitaip nesusitvarkiau...
Atsakyti
QUOTE(eliuka @ 2012 05 15, 14:30)
bet pas mane daug vabaliuku ant paciu stiebeliu, ypac virsunelese, tai sitas variantas vargu, ar tinkamas smile.gif bet reikia isbandyti ukiskus muilus ar coca cola smile.gif

Aciu

Aš palikčiau kaip yra, nes jau rožė pilnai atsibudusi ir tuoj kraus žiedus, jeigu dabar jinai praras kažkiek šaknų nebus gerai schmoll.gif tiesiog paimčiau kokį vieną kastuvą žemių ir užpilčiau, o rudenį persodinčiau 4u.gif Bet čia jau kaip kam patogiau, tik rožytė gali skursti 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
noriu įsigyti keletą rožių, kur patartumėte pirkti.
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 05 15, 15:18)
As tai persodinciau, juk dar nei zydi, nei ka 4u.gif Palaistykit gerai ir i darba mirksiukas.gif

Kaip tik šiuo metu ir žydi - didžiulis gražus žiedas jau pilnai išsiskleidęs.
O tai kažin gerai bus jei persodinčiau kai nužydės?
Atsakyti