Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 8

QUOTE(Awita @ 2012 05 07, 14:36)
Ar šiandien vakare pridengt reikia stiebinukes? Žada iki laipsnio šalčio, kaip ir nelabai baisu  g.gif

rozes nebijo salcio ir niekada pavasari nedangstau
Atsakyti
QUOTE(vilma37 @ 2012 05 07, 17:16)
rozes nebijo salcio ir niekada pavasari nedangstau

aš dėl stiebinės bijau, kitų tai nei minčių dengt irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2012 05 07, 18:30)
aš dėl stiebinės bijau, kitų tai nei minčių dengt  irnesakyk.gif

O tai kuo ta stiebine isskirtine, kad kota turi lotuliukas.gif lotuliukas.gif , nu tikrai, pas mane lauke jau visas menuo tos miniatiurines rozytes ir tai galvos nesuku....Su stiebine reikia elgtis kaip su paprasta roze.....
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 05 07, 18:34)
.Su stiebine reikia elgtis kaip su paprasta roze.....

Labai dėl jos bijau blush2.gif skiepas tai aukštai, neužstoja šakelės, niekas unsure.gif ir aplamai, nesiseka man su jomis, tikriausiai jau ir stogas važiuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2012 05 07, 18:43)
Labai dėl jos bijau  blush2.gif skiepas tai aukštai, neužstoja šakelės, niekas  unsure.gif ir aplamai, nesiseka man su jomis, tikriausiai jau ir stogas važiuoja  lotuliukas.gif

Ai galit kloti, nuo to blogiau nebus, bet tik ryte nuimkite, kad nesustu doh.gif As neklojau, va pomidorams tai padariau namelius, petunijas palikau lauke 4u.gif
Atsakyti
Aš labai patenkinta rožėmis iš Sibirkos rožyno, labai gerai auga, tokios kokiu norėjau, pirkau vazonuose vietoje. Be to siūlau pasižiūrėti jų atnaujintą puslapį - dar daugiau visokios informacijos. Labai dar norėčiau jų rožių, bet neturiu dar paruoštos vietos ir nežinau ar šiemet turėsiu.....
Atsakyti
Ikeliu savo rozes foto - tai Eden rose

Norejau paklausti, ar apacioje ten auga vadinamos laukines atzalos? blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sandrėja @ 2012 05 13, 21:23)
Ikeliu savo rozes foto - tai Eden rose

Norejau paklausti, ar apacioje ten auga vadinamos laukines atzalos?  blush2.gif

pagal mane ne laukinės. Laukinės tai grynai erškėtis.
Atsakyti
Nemanau, kad tai laukines atzalos wink.gif , manau cia tiesiog naujos sakos, kurios veliau zydes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 05 13, 21:45)
Nemanau, kad tai laukines atzalos wink.gif , manau cia tiesiog naujos sakos, kurios veliau zydes 4u.gif

O kaip atpažinti tas laukines atžalas? Šie nauji stiebeliai tai plonyčiai, minkšti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrėja @ 2012 05 14, 10:12)
O kaip atpažinti tas laukines atžalas? Šie nauji stiebeliai tai plonyčiai, minkšti...  ax.gif

Laukinės atžalos su smulkiais lapeliais, ten tikrai ne laukinės atžalos.
Atsakyti
QUOTE(VilteVarsa @ 2012 05 14, 10:23)
Laukinės atžalos su smulkiais lapeliais, ten tikrai ne laukinės atžalos.

Tai gerai bigsmile.gif

O tai galvojau jau nupjaut reiks doh.gif
Atsakyti