Aš savo rožytes jau palepinau dilgėlių raugu, tik savaitę pastovėjusiu...o paskui perskaičiau, kad rauginti reik 2 sav. na tikiuosi nieko baisiaus musės visokios dabar aplink sukas
Gal kas pakomentuotų iš rožininkų, ar čia jau reiškia, kad reikia kažkuo purkšti? kai kurie lapeliai apgraužti, bet tik keli...nedaug dar kol kas...apžiūrėjau..lyg ir niekas ant jų negyvena
QUOTE(troja3030 @ 2012 04 30, 23:40)
sakykit merginos ar esate pirke rozes is sibirkos rozyno, kokie atsiliepimai???
Mano visos 12 roziu is Sibirkos - vien geri atsiliepimai viena pasodinta streikavo - jokio ugliuko neleido, tai atsiunte nauja. Si ziema 7 rozems buvo jau trecia - visos gyvos. Ziemai as jas apkaupiu durpemis ir apsuku agroplevele, pavasari apgeniu.
Rudeni pasodinau New Dawn ir White New Dawn - labai laukiu ziedu
ateinupasiguosti, baisiai norėjau iš sodo rožės užsisakyti stiebinukę, bet jie nesiunčia, gal žinote kiek kainuotu per siuntų tarnyba parsivežti iki Mažeikių.
Labai noriu. Bet jie tai skelbiasi ,kad siunčia,o davus užklausą atsisako
QUOTE(troja3030 @ 2012 04 30, 22:40)
sakykit merginos ar esate pirke rozes is sibirkos rozyno, kokie atsiliepimai???
Sveikos
Nors didskusijoje nedalyvauju, bet vis uzsuku pasiskaitineti kuo gyvena roziu augintojos. Turiu Sibirkos zoriu turbut beveik 50vnt. Esu laaabai patenkinta jomis ir paciu rozynu - visada duoda patarimu, 2 daigai neprigijo, rudeni apkeite kitais. Rozes puikiai ziemoja, labai grazios auga... Ko daugiau nroeti
QUOTE(saulelė @ 2012 05 05, 22:02)
ateinupasiguosti, baisiai norėjau iš sodo rožės užsisakyti stiebinukę, bet jie nesiunčia, gal žinote kiek kainuotu per siuntų tarnyba parsivežti iki Mažeikių.
suprantam tave ir tavo norą augint stiebinukę Jei negauni, bandyk pirkti maximoj , jos dabar visai nukainuotos, bet dar gali pasirinkt gyvų. Mano kaimynei jau lapukus leidžia
QUOTE(saulelė @ 2012 05 05, 22:02)
Nieko nuostabaus, kad nesiuncia, kaip ja zmonems ipakuoti, mes is rusio vos graziai isvilkome, o cia tie kurjeriai trankys, kas is jos liks
QUOTE(kuzdaite @ 2012 05 06, 23:40)
Nieko nuostabaus, kad nesiuncia, kaip ja zmonems ipakuoti, mes is rusio vos graziai isvilkome, o cia tie kurjeriai trankys, kas is jos liks
jūs nešate rožytė jau su lapija laukan, ar nebus jau blogai
QUOTE(saulelė @ 2012 05 07, 12:14)
Maniškė jau kiek laiko išnešta į lauką.
QUOTE(saulelė @ 2012 05 07, 11:14)
Isnesiau kova, kai pradejo krauti pumpurus, o dabar jau busimi ziedeliai matosi, ji per tiek laiko uzsigrudino Net per salnas nedengiu, skirtingai nei mano kaimyne, kuri po siai dienai sutina savo rozes
jau kaip siandien susinervinau,ziuriu mano rozes jau uzpuole tie zali vabaliukai ,tikri parazitai.begsiu gelbeti
Ar šiandien vakare pridengt reikia stiebinukes? Žada iki laipsnio šalčio, kaip ir nelabai baisu
Ko jau ko, bet roziu tai nedengsiu