Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 8

Aš savo rožytes jau palepinau dilgėlių raugu, tik savaitę pastovėjusiu...o paskui perskaičiau, kad rauginti reik 2 sav. doh.gif na tikiuosi nieko baisiaus smile.gif musės visokios dabar aplink sukas biggrin.gif

Gal kas pakomentuotų iš rožininkų, ar čia jau reiškia, kad reikia kažkuo purkšti? kai kurie lapeliai apgraužti, bet tik keli...nedaug dar kol kas...apžiūrėjau..lyg ir niekas ant jų negyvena g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2012 04 30, 23:40)
sakykit merginos ar esate pirke rozes is sibirkos rozyno, kokie atsiliepimai???

Mano visos 12 roziu is Sibirkos - vien geri atsiliepimai thumbup.gif viena pasodinta streikavo - jokio ugliuko neleido, tai atsiunte nauja. Si ziema 7 rozems buvo jau trecia - visos gyvos. Ziemai as jas apkaupiu durpemis ir apsuku agroplevele, pavasari apgeniu.
Rudeni pasodinau New Dawn ir White New Dawn - labai laukiu ziedu wub.gif
Atsakyti
ateinupasiguosti, baisiai norėjau iš sodo rožės užsisakyti stiebinukę, bet jie nesiunčia, gal žinote kiek kainuotu per siuntų tarnyba parsivežti iki Mažeikių.
Labai noriu. Bet jie tai skelbiasi ,kad siunčia,o davus užklausą atsisako g.gif
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2012 04 30, 22:40)
sakykit merginos ar esate pirke rozes is sibirkos rozyno, kokie atsiliepimai???

Sveikos mirksiukas.gif
Nors didskusijoje nedalyvauju, bet vis uzsuku pasiskaitineti kuo gyvena roziu augintojos. Turiu Sibirkos zoriu turbut beveik 50vnt. Esu laaabai patenkinta jomis ir paciu rozynu - visada duoda patarimu, 2 daigai neprigijo, rudeni apkeite kitais. Rozes puikiai ziemoja, labai grazios auga... Ko daugiau nroeti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelė @ 2012 05 05, 22:02)
ateinupasiguosti, baisiai norėjau iš sodo rožės užsisakyti stiebinukę, bet jie nesiunčia, gal žinote kiek kainuotu per siuntų tarnyba parsivežti iki Mažeikių.

suprantam tave ir tavo norą augint stiebinukę friends.gif Jei negauni, bandyk pirkti maximoj , jos dabar visai nukainuotos, bet dar gali pasirinkt gyvų. Mano kaimynei jau lapukus leidžia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelė @ 2012 05 05, 22:02)

Nieko nuostabaus, kad nesiuncia, kaip ja zmonems ipakuoti, mes is rusio vos graziai isvilkome, o cia tie kurjeriai trankys, kas is jos liks g.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 05 06, 23:40)
Nieko nuostabaus, kad nesiuncia, kaip ja zmonems ipakuoti, mes is rusio vos graziai isvilkome, o cia tie kurjeriai trankys, kas is jos liks g.gif

jūs nešate rožytė jau su lapija laukan, ar nebus jau blogai g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelė @ 2012 05 07, 12:14)
jūs nešate  rožytė jau su lapija laukan, ar nebus jau blogai g.gif

Maniškė jau kiek laiko išnešta į lauką.
Atsakyti
QUOTE(saulelė @ 2012 05 07, 11:14)
jūs nešate  rožytė jau su lapija laukan, ar nebus jau blogai g.gif

Isnesiau kova, kai pradejo krauti pumpurus, o dabar jau busimi ziedeliai matosi, ji per tiek laiko uzsigrudino 4u.gif Net per salnas nedengiu, skirtingai nei mano kaimyne, kuri po siai dienai sutina savo rozes lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
jau kaip siandien susinervinau,ziuriu mano rozes jau uzpuole tie zali vabaliukai doh.gif ,tikri parazitai.begsiu gelbeti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar šiandien vakare pridengt reikia stiebinukes? Žada iki laipsnio šalčio, kaip ir nelabai baisu g.gif
Atsakyti
Ko jau ko, bet roziu tai nedengsiu 4u.gif
Atsakyti