Sakykit kokios yra atspariausios ir ne tokios lepios vijoklines rozes? Labai norim uzsisodint viena tvora vijoklinem rozem, bet nezinau kokios butu geriausiai. Ju vieta rytinej namo pusej, panasiai nuo 14.30 val ten pavesis iki vakaro, ar tai tinkama vieta Labai lauksiu jusu patarimu
Aš auginu vijoklinę rožę Flammentanz, ji labai populiari pas mus, vasara dažnam kieme galima pamatyt Niekada nedengiu, užauga iki 3m. aukščio, žydi vieną kartą, bet labai gausiai. Neserga.
Jei skaitote rusiškai geras puslapis apie rožes http://www.rosebook.ru/roses/
Jei skaitote rusiškai geras puslapis apie rožes http://www.rosebook.ru/roses/
Sakykit iki kada dar laukt 'stebuklo' kad stiebine visgi prabus - ziemojo lauke, bet buvom ir durpem uzpile ir eglisakiais gan tankiai apvynioje, kotais virsus dar be gyvybes pozymiu..nors sakeles ne visos patamsejusios ,yra vietom ir zaliu ..toookia grazi jin pas mus..
QUOTE(ingapoc @ 2012 05 02, 08:47)
Sakykit iki kada dar laukt 'stebuklo' kad stiebine visgi prabus - ziemojo lauke, bet buvom ir durpem uzpile ir eglisakiais gan tankiai apvynioje, kotais virsus dar be gyvybes pozymiu..nors sakeles ne visos patamsejusios ,yra vietom ir zaliu ..toookia grazi jin pas mus..
panašu kad laukti jau neverta Mano iššalo labai didelė vijoklinė, ir kita, mažesnė , želia tik iš pačios apačios, bet želia... Mano manymu, jau turėjo parodyt gyvybės požymius iki šiol.
Papildyta:
QUOTE(troja3030 @ 2012 04 30, 23:40)
sakykit merginos ar esate pirke rozes is sibirkos rozyno, kokie atsiliepimai???
atsiliepti galiu tik puikiai, labai patiko aptarnavimas, ir sodinukai - buvau pirkusi 3, iš rudens - neiššalo (buvau pridengus, aišku) ir pradėjo gražiai želti
QUOTE(Singrida @ 2012 05 01, 00:11)
Mano visos rožės pirktos iš Sibirkos rožyno, nei viena neiššalo, nors buvo ir neuždengtos. Niekada nesumaišo, kokia perki, tokia ir gauni. Mano patys geriausi atsiliepimai apie juos.
QUOTE(zuvele33 @ 2012 05 02, 10:05)
panašu kad laukti jau neverta Mano iššalo labai didelė vijoklinė, ir kita, mažesnė , želia tik iš pačios apačios, bet želia... Mano manymu, jau turėjo parodyt gyvybės požymius iki šiol.
Jei neprilenkta stiebinė, tai ją reikia vyniot jau nebežinau kaip Kai kas net specialius namelius stato su užpildymu, ir vynioja, vynioja. Jūsiškė greičiausiai jau žuvo, nes eglišakių tikrai nepakanka
QUOTE(Awita @ 2012 05 02, 10:19)
Jūsiškė greičiausiai jau žuvo, nes eglišakių tikrai nepakanka
bet tai kaip ja lenkt, jei jos kotas gan storas ir kietas, nuluz gi ..
QUOTE(ingapoc @ 2012 05 02, 09:38)
reikia sodint 45 laipsniu kampu ir sezono metu kuoliukų pagalba ištiesint.
Jap, Gaudvile labai teisingai pasake: reik sodint palinkusia ir vasara paristi, o ziema prie zemes prilenkti ir storai durpem uzpilti bei eglem uzkloti, ypac ta vieta kur skiepyta, nes jei sakeles zus tai dar nieko, bet jei skiepo vieta zus tai jau sakes.
Nusipirkau Parko roziu, mazos dar kaip blusos Patarkite man ar jas reikes ziemai dengti ar ne, kazkur buvo akis uzkliuvusi, jog ziemai parko roziu nedengia
QUOTE(*Gizmo* @ 2012 05 01, 15:22)
Sakykit kokios yra atspariausios ir ne tokios lepios vijoklines rozes? Labai norim uzsisodint viena tvora vijoklinem rozem, bet nezinau kokios butu geriausiai. Ju vieta rytinej namo pusej, panasiai nuo 14.30 val ten pavesis iki vakaro, ar tai tinkama vieta Labai lauksiu jusu patarimu
New down galit bandyt, bet su vijoklinem vistiek greiciausiai lengvai neprasisuksit...
Dėl tvoros, tai aš pirčkiau nebent kokias senovines, vieną kartą žydinčias, kurių nereikia dengti na nebent lenksite prie žemės, stopiai dengsite ir pan, tada gal galima kažką labiau lepesnio žiūrėti O jeigu rimtai, tai pasiskambinčiau į Sibirkos rožyną, pasakyčiau ko noriu, gal ką patartų. Pas juos rožių tikrai nemaža:s pasirinkimas. Tik jau sodinti vėloka, pas juos geriausios rožės rudenį
blin kaip gaila, kad kol kas sibirkos netiniame adrese nera patalpinta roziu rusiu su nuotraukomis, as pasidairyciau kokiu noriu....nors varianta jau apgalvojusi: rozes+lavandos....labai noriu tu baltu pilnaviduriu....