Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 8

Sakykit kokios yra atspariausios ir ne tokios lepios vijoklines rozes? Labai norim uzsisodint viena tvora vijoklinem rozem, bet nezinau kokios butu geriausiai. Ju vieta rytinej namo pusej, panasiai nuo 14.30 val ten pavesis iki vakaro, ar tai tinkama vieta smile.gif Labai lauksiu jusu patarimu 4u.gif
Atsakyti
Aš auginu vijoklinę rožę Flammentanz, ji labai populiari pas mus, vasara dažnam kieme galima pamatyt smile.gif Niekada nedengiu, užauga iki 3m. aukščio, žydi vieną kartą, bet labai gausiai. Neserga.
Jei skaitote rusiškai geras puslapis apie rožes http://www.rosebook.ru/roses/
Atsakyti
Sakykit iki kada dar laukt 'stebuklo' kad stiebine visgi prabus unsure.gif - ziemojo lauke, bet buvom ir durpem uzpile ir eglisakiais gan tankiai apvynioje, kotais virsus dar be gyvybes pozymiu..nors sakeles ne visos patamsejusios ,yra vietom ir zaliu ..toookia grazi jin pas mus..
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 05 02, 08:47)
Sakykit iki kada dar laukt 'stebuklo' kad stiebine visgi prabus  unsure.gif - ziemojo lauke, bet buvom ir durpem uzpile ir eglisakiais gan tankiai apvynioje, kotais virsus dar be gyvybes pozymiu..nors sakeles ne visos patamsejusios ,yra vietom ir zaliu ..toookia grazi jin pas mus..

panašu kad laukti jau neverta blink.gif Mano iššalo labai didelė vijoklinė, ir kita, mažesnė , želia tik iš pačios apačios, bet želia... Mano manymu, jau turėjo parodyt gyvybės požymius iki šiol.
Papildyta:
QUOTE(troja3030 @ 2012 04 30, 23:40)
sakykit merginos ar esate pirke rozes is sibirkos rozyno, kokie atsiliepimai???

atsiliepti galiu tik puikiai, labai patiko aptarnavimas, ir sodinukai - buvau pirkusi 3, iš rudens - neiššalo (buvau pridengus, aišku) ir pradėjo gražiai želti thumbup.gif

QUOTE(Singrida @ 2012 05 01, 00:11)
Mano visos rožės pirktos iš Sibirkos rožyno, nei viena neiššalo, nors buvo ir neuždengtos. Niekada nesumaišo, kokia perki, tokia ir gauni. Mano patys geriausi atsiliepimai apie juos.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvele33: 02 gegužės 2012 - 09:01
QUOTE(zuvele33 @ 2012 05 02, 10:05)
panašu kad laukti jau neverta  blink.gif Mano iššalo labai didelė vijoklinė, ir kita, mažesnė , želia tik iš pačios apačios, bet želia... Mano manymu, jau turėjo parodyt gyvybės požymius iki šiol.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Jei neprilenkta stiebinė, tai ją reikia vyniot jau nebežinau kaip doh.gif Kai kas net specialius namelius stato su užpildymu, ir vynioja, vynioja. Jūsiškė greičiausiai jau žuvo, nes eglišakių tikrai nepakanka console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Awita: 02 gegužės 2012 - 09:19
QUOTE(Awita @ 2012 05 02, 10:19)
Jūsiškė greičiausiai jau žuvo, nes eglišakių tikrai nepakanka  console.gif

verysad.gif
bet tai kaip ja lenkt, jei jos kotas gan storas ir kietas, nuluz gi ..
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 05 02, 09:38)
verysad.gif
bet tai kaip ja lenkt, jei jos kotas gan storas ir kietas, nuluz gi ..

reikia sodint 45 laipsniu kampu ir sezono metu kuoliukų pagalba ištiesint.
Atsakyti
Jap, Gaudvile labai teisingai pasake: reik sodint palinkusia ir vasara paristi, o ziema prie zemes prilenkti ir storai durpem uzpilti bei eglem uzkloti, ypac ta vieta kur skiepyta, nes jei sakeles zus tai dar nieko, bet jei skiepo vieta zus tai jau sakes.
Atsakyti
Nusipirkau Parko roziu, mazos dar kaip blusos lotuliukas.gif lotuliukas.gif Patarkite man ar jas reikes ziemai dengti ar ne, kazkur buvo akis uzkliuvusi, jog ziemai parko roziu nedengia g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gizmo* @ 2012 05 01, 15:22)
Sakykit kokios yra atspariausios ir ne tokios lepios vijoklines rozes? Labai norim uzsisodint viena tvora vijoklinem rozem, bet nezinau kokios butu geriausiai. Ju vieta rytinej namo pusej, panasiai nuo  14.30 val ten pavesis iki vakaro, ar tai tinkama vieta  smile.gif Labai lauksiu jusu patarimu  4u.gif

New down galit bandyt, bet su vijoklinem vistiek greiciausiai lengvai neprasisuksit...
Atsakyti
Dėl tvoros, tai aš pirčkiau nebent kokias senovines, vieną kartą žydinčias, kurių nereikia dengti ax.gif na nebent lenksite prie žemės, stopiai dengsite ir pan, tada gal galima kažką labiau lepesnio žiūrėti 4u.gif O jeigu rimtai, tai pasiskambinčiau į Sibirkos rožyną, pasakyčiau ko noriu, gal ką patartų. Pas juos rožių tikrai nemaža:s pasirinkimas. Tik jau sodinti vėloka, pas juos geriausios rožės rudenį 4u.gif
Atsakyti
blin kaip gaila, kad kol kas sibirkos netiniame adrese nera patalpinta roziu rusiu su nuotraukomis, as pasidairyciau kokiu noriu....nors varianta jau apgalvojusi: rozes+lavandos....labai noriu tu baltu pilnaviduriu....
Atsakyti