Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 8

Mano visos rožės pirktos iš Sibirkos rožyno, nei viena neiššalo, nors buvo ir neuždengtos. Niekada nesumaišo, kokia perki, tokia ir gauni. Mano patys geriausi atsiliepimai apie juos.
Atsakyti
QUOTE(Singrida @ 2012 05 01, 00:11)
Mano visos rožės pirktos iš Sibirkos rožyno, nei viena neiššalo, nors buvo ir neuždengtos. Niekada nesumaišo, kokia perki, tokia ir gauni. Mano patys geriausi atsiliepimai apie juos.

kiek pakalbu tai pas dauguma rozes nusalo, kaimyne ismete sake baisiai daug prieziuros nusalo dalis, sake jai labai grazu, bet tureti ju graziu neiseina, tada susidomejau tomis is sibirkos. kazkaip pagalvojau, kad jos auginamos lauke ir priprate prie musu salygu...gali buti, kad ir dengt nereikia. labai gaila, kad dabar neina kataloge ju rusiu dar karta paziureti....labai noriu prie terasos roziu su levandu deriniu, skaiciau, kad geriausiai ziurisi baltos, nors visada pirmenybe teikiau raudonoms tongue.gif
o pirktos rozes ir ten per kiek laiko isikrumina g.gif
o ar labai daznai purskiate, tresiate jas?
jeigu rozyna apdengciau mulciu, medzio drozlem tom??? ar rozems nepakenks???
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2012 04 30, 22:40)
sakykit merginos ar esate pirke rozes is sibirkos rozyno, kokie atsiliepimai???

Likau patenkinta, daigai labai kokybiški, didelis pasirinkimas, malonūs pardavėjai, o ir pačiame rožyne pasakiškai gražu kai žydi rožės.... wub.gif
Peržiemojo gerai, matyt tai jau priklauso ir nuo tolesnės priežiūros ir nuo konkrečios veislės savybės-juk rašo kataloge kurios atsparesnės, kurios lepesnės. Juokinga būtų kaltinti pardavėja, kad rožė po 2m nušalo...
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2012 05 01, 08:58)
o pirktos rozes ir ten per kiek laiko isikrumina  g.gif

Kaip tik šį pavasarį pirkau vieną rožytę iš jų...jau lapuojasi wub.gif gavau dar ir patarimų ir atsakymų į savo klausimus...žiūrėsiu kaip tas mano grožis toliau gyvens, bet spėju, kad iš ten dar pirksiu biggrin.gif
Atsakyti
mano planuojamas rozynas bus siaurineje puseje, namukas vieno auksto, tad pavesis buna tik ant terasos ant tos vietus kur bus rozes...saulute...dar tiksliai siandien pastebesiu ar tikrai taip ir yra. zeme ten nera labai puri skaiciau, kad galima pagerinti su smeliu, tai kazka tokio bandysiu....
labai aciu visosm pasisakiusioms del sibirkos, man tai labai naudinga
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2012 05 01, 09:31)
Kaip tik šį pavasarį pirkau vieną rožytę iš jų...jau lapuojasi  wub.gif  gavau dar ir patarimų ir atsakymų į savo klausimus...žiūrėsiu kaip tas mano grožis toliau gyvens, bet spėju, kad iš ten dar pirksiu  biggrin.gif

o kur tas rozynas yra?
Atsakyti
Aš dažniausiai perku iš latvio - sodinukai kokybiški, žiedai puikūs, žiemoja gerai , o svarbiausia - GERA KAINA thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2012 05 01, 11:33)
o kur tas rozynas yra?

Aš siunčiausi iš jų, nes gyvenu tolokai... aišku būtų puiku ten nuvažiuoti, kai rožės žydi...turbūt neišvažiuočiau be keletos tikrai lotuliukas.gif Įsiveskit į google sibirkos rožynas, ten rasit kur jie randasi.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 05 01, 11:59)
Aš dažniausiai perku iš latvio - sodinukai kokybiški, žiedai puikūs, žiemoja gerai , o svarbiausia - GERA KAINA  thumbup.gif

bet is latvio perki tik per muges ar jis ir pastu siuncia??/ ar yra kokia nuoroda paziureti ka jis turi???
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2012 05 01, 12:06)
bet is latvio perki tik per muges ar jis ir pastu siuncia??/ ar yra kokia nuoroda paziureti ka jis turi???

Latviai rožėmis prekiauja tikriausiai daugelio miestų turguose smile.gif Iš tiesų, esu girdėjusi, kad jų sodinukai labai geri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2012 05 01, 11:28)
Aš siunčiausi iš jų, nes gyvenu tolokai... aišku būtų puiku ten nuvažiuoti, kai rožės žydi...turbūt neišvažiuočiau be keletos tikrai  lotuliukas.gif  Įsiveskit į google sibirkos rožynas, ten rasit kur jie randasi.

o pas jus nuvaziuoti galima? ziurejau ju tinklapi, bet kontaktu neradau..
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2012 05 01, 13:56)
o pas jus nuvaziuoti galima? ziurejau ju tinklapi, bet kontaktu neradau..

Galima. Jie prekiauja birželio-liepos mėn. vietoje. Pažiūrėkit "Apie rožyną" viršuje yra kontaktai. Trakų rajonas.
Atsakyti