Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 8

QUOTE(pink peony @ 2012 04 29, 23:17)
Sakykit, ar stiebine iskiepyta roze reikia iskasti ir ismesti, jei stiebas leidzia daigelius o virsune svyranti visa parudavus ir nerodo gyvybes zenklu? sad.gif Ar is to stiebo galima ka nors isauginti grazaus? biggrin.gif

Stiebas - tai paprasčiausias erškėtis, į jį galima tik įskiepyti rožę rolleyes.gif
Atsakyti
Mano kaimynė vakar išmetė tokią žaliuojančią lazdą. Vietoj jos iš maximos nusipirko akcijinę lotuliukas.gif Nugi turės ateit toks laikas, kad išmoksim išlaikyt per žiemą huh.gif
Atsakyti
tai pasakykit mergaites, ar verta ko nors tiketis is tu maksiminiu stiebiniu roziu?
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2012 04 29, 23:11)
tai pasakykit mergaites, ar verta ko nors tiketis is tu maksiminiu stiebiniu roziu?

čia turbūt laimės dalykas. Vienoms pavyksta, viskas ok, pati bandžiau - nepavyko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2012 04 29, 23:26)
čia turbūt laimės dalykas. Vienoms pavyksta, viskas ok,  pati bandžiau - nepavyko  blush2.gif

Man irgi pirmą žiemą nušalo.
Gal bandyti žaisti su palikimu vazone ir nešiojimu žiemai į patalpą? g.gif
Atsakyti
Man taipat nepavyko,kotas zalias nuo apacios ,o virsus be gyvybes,as jau ismeciau ,daugiau nepirksiu, i ta vieta,nusipirksiu grazu kruma.
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2012 04 30, 07:25)
Man taipat nepavyko,kotas zalias nuo apacios ,o virsus be gyvybes,as jau ismeciau ,daugiau nepirksiu, i ta vieta,nusipirksiu grazu kruma.

o gal verta dar laukti, pas mane ju 3 doh.gif viena tai zelia 2 stovi..
Atsakyti
PATARIMAS - auginkite stiebinukes inde, pries ziema ineskite i vesia patalpa ir viskas 4u.gif Arba virsune ziemai prilenkite prie zemes ir gerai apdenkite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2012 04 29, 22:11)

nu neturiu jokios problemos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma37 @ 2012 04 30, 13:30)
nu neturiu jokios problemos  schmoll.gif

nu tikiuos kad suzaliuos smile.gif turiu ju 3 jei bus rezultatai pasirodysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2012 04 30, 07:34)

Gal bandyti žaisti su palikimu vazone ir nešiojimu žiemai į patalpą? g.gif

Aš nežinau, mano sandėliuke ar per šalta buvo, ar laisčiau per mažai g.gif
QUOTE(kuzdaite @ 2012 04 30, 13:11)
Arba virsune ziemai prilenkite prie zemes ir gerai apdenkite 4u.gif

drinks_cheers.gif šiemet lenksiu prie žemės, kotelis gan liaunas, turi gautis.
Atsakyti
sakykit merginos ar esate pirke rozes is sibirkos rozyno, kokie atsiliepimai???
Atsakyti