Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 8

QUOTE(Awita @ 2012 04 22, 12:13)
Nu jo, kotas tai erškėčio, jisai šalčio nebijo. Pas ją irgi sprogsta,  o va gražuolė rožytė neatlaikė žiemos. Man šita žiemą irgi nuostolių atnešė, ne rožės, bet visvien žiauriai gaila.

drinks_cheers.gif viršus gyvybę turi rodyti, o ne apačia.
Papildyta:
QUOTE(Adeliutė @ 2012 04 22, 00:58)
O kokias stiebines auginat? Ar patenkintos "vaizdeliu" (vasarą)? Jediara gal ir buvo klausiama pernai, nepamenu blush2.gif

Po 4 nesėkmių džiaugiuosi stiebine, nes patręštos ir išgenėtos jos gražiai vasarą žydi rolleyes.gif Gaila, bet neprisimenu tikslaus pavadinimo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Awita @ 2012 04 22, 11:24)

O aš šiandien naują stiebinę sodinsiu  clap.gif  clap.gif Vakar parkeliavo iš Elijošių  ax.gif Taip reikėjo, taip reikėjo  blush2.gif  Po nesėkmių vazone augint ir stiebinių maximinių nenuleidžiu rankų  lotuliukas.gif

Ir kokios "iki pilnos laimės" dar pritrūko? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 04 22, 12:09)

Ir kokios "iki pilnos laimės" dar pritrūko? lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nu jo. Labai ribotą plotą turiu, negaliu prikišt kiek norisi blush2.gif Nu nors vieną rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, kada jau galima purksti rozes actara?
Atsakyti
QUOTE(Rudojilape @ 2012 04 26, 14:16)
Merginos, kada jau galima purksti rozes actara?

O ką, pas Jus jau prasidėjo amarai? blink.gif
Atsakyti
Neprasidejo, bet labai bijau paveluoti...nes pernai taip graziai issiskleide lapeliai, sudejo ziedus...roze prazydo...o lapeliai buvo visi apgrauzti. Tai ir klausimas...ar dabar kazkuom nupurksti jas...ar tipo poto, kai bus sudeti pumpurai...pries issiskleidziant(kadangi i sodyba vaziuoju ne kiekviena savaitgali..tai bijau praziopsoti ta laika,) O mano vijokline roze ana savaitgali buvo jau su pradedamais leisti lapeliais (ziedus krauna ant antrameciu stiebu]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudojilape: 26 balandžio 2012 - 12:36
QUOTE(Rudojilape @ 2012 04 26, 12:35)
Neprasidejo, bet labai bijau paveluoti...nes pernai taip graziai issiskleide lapeliai, sudejo ziedus...roze prazydo...o lapeliai buvo visi apgrauzti. Tai ir klausimas...ar dabar kazkuom nupurksti jas...ar tipo poto, kai bus sudeti pumpurai...pries issiskleidziant(kadangi i sodyba vaziuoju ne kiekviena savaitgali..tai bijau praziopsoti ta laika,) O mano vijokline roze ana savaitgali buvo jau su pradedamais leisti lapeliais (ziedus krauna ant antrameciu stiebu]

Blogumas tame, kad rožės sodyboje į kurią ne kas savaitgalį nuvažiuojat ax.gif O aš nuo vabalų purškiu tik tada, kai pastebiu juos ant augalų. Nesinori tos chemijos be priežasties naudot schmoll.gif
Atsakyti
Zinau, kad blogai, bet ka dabar jau padarysi...kad gyveni mieste verysad.gif ir kai yra galimybe, trenkiesi 120km pailseti i sodyba smile.gif
O apie tokia roze kur turiu...svajojau visa gyvenima[nius gal puse gyvenimo biggrin.gif ], tai ir norisi, kad kai atvaziuoju, ji dziugintu mane savo groziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudojilape @ 2012 04 26, 12:47)
Zinau, kad blogai, bet ka dabar jau padarysi...kad gyveni mieste  verysad.gif ir kai yra galimybe, trenkiesi 120km pailseti i sodyba smile.gif
O apie tokia roze kur turiu...svajojau visa gyvenima[nius gal puse gyvenimo biggrin.gif ], tai ir norisi, kad kai atvaziuoju, ji dziugintu mane savo groziu smile.gif

Tolokai sodyba... Neįsivaizduoju, kad reiktų laukti savaitgalio pabūti su augaliukais... Vakarais po visų darbų einu į gėlynus jei ne dirbti, tai bent pasivaikščioti, toks mano atsipalaidavimo būdas ax.gif Na, o jei bijote, kad jūsų rožės neapgraužtų vabaliukai, profilaktiškai nupurškite, bet gal dar ne dabar, kiek vėliau, juk dar ir lapeliai visai mažiukai ax.gif
Atsakyti
As ir pries chemija be reikalo:sutinku, bet vakar baisu vaizda maciau - ant kriausiu pumpuru vien amarai, baisu, perbraukiau pirstu per pumpuriuka, tai visas issitepe nuo ju, kriause sena, tikrai nelipsiu i ja purksti, o be to tiek ir uzlipti neimanoma doh.gif Galimas dalykas, jog siemet ir rozes tie velniai puls doh.gif
Atsakyti
Na, va dabar jau matosi mano rožių būklė - vijoklinė tikrai nušalo, o kitos po truputį paipaliojasi. Nežinau , taip gaila, kiši pinigus ir va -nebėra, o tokia graži buvo , didelė, nesuprantu... Jaučiu daugiau čia man katinas kaimyno pakenkė, o ne šalčiai verysad.gif
Atsakyti
Juračiuks, imk 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, ar stiebine iskiepyta roze reikia iskasti ir ismesti, jei stiebas leidzia daigelius o virsune svyranti visa parudavus ir nerodo gyvybes zenklu? sad.gif Ar is to stiebo galima ka nors isauginti grazaus? biggrin.gif
Atsakyti