Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 8

Aš saviskes rožes( pirkau šiemet pora krūmeliu) jau persodinau į lauką, nemanau, kad joms ten kas nors gali atsitikti, kap tik jau laikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2012 04 18, 23:51)
Aš saviskes rožes( pirkau šiemet pora krūmeliu) jau persodinau į lauką, nemanau, kad joms ten kas nors gali atsitikti, kap tik jau laikas smile.gif

Kai naktimiss -4; -5 tai tikrai pasodintoms naujoms su lapeliais rožėmis nėra gerai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 04 18, 21:24)
Labai panašu, kad nudegė nuo saulės rolleyes.gif

oj, nuraminot 4u.gif Bet kaip keista, į šį balkoną saulė atsisuka tik po pietinė-apie 15-16 valandą... gal ji dar namie būdama perkaito-dabar jau nesu 100 proc įsitikinusi, kad tikrai lauke jos lapiukai parudo doh.gif
QUOTE(jediara @ 2012 04 19, 07:39)
Kai naktimiss -4; -5 tai tikrai pasodintoms naujoms su lapeliais rožėmis nėra gerai schmoll.gif

maniškės rožytės pvz stovi balkone prie lango, nesušala. Gal iki 5 aukšto šalnos nedaėjo, o ir dar nuo buto ta siena šildo.... Palangę tokią su vyru specialiai darėme, kad būtų gražu kažką pasidėti balkone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildute @ 2012 04 19, 09:20)

maniškės rožytės pvz stovi balkone prie lango, nesušala. Gal iki 5 aukšto šalnos nedaėjo, o ir dar nuo buto ta siena šildo.... Palangę tokią su vyru specialiai darėme, kad būtų gražu kažką pasidėti balkone biggrin.gif

Balkone joms bus labai gerai, juk ten tiek šalčio nebūna, kaip pasodintoms gėlyne mirksiukas.gif Turiu pora lapuotų gražuolių, bet lauke dar nesodinu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 04 19, 07:39)

Žinokite unsure.gif , šiandien net nuvažiavau patikrinti, kaip tos mano rožės, nugi super duper, o pasodintos prieš gerą savaitukę...Tfu tfu, kol kas nenugeibę ir nenušalę ax.gif
Atsakyti
Šiandien savo stiebinę jau išnešiau į lauką, tegul auga ir bujoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 04 21, 20:02)

Aš savąją jau visa savaitė laikau lauke, tikriausiai rytoj įkasiu į gėlyną. Prie lauko priprato, tai manau, jei ir bus kokios šalnos, neturėtų labai pakenkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 04 21, 23:15)
Aš savąją jau visa savaitė laikau lauke, tikriausiai rytoj įkasiu į gėlyną. Prie lauko priprato, tai manau, jei ir bus kokios šalnos, neturėtų labai pakenkti ax.gif

Į žemę nesodinu - auginu vazone rolleyes.gif
Atsakyti
O kokias stiebines auginat? Ar patenkintos "vaizdeliu" (vasarą)? Jediara gal ir buvo klausiama pernai, nepamenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 04 21, 21:02)

drinks_cheers.gif tegul bujoja wub.gif

O aš šiandien naują stiebinę sodinsiu clap.gif clap.gif Vakar parkeliavo iš Elijošių ax.gif Taip reikėjo, taip reikėjo blush2.gif Po nesėkmių vazone augint ir stiebinių maximinių nenuleidžiu rankų lotuliukas.gif

Beje, mano kaimynei pernai sodinta stiebinė neišgyveno. Ji irgi nenuleis rankų lotuliukas.gif Į tą vietą reikia naujos. Pradėsim paieškas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2012 04 22, 11:24)
drinks_cheers.gif  tegul bujoja  wub.gif

O aš šiandien naują stiebinę sodinsiu  clap.gif  clap.gif Vakar parkeliavo iš Elijošių  ax.gif Taip reikėjo, taip reikėjo  blush2.gif  Po nesėkmių vazone augint ir stiebinių maximinių nenuleidžiu rankų  lotuliukas.gif

Beje, mano kaimynei pernai sodinta stiebinė neišgyveno. Ji irgi nenuleis rankų  lotuliukas.gif Į tą vietą reikia naujos.  Pradėsim paieškas  rolleyes.gif

As irgi peranksti apsidziaugiau doh.gif Mano stiebine nuo apacios nenusale,bet virsus gyvybes nerodo schmoll.gif Ale as geguzes pradzioj vaziuosiu nauju roziu pirkti.
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2012 04 22, 10:55)
As irgi peranksti apsidziaugiau doh.gif Mano stiebine nuo apacios nenusale,bet virsus gyvybes nerodo schmoll.gif Ale as geguzes pradzioj vaziuosiu nauju roziu pirkti.

Nu jo, kotas tai erškėčio, jisai šalčio nebijo. Pas ją irgi sprogsta, o va gražuolė rožytė neatlaikė žiemos. Man šita žiemą irgi nuostolių atnešė, ne rožės, bet visvien žiauriai gaila.
Atsakyti