QUOTE(japoniuke1 @ 2012 04 18, 23:51)
Aš saviskes rožes( pirkau šiemet pora krūmeliu) jau persodinau į lauką, nemanau, kad joms ten kas nors gali atsitikti, kap tik jau laikas
Kai naktimiss -4; -5 tai tikrai pasodintoms naujoms su lapeliais rožėmis nėra gerai
QUOTE(jediara @ 2012 04 18, 21:24)
Labai panašu, kad nudegė nuo saulės
oj, nuraminot Bet kaip keista, į šį balkoną saulė atsisuka tik po pietinė-apie 15-16 valandą... gal ji dar namie būdama perkaito-dabar jau nesu 100 proc įsitikinusi, kad tikrai lauke jos lapiukai parudo
QUOTE(jediara @ 2012 04 19, 07:39)
Kai naktimiss -4; -5 tai tikrai pasodintoms naujoms su lapeliais rožėmis nėra gerai
maniškės rožytės pvz stovi balkone prie lango, nesušala. Gal iki 5 aukšto šalnos nedaėjo, o ir dar nuo buto ta siena šildo.... Palangę tokią su vyru specialiai darėme, kad būtų gražu kažką pasidėti balkone
QUOTE(Mildute @ 2012 04 19, 09:20)
maniškės rožytės pvz stovi balkone prie lango, nesušala. Gal iki 5 aukšto šalnos nedaėjo, o ir dar nuo buto ta siena šildo.... Palangę tokią su vyru specialiai darėme, kad būtų gražu kažką pasidėti balkone
Balkone joms bus labai gerai, juk ten tiek šalčio nebūna, kaip pasodintoms gėlyne Turiu pora lapuotų gražuolių, bet lauke dar nesodinu
QUOTE(jediara @ 2012 04 19, 07:39)
Žinokite , šiandien net nuvažiavau patikrinti, kaip tos mano rožės, nugi super duper, o pasodintos prieš gerą savaitukę...Tfu tfu, kol kas nenugeibę ir nenušalę
Šiandien savo stiebinę jau išnešiau į lauką, tegul auga ir bujoja
QUOTE(jediara @ 2012 04 21, 20:02)
Aš savąją jau visa savaitė laikau lauke, tikriausiai rytoj įkasiu į gėlyną. Prie lauko priprato, tai manau, jei ir bus kokios šalnos, neturėtų labai pakenkti
QUOTE(Linetax @ 2012 04 21, 23:15)
Aš savąją jau visa savaitė laikau lauke, tikriausiai rytoj įkasiu į gėlyną. Prie lauko priprato, tai manau, jei ir bus kokios šalnos, neturėtų labai pakenkti
Į žemę nesodinu - auginu vazone
QUOTE(jediara @ 2012 04 21, 21:02)
tegul bujoja
O aš šiandien naują stiebinę sodinsiu Vakar parkeliavo iš Elijošių Taip reikėjo, taip reikėjo Po nesėkmių vazone augint ir stiebinių maximinių nenuleidžiu rankų
Beje, mano kaimynei pernai sodinta stiebinė neišgyveno. Ji irgi nenuleis rankų Į tą vietą reikia naujos. Pradėsim paieškas
QUOTE(Awita @ 2012 04 22, 11:24)
tegul bujoja
O aš šiandien naują stiebinę sodinsiu Vakar parkeliavo iš Elijošių Taip reikėjo, taip reikėjo Po nesėkmių vazone augint ir stiebinių maximinių nenuleidžiu rankų
Beje, mano kaimynei pernai sodinta stiebinė neišgyveno. Ji irgi nenuleis rankų Į tą vietą reikia naujos. Pradėsim paieškas
As irgi peranksti apsidziaugiau Mano stiebine nuo apacios nenusale,bet virsus gyvybes nerodo Ale as geguzes pradzioj vaziuosiu nauju roziu pirkti.
QUOTE(zirziliuke @ 2012 04 22, 10:55)
As irgi peranksti apsidziaugiau Mano stiebine nuo apacios nenusale,bet virsus gyvybes nerodo Ale as geguzes pradzioj vaziuosiu nauju roziu pirkti.
Nu jo, kotas tai erškėčio, jisai šalčio nebijo. Pas ją irgi sprogsta, o va gražuolė rožytė neatlaikė žiemos. Man šita žiemą irgi nuostolių atnešė, ne rožės, bet visvien žiauriai gaila.