Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 8

QUOTE(mumrikas @ 2011 09 15, 23:00)
Tai dar žemė nebus įšalus (jei Lietuvoj sodinsi), tai ir pasisodinsi thumbup.gif

Paskutiniai rudens žiedai - šia akimirką žydinčios rožytės:

nea, ne Lietuvoj, bet vitiek norisi tai kuo greiciau, o ne po 2 men doh.gif
labai grazios Jusu gelytes.
gal man kas patartu ka ziemai daryt su Westerland vijokline ir Mariatheressa floribundine? Yra tos info, bet gal kas turit tai idomu ka jus darot.
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 09 15, 22:00)
Tai dar žemė nebus įšalus (jei Lietuvoj sodinsi), tai ir pasisodinsi thumbup.gif

Paskutiniai rudens žiedai - šia akimirką žydinčios rožytės:

user posted image

user posted image

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif net saldu darosi tokius vaizdelius ziureti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutikutė @ 2011 09 16, 13:38)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  net saldu darosi tokius vaizdelius ziureti  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Dėkui dideliausias wub.gif O man taaaip patinks Maxima bazės augalų lauko aikštelė, kad apsakyt negaliu. Ypač lentynos, kur rudenį nukainuojami augalai thumbup.gif Aš gi pamišusi dėl miniatiūrinių rožių, o iš jų mano meilė yra visokios Fairy - baltos, rožinės, raudonos ir pan. tai vat šiandien ten už 2.99Lt nukoviau Lovely Fairy (visai netyčia radau apkrautą merdėjančiom vienmetėm gėlėm). Kitais metais ji turėtų būt tokia, nes ir dabar nemažas krūmeliukas, įtariu dvimetis ir jau su kokia dešimt šakų thumbup.gif :

http://www.google.lt...1A8f2sgapppyaCw
Atsakyti
Mielosios,pasufleruokite kokia rozyciu rusi,kuri butu gana ankstyva savo zydejimu 4u.gif kazkaip gaila,kad viso to grozio slauki tik birzelio vidury-gale ir tai trunka taip neilgai.
pas mane rozes dar pumpurais apsipyle,nezinau kiek cia spes ju dar prasiskleisti ir dziuginti savo spalvom wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 09 16, 20:53)
Dėkui dideliausias wub.gif [

Mumrikai, kaip vadinasi jusu baltos rozes? Ypatingai grazi ta, kur su ziedu kruva wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 09 13, 16:58)
Mano rudeninis kvapnusis kampelis - jubilee celebration angliška, bene stipriausio ir ypatingiausio kvapo rožė pas mane:
user posted image

gal nepyksit kad cituoju nuotrauka, bet labai graziai atrodo su levandom wub.gif
cia jos kokio dekoratyvines ar paprastos?
Papildyta:
Mumriko roziu labai grazios spalvos wub.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras rožėm levandose. Tik vat pavadinimą tai pamiršau g.gif pirkau mažulyčius sodinukus pavasarį ir ėmiau ne tikrąją o žemesnę formą, nors šiuo metu tos levandos visai neprimena žemų biggrin.gif
Mumriko baltųjų kekė pasakiška wub.gif
Pas mane irgi pumpurų kai kurios prisikrovusios, tikiuosi dar spės sužydėti, o čempionas žydėtojas be jokios pertraukėlės - Graham Thomas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 22 rugsėjo 2011 - 20:52
QUOTE(kkarile @ 2011 09 22, 13:39)
Mumrikai, kaip vadinasi jusu baltos rozes? Ypatingai grazi ta, kur su ziedu kruva wub.gif 

Jos vardas White the Fairy. Dabar turiu jau triju rūšių Firy (baltą, šviesiau ir tamsiau rožines) ir jos man tikriausiai rožytės nr. 1 wub.gif Žydi be menkiausios pertraukos, o žiedų kekės net prie žemės nulinkę thumbup.gif

QUOTE(Jazira @ 2011 09 22, 15:30)
Mumriko roziu labai grazios spalvos  wub.gif

dėkui wub.gif

QUOTE(raganele @ 2011 09 22, 21:46)
Mumriko baltųjų kekė pasakiška wub.gif
Pas mane irgi pumpurų kai kurios prisikrovusios, tikiuosi dar spės sužydėti, o čempionas žydėtojas be jokios pertraukėlės - Graham Thomas thumbup.gif

kelios žiedų kekės ir dabar boluoja, o viena didžiulė naujai sukrauta, tik ar spės išsiskleist doh.gif

Ir ta viršutinė maximinukė Blue Queen žiedus naujus sukrovus thumbup.gif

O ta, kuri raudona, tai žiedukai nedideli, nelabai išvaizdūs, bet žydi visą vasarą ir žiedai ypatingai ilgai laikosi - tas fotografuotas žiedelis gal jau trečią savaitę toks pats ir dar naujus "vynioja" thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 22 rugsėjo 2011 - 22:43

user posted image user posted image

user posted image user posted image
Atsakyti
Gaudvile, labai gaivios ir gražios spalvos - nežinau kodėl, bet man labai pavasariu pakvipo ax.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif Šios kol kas favoritės.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 09 28, 16:26)
ačiū  4u.gif Šios kol kas favoritės.

Tikrai nuostabios rozes 4u.gif

Ir aplamai visu jusu rozes grazuoles,as turiu maza lopineli po langu daugiabutyje,kelias maximines pirmametes rozytes ,bet ir tai labiai dziaugiuosi 4u.gif
Atsakyti