Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 8

QUOTE(vilze @ 2012 04 09, 21:34)
o situ nukirpt nereikia?

Aš nekerpu, kol nematau lig kol. Kai pažaliuoja šakelės, kerpu juodas iki žalios spalvos. Mano irgi dar nekarpytos, nors jau sprogsta, palauksiu kol aiškiai matosi kur gyva, kur ne.
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2012 04 09, 22:56)
Aš nekerpu, kol nematau lig kol. Kai pažaliuoja šakelės, kerpu juodas iki žalios spalvos. Mano irgi dar nekarpytos, nors jau sprogsta, palauksiu kol aiškiai matosi kur gyva, kur ne.

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
mano stiebinukė peržiemojo rūsy.atnešta į patalpą kaip šoko augt,tai per 2 sav turiu 3 nenormalius ūglius gal po 20 cm visai be ryšio,vienas jau su žiedu,ką daryt apkarpyt nes tikrai kažkaip nesąmoningai atrodo,nors parnešus buvau apkarpius visą,sausas šakeles nukarpiau,o ji kad išleido tas streles ne į temą..va tau maximinė,kažkokia be ryšio,jokio kupolo man ji nesudaro,atrodo belekaip..gal aš genet nemoku ar kaip doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 10 balandžio 2012 - 13:25
QUOTE(adriu @ 2012 04 10, 14:24)
mano stiebinukė peržiemojo rūsy.atnešta į patalpą kaip šoko augt,tai per 2 sav turiu 3 nenormalius ūglius gal po 20 cm visai be ryšio,vienas jau su žiedu,ką daryt apkarpyt nes tikrai kažkaip nesąmoningai atrodo,nors parnešus buvau apkarpius visą,sausas šakeles nukarpiau,o ji kad išleido tas streles ne į temą..va tau maximinė,kažkokia be ryšio,jokio kupolo man ji nesudaro,atrodo belekaip..gal aš genet nemoku ar kaip doh.gif  doh.gif

O kam ją reikėjo iš rūsio nešt į patalpą? Reikėjo palaukti kelias savaites ir nešti tiesiai į lauką, nieko gero, kad nešėt į patalpą, ūgliai ir ištįso, dabar vėl bus stresas rožei, kaip reikės iš šilumos į lauką doh.gif
Atsakyti
Kada pirmą kartą po žiemos maitinate savo gražuoles? Kada tręšiate?
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2012 04 10, 14:24)
mano stiebinukė peržiemojo rūsy.atnešta į patalpą kaip šoko augt,tai per 2 sav turiu 3 nenormalius ūglius gal po 20 cm visai be ryšio,vienas jau su žiedu,ką daryt apkarpyt nes tikrai kažkaip nesąmoningai atrodo,nors parnešus buvau apkarpius visą,sausas šakeles nukarpiau,o ji kad išleido tas streles ne į temą..va tau maximinė,kažkokia be ryšio,jokio kupolo man ji nesudaro,atrodo belekaip..gal aš genet nemoku ar kaip doh.gif  doh.gif

Nesvarbu, kad maximine, nereikejo nesti i visu, namiske jau daugiau kaip menuo tupi nesildomame garaze ir nieko, yra pumpuru, bet jie neauga, nes salta...
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 04 10, 15:59)
Nesvarbu, kad maximine, nereikejo nesti i visu, namiske jau daugiau kaip menuo tupi nesildomame garaze ir nieko, yra pumpuru, bet jie neauga, nes salta...

na ta patalpa nėra labai šilta apie 12 laipsnių,bet matyt užteko jai..o ką dabar daryt,nukirpt tuos ūglius ar pasodinus kiek vėliau apkirpt.../?tai ir pirmus metus kai tik nupirkau irpasodinau ji man nenormaliai išlesdavo ūglius,jokio vešlumo ir tankumo,kaip pas tėvus pirktos turguje ir mokėta 2 kartus brangiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 10 balandžio 2012 - 15:33
QUOTE(adriu @ 2012 04 10, 15:31)
na ta patalpa nėra labai šilta apie 12 laipsnių,bet matyt užteko jai..o ką dabar daryt,nukirpt tuos ūglius ar pasodinus kiek vėliau apkirpt.../?tai ir pirmus metus kai tik nupirkau irpasodinau ji man nenormaliai išlesdavo ūglius,jokio vešlumo ir tankumo,kaip pas tėvus pirktos turguje ir mokėta 2 kartus brangiau.

tai veliau galima apkirpti ax.gif .as taip pat turiu nemazai maxsiminiu,bet nusiskundimu tikrai neturiu ir krumai grazus ir veslus.kruma jog galima pakoreguoti g.gif .,bent as nematau skirtumo ar maxsimine,ar turgine
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2012 04 10, 16:31)

Tai ka toliau parasysiu yra absoliuciai mano asmenine nuomone, kuri tikriems rozininkams gali ir soka ivaryti biggrin.gif As tuos uglius daugiau kaip per puse nukirpciau, o pacia roze kur nors vesiai isnesciau, kad ir i siltnami ar garaza, ar kokia sviesesne malkine mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2012 04 10, 15:58)
Kada pirmą kartą po žiemos maitinate savo gražuoles? Kada tręšiate?

Kai jau yra normalūs lapukai, ir šilčiau rolleyes.gif dar per šalta 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu problema, tikiuosi kas nors buvo su tokia pacia susidure. Po ziemos vel ima rodytis raudonjuodis demetumas. Tas pats buvo rudens pradzioj, kai jos siaubingai susirgo ir numete praktiskai visus lapus, laisciau ir purskiau previcur'u, lyg buvo viskas pasibaige, galvojau po ziemos nebeatsinaujins, o dabar matau, kad vel pradeda mustis. Kaip toliau kovoti? Ar apskritai imanoma ji panaikint?
Atsakyti
QUOTE(Smaragdas @ 2012 04 10, 19:45)
Sveiki, turiu problema, tikiuosi kas nors buvo su tokia pacia susidure. Po ziemos vel ima rodytis raudonjuodis demetumas. Tas pats buvo rudens pradzioj, kai jos siaubingai susirgo ir numete praktiskai visus lapus, laisciau ir purskiau previcur'u, lyg buvo viskas pasibaige, galvojau po ziemos nebeatsinaujins, o dabar matau, kad vel pradeda mustis. Kaip toliau kovoti? Ar apskritai imanoma ji panaikint?

Sveiki, nelabai žinau ką konkrečiai turite omeny rašydama raudonjuodis dėmėtumas.Tad įmetu vaizdus, gal ten rasite savo pažeidimą ir rasite aprašymą ir būdą kaip kovoti.(anglų k.)rožių ligos
Atsakyti