Mano New Dawn žiauriai apšalo. TIk pati pati apačia, palei pat žemę liko gyva, vos žaliuoja
QUOTE(Adeliutė @ 2012 04 05, 15:19)
Awita, gal prisimenate pavadinimą savo mažytės stiebinukės? Atleiskite, jei praleidau
Kad ne...man rodos net nebuvo pavadinimo, būčiau pamačius
QUOTE(gozė @ 2012 04 04, 21:34)
nu kokios jos man grazios tik kad kai jau reiketu pirkt ir sodint, tai niekur nerandu
QUOTE(vilze @ 2012 04 05, 17:48)
nu kokios jos man grazios tik kad kai jau reiketu pirkt ir sodint, tai niekur nerandu
as savaja "netycia" nupirkau.
Vaziuojant pro turgaviete akies krastu uzmaciau, bet kadangi labai skubejau tai nesustojau ir nulekiau su reikalais. Bet ramybe jau buvo prarasta pora valandu kaip ant adatu sedejau tik atsilaisvinus nudumiau ir nusipirkau
persodninau rozyte i didesni vazona vistiek lapukai vysta ir krenta kur cia problema ?
ant saules ja pastatyti gal, sakau trasu gal kokiu reiktu
QUOTE(kristynka* @ 2012 04 09, 13:43)
persodninau rozyte i didesni vazona vistiek lapukai vysta ir krenta kur cia problema ?
o rozyte neseniai pirkta? bent kiek as esu susidurus jos neretai buna uzkrestos kokiais kenkejais kuriu gali ir nesimatyt.. teko pavargt kol viena tokia dovanota atgaivinau.. deja nuo rozos isimete i cili pipiriuka ir jo isgelbet nepavyko..
apziurek labai atidziai lapelius ar ant ju nieko nera..
QUOTE(mg* @ 2012 04 09, 20:02)
o rozyte neseniai pirkta? bent kiek as esu susidurus jos neretai buna uzkrestos kokiais kenkejais kuriu gali ir nesimatyt.. teko pavargt kol viena tokia dovanota atgaivinau.. deja nuo rozos isimete i cili pipiriuka ir jo isgelbet nepavyko..
jau metai kaip turiu. maciau as jos ziedus tada kai gavau ja dovanu. ir visad ji pameta lapukus, tai radau parasyta kad reikia didesnio vazono. persodinau, koks 1men kitame vazone, bet padetis nesikeicia sakau gal kokiso trasos reikia. palieju kai zeme isdziusta, nunesiau i vesesni kambari kur saule pasirodo tik po pietu... o aksciau laikiau rytineje pusei
sveikos. kalbejau su mama siandien ir sake, kad mano roziu stiebai pajuodave nuo pat zemes... kazin nusalo jos? saknys buvo durpemis apipiltos o sakos agro plevele apsuktos.
QUOTE(vilze @ 2012 04 09, 21:13)
sveikos. kalbejau su mama siandien ir sake, kad mano roziu stiebai pajuodave nuo pat zemes... kazin nusalo jos? saknys buvo durpemis apipiltos o sakos agro plevele apsuktos.
Pajuodavę blogai, bet reikia dar laukti ir tikėtis, kad atžels. Būna, kad ima ir išleidžia ūgliukų
QUOTE(Awita @ 2012 04 09, 21:27)
Pajuodavę blogai, bet reikia dar laukti ir tikėtis, kad atžels. Būna, kad ima ir išleidžia ūgliukų
o situ nukirpt nereikia?