Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 8

Mano New Dawn žiauriai apšalo. TIk pati pati apačia, palei pat žemę liko gyva, vos žaliuoja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2012 04 05, 15:19)
Awita, gal prisimenate pavadinimą savo mažytės stiebinukės? Atleiskite, jei praleidau ax.gif

Kad ne...man rodos net nebuvo pavadinimo, būčiau pamačius g.gif
Atsakyti
šią žiemą saviškę New Dawn buvau prilenkus prie žemės ir sniegu apkaupus, tai vaizdas geras.
Atsakyti
QUOTE(gozė @ 2012 04 04, 21:34)

Vilze visiskai teisi, cia NOVALIS  wub.gif

nu kokios jos man grazios wub.gif tik kad kai jau reiketu pirkt ir sodint, tai niekur nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 04 05, 17:48)
nu kokios jos man grazios wub.gif  tik kad kai jau reiketu pirkt ir sodint, tai niekur nerandu verysad.gif

as savaja "netycia" nupirkau.
Vaziuojant pro turgaviete akies krastu uzmaciau, bet kadangi labai skubejau tai nesustojau ir nulekiau su reikalais. Bet ramybe jau buvo prarasta doh.gif pora valandu kaip ant adatu sedejau lotuliukas.gif tik atsilaisvinus nudumiau ir nusipirkau biggrin.gif
Atsakyti
Su Velykom user posted image

Vėl dovanų gavau rožytę smile.gif Jau turiu dvi dovanotas, kurias turiu pasodint. Gal jau nebebus tokių šalčių, negaliu laukt.
Atsakyti
persodninau rozyte i didesni vazona vistiek lapukai vysta ir krenta doh.gif verysad.gif kur cia problema ?
ant saules ja pastatyti gal, sakau trasu gal kokiu reiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 04 09, 13:43)
persodninau rozyte i didesni vazona vistiek lapukai vysta ir krenta doh.gif  verysad.gif  kur cia problema ?
ant saules ja pastatyti gal, sakau trasu gal kokiu reiktu g.gif

o rozyte neseniai pirkta? bent kiek as esu susidurus jos neretai buna uzkrestos kokiais kenkejais kuriu gali ir nesimatyt.. teko pavargt kol viena tokia dovanota atgaivinau.. deja nuo rozos isimete i cili pipiriuka ir jo isgelbet nepavyko..
apziurek labai atidziai lapelius ar ant ju nieko nera..
Atsakyti
QUOTE(mg* @ 2012 04 09, 20:02)
o rozyte neseniai pirkta? bent kiek as esu susidurus jos neretai buna uzkrestos kokiais kenkejais kuriu gali ir nesimatyt.. teko pavargt kol viena tokia dovanota atgaivinau.. deja nuo rozos isimete i cili pipiriuka ir jo isgelbet nepavyko..
apziurek labai atidziai lapelius ar ant ju nieko nera..

jau metai kaip turiu. maciau as jos ziedus tada kai gavau ja dovanu. ir visad ji pameta lapukus, tai radau parasyta kad reikia didesnio vazono. persodinau, koks 1men kitame vazone, bet padetis nesikeicia g.gif sakau gal kokiso trasos reikia. palieju kai zeme isdziusta, nunesiau i vesesni kambari kur saule pasirodo tik po pietu... o aksciau laikiau rytineje pusei
Atsakyti
sveikos. kalbejau su mama siandien ir sake, kad mano roziu stiebai pajuodave nuo pat zemes... kazin nusalo jos? saknys buvo durpemis apipiltos o sakos agro plevele apsuktos.
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 04 09, 21:13)
sveikos. kalbejau su mama siandien ir sake, kad mano roziu stiebai pajuodave nuo pat zemes... kazin nusalo jos? saknys buvo durpemis apipiltos o sakos agro plevele apsuktos.

Pajuodavę blogai, bet reikia dar laukti ir tikėtis, kad atžels. Būna, kad ima ir išleidžia ūgliukų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2012 04 09, 21:27)
Pajuodavę blogai, bet reikia dar laukti ir tikėtis, kad atžels. Būna, kad ima ir išleidžia ūgliukų  mirksiukas.gif

o situ nukirpt nereikia?
Atsakyti