Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 8

QUOTE(kuzdaite @ 2012 04 04, 17:58)
Tai gal dar gyvos, šalta, tai ir nerodo gyvybes ženklų, as ir del kelių dvejojau, bet kazkur is po zemių pradejo lįsti daigiukai 4u.gif

Na , gal... Bet , kad pakirpau truputį, tai visur sausa. Prie apačios yra truputį žalsvos šakelės, tai vyras ir ramina, sako, gal dar išlįs...Tikiuosi, aišku. Ačiū už atsakymą ir palaikymą..
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2012 04 04, 17:17)
Na , gal... Bet , kad pakirpau truputį, tai visur sausa. Prie apačios yra truputį žalsvos šakelės, tai vyras ir ramina, sako, gal dar išlįs...Tikiuosi, aišku. Ačiū už atsakymą ir palaikymą..

Jei šakos sausos, akivaizdu, kad pašalė unsure.gif Tačiau jei nors kiek yra žalumos kero apačioje, tikėtina, kad sužaliuos. Mano vieną žiemą buvo taip apšalusios ir tik visai nedaug žalumos turėjo, sužaliavo ir žydėjo bigsmile.gif
Atsakyti
mano rozes, taip pat, gyvybes zenklu dar nerodo , bet salta gi g.gif , tai ir nesijaudinu per daug .

Pernai zydejo sitaip:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gozė: 04 balandžio 2012 - 19:16
QUOTE(gozė @ 2012 04 04, 20:06)
mano rozes, taip pat,  gyvybes zenklu dar nerodo , bet salta gi  g.gif  , tai ir nesijaudinu per daug .

Pernai zydejo sitaip:
user posted image

user posted image

user posted image

atrodo,kad net kvapa uzuodziau...nuostabios.
Atsakyti
BAGE, Koks pavadinimas tos violetines rozes?Labai grazi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 04 04, 20:56)
BAGE, Koks pavadinimas tos violetines rozes?Labai grazi wub.gif  wub.gif  wub.gif

man ji i Novalis panasi, ar kazkaip panasiai vadinasi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 04 04, 20:56)
BAGE, Koks pavadinimas tos violetines rozes?Labai grazi wub.gif  wub.gif  wub.gif

cia ne BAGES, cia mano rozytes ax.gif 4u.gif
Vilze visiskai teisi, cia NOVALIS wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gozė @ 2012 04 04, 21:34)
cia ne BAGES, cia mano rozytes  ax.gif  4u.gif
Vilze visiskai teisi, cia NOVALIS  wub.gif

Ar Novalis blogai laiko galvas ( kiek matosi iš nuotraukyčių), ar čia tik po lietaus?
Atsakyti
QUOTE(Angelux @ 2012 04 04, 21:53)
Ar Novalis blogai laiko galvas ( kiek matosi iš nuotraukyčių), ar čia tik po lietaus?

silpnokai galvos laikosi
Atsakyti
QUOTE(gozė @ 2012 04 04, 21:34)
cia ne BAGES, cia mano rozytes  ax.gif  4u.gif
Vilze visiskai teisi, cia NOVALIS  wub.gif

Oi atsiprasau, sumaisiau blush2.gif blush2.gif blush2.gif Labai gazi man ta Novalis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 04 04, 23:43)
Oi atsiprasau, sumaisiau blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif Labai gazi man ta Novalis 4u.gif

tai nieko .
Man jos pasakisko grozio wub.gif
Atsakyti
Awita, gal prisimenate pavadinimą savo mažytės stiebinukės? Atleiskite, jei praleidau ax.gif
Atsakyti