Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 8

QUOTE(kuzdaite @ 2012 04 03, 20:26)
Mazyte stiebinyte????? blush2.gif  blush2.gif Kas cia per stebuklas??? blush2.gif  blush2.gif Gal foto turite? 4u.gif

jo, tokia pat miniatiūrinė, mažam vazonėlyje, tik ant stiebelio skiepyta. Radau išlikusias foto blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2012 04 03, 20:47)
jo, tokia pat miniatiūrinė, mažam vazonėlyje, tik ant stiebelio skiepyta. Radau išlikusias foto  blush2.gif

koks grazumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gozė @ 2012 04 03, 22:30)
koks grazumas  wub.gif

ačiu smile.gif jau nebėr, per žiemą nušaldžiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2012 04 03, 20:47)
jo, tokia pat miniatiūrinė, mažam vazonėlyje, tik ant stiebelio skiepyta. Radau išlikusias foto  blush2.gif

user posted image

user posted image

as truputeli ne i tema,bet nuotraukoj,antram plane pamaciau akmens sienele.Is kokiu medziagu cia daret ir ar labai brangus sis grozis(siais metais noriu kazka panasaus pasidaryti)?
Atsakyti
QUOTE(bage @ 2012 04 03, 22:43)
as truputeli ne i tema,bet nuotraukoj,antram plane pamaciau akmens sienele.Is kokiu medziagu cia daret ir ar labai brangus sis grozis(siais metais noriu kazka panasaus pasidaryti)?

nebrangus. Už akmenis apie 600, bet reikejo patiems prisikraut, atsivežt ir išsikraut. Daugiau viską pats vyras padarė. Berods dolomitas vadinasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2012 04 03, 22:59)
nebrangus. Už akmenis apie 600, bet reikejo patiems prisikraut,  atsivežt ir  išsikraut. Daugiau viską pats vyras padarė. Berods dolomitas vadinasi  blush2.gif

aciu.einu googlint apie dolomita cool.gif
Atsakyti
[quote=Awita,2012 04 03, 20:47]
jo, tokia pat miniatiūrinė, mažam vazonėlyje, tik ant stiebelio skiepyta. Radau išlikusias foto blush2.gif

Oho wub.gif O jau grozis wub.gif wub.gif Kur cia tokiu gerybiu buna pirkti??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 04 04, 12:10)

Oho wub.gif O jau grozis wub.gif  wub.gif Kur cia tokiu gerybiu buna pirkti??? blush2.gif

Pirkau Maximos gėlių krautuvėlėj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2012 04 03, 22:59)
nebrangus. Už akmenis apie 600, bet reikejo patiems prisikraut,  atsivežt ir  išsikraut. Daugiau viską pats vyras padarė. Berods dolomitas vadinasi  blush2.gif

o gal i az galima kontaktus is kur pirkot dolomita blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gozė @ 2012 04 04, 14:20)
o gal i az galima kontaktus is kur pirkot dolomita  blush2.gif  4u.gif

galima mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš niekad rožių nedengdavau ir kažkaip man jos gyvavo, viena tik yra nušalusi, o šiemet taip sąžiningai uždengiau, ir... rodos, kad jos be gyvybės ženklų.. . g.gif . Būtų labai gaila, bet ką darysi - džiaugsiuosi jūsų žiedais... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2012 04 04, 17:41)
Aš niekad rožių nedengdavau ir kažkaip man jos gyvavo, viena tik yra nušalusi, o šiemet taip sąžiningai uždengiau, ir... rodos, kad jos be gyvybės ženklų.. .  g.gif . Būtų labai gaila, bet ką darysi - džiaugsiuosi jūsų žiedais... smile.gif

Tai gal dar gyvos, šalta, tai ir nerodo gyvybes ženklų, as ir del kelių dvejojau, bet kazkur is po zemių pradejo lįsti daigiukai 4u.gif
Atsakyti