Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 8

QUOTE(jediara @ 2012 03 25, 15:13)
Geriausias išlaikymas - sodinti į lauką, ar pavasarį persodinus į didelį vazoną auginti balkone rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Būtent lauke jos auga puikiausiai. Manosios jau trys metai sėkmingai auga, žydi ir žiemoja lauke. Tik išnešus gyvent į lauką, jos užaugo kiek aukštesnės nei buvo vazonėlyje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 03 26, 10:43)
drinks_cheers.gif Būtent lauke jos auga puikiausiai. Manosios jau trys metai sėkmingai auga, žydi ir žiemoja lauke. Tik išnešus gyvent į lauką, jos užaugo kiek aukštesnės nei buvo vazonėlyje rolleyes.gif

drinks_cheers.gif tikrai taip,pas mane jau 5m thumbup.gif
Atsakyti
Noreciau kieme pasisodinti rozyte, gal patartumete kokia rusi rinktis, kad butu visa vasara ziedu gausa? smile.gif
Gal kas pakomentuos roze "Nostalgija"?
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 03 26, 11:43)

Gerai, kas turi tą lauką, o jei neturi... blush2.gif
Mano, pvz, visas laukas - balkonas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 03 26, 19:07)

Auginu, bet kad visą vasarą žydėtų, nepastebėjau. Ji labiau nuo vasaros vidurio ir iki žiemos krauna žiedus. Tik man ji šiaip sau, patinka labiau remontantinės, senovinio tipo rožės.
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2012 03 26, 19:16)
Gerai, kas turi tą lauką, o jei neturi...  blush2.gif
Mano, pvz, visas laukas - balkonas  biggrin.gif

Ką jau čia padarysi, kad tiek to lauko tėra biggrin.gif Juk galima ir balkone vazone auginti ir džiaugtis žiedais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2012 03 26, 20:16)
Gerai, kas turi tą lauką, o jei neturi...  blush2.gif
Mano, pvz, visas laukas - balkonas  biggrin.gif

Manau, drąsiai galite ir į balkoną išnešti, pamatysite, kaip gėliukas per vasarą atsigaus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2012 03 18, 19:41)
Labutis rožininkės,turiu žiauriai dyyyyyydeli prašymą.Kita savaitgali Kaune mugė. MAN TEN NUSIGAUTI NĖRA ŠANSŲ.Todėl prašau čia,gal kuri važiuos ,laaaabai norėčiau rožės Abrakadabra ,ar fokuspokus[nors vienas ir tas pats],gal galėtu kas nupirkt ir man persiūst,atsiskaitysim rolleyes.gif  bigsmile.gif

Jei dar neradot kas apsiims nupirkti, galėčiau aš. Į a/ž parašykit jei reikia.
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 03 26, 21:07)
Noreciau kieme pasisodinti rozyte, gal patartumete kokia rusi rinktis, kad butu visa vasara ziedu gausa? smile.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 26, 21:24)
Auginu, bet kad visą vasarą žydėtų, nepastebėjau. Ji labiau nuo vasaros vidurio ir iki žiemos krauna žiedus. Tik man ji šiaip sau, patinka labiau remontantinės, senovinio tipo rožės.

Auga pas mane šita rožė... Žiedas gražus, bet jautrus saulei (labiau raudonuoja žiedas saulės atokaitoj)... Graži rožė, bet tikrai nėra mano favorite...
Atsakyti
Sveiki,
noreciau prie namo uzsiauginti vijokline roze.tik ten pietine puse.ar yra karsciui atspariu roziu? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemeja @ 2012 03 27, 17:50)
Sveiki,
noreciau prie namo uzsiauginti vijokline roze.tik ten pietine puse.ar yra karsciui atspariu roziu?  doh.gif

Rozes megsta saule 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 27, 19:43)
Rozes megsta saule 4u.gif

drinks_cheers.gif bet nemėgsta stovinčio karščio mirksiukas.gif
Atsakyti