Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 8

QUOTE(WWWitch @ 2012 03 24, 13:21)
Sios dienos nuotraukos smile.gif

Tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2012 03 24, 11:21)
Sios dienos nuotraukos smile.gif

Labai jau riebus žiedas, tikrai graži gėlė. thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, o kada galima persodineti rozes ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2012 03 25, 08:52)
sveikos,  o kada galima persodineti rozes ?  g.gif

As gerai nezinau, bet saviskes is siltnamio trauksiu, kai jau medziai lapus tures 4u.gif Mano teta jas persodina, kai tik pasalas iseina........

KAS AUGINATE ROZE FAJA LOBBI???KOKIE ATSILIEPIMAI?
Atsakyti
Labukas, gavau dovanų nuo MB labai gražią rožę vazonėlyje... kadaise esu turėjusi tokią ir prisimenu jos liūdną baigtį-ji man nudžiūvo sunyko kažkaip... žodžiu, mergaitės, gal jūs man galėtumėte patart, pamokinti-kaip ją prižiūrėti?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mildute @ 2012 03 25, 14:49)
Labukas, gavau dovanų nuo MB labai gražią rožę vazonėlyje... kadaise esu turėjusi tokią ir prisimenu jos liūdną baigtį-ji man nudžiūvo sunyko kažkaip... žodžiu, mergaitės, gal jūs man galėtumėte patart, pamokinti-kaip ją prižiūrėti?
user posted image

Galiu patarti 4u.gif Jau siandien ja persodinkite, gausis kokie 4-5 indeliai, nes ten ne viena Roze ikista, 1-2 savaites palaikykite ant siaurines palanges 4u.gif Bet koki itartina lapeli is karto sunaikinkite ir po 3savaiciu pamatysite kaip graziai pradejo jos augti. As persodinus dar ir ziedus nuskyniau 4u.gif SEKMES mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildute @ 2012 03 25, 15:49)
Labukas, gavau dovanų nuo MB labai gražią rožę vazonėlyje...

Geriausias išlaikymas - sodinti į lauką, ar pavasarį persodinus į didelį vazoną auginti balkone rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildute @ 2012 03 25, 14:49)

Jos labai greit pradeda lapus mesti ir nykti namuose. Kaip jau jums atsakė, rektų persodinti į didelį vazoną (gerokai platesnį ir gilų)- kuo didesnis, tuo geriau smile.gif Palikus mažame labai greit pamatysit, kad nieko gero nebus.
Jei yra galimybė atšilus orams auginti atviram balkone, terasoj - džiaugsitės žiedais iki šalnų. 4u.gif
Aš jau keletą metų nusiperku tokių rožių pavasarį ir auginu balkone - man labai patinka. smile.gif
Neskirstau krūmo - man gražu, kai vazone daugiau žiedų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emila: 25 kovo 2012 - 17:51
QUOTE(jediara @ 2012 03 24, 22:34)

Atsiprasau, ne cia pataikiau wink.gif

QUOTE(nijole0619 @ 2012 03 25, 02:00)
Labai jau riebus žiedas, tikrai graži gėlė. thumbup.gif

Taip wub.gif
Atsakyti
gavau dovanu rozyte, man atrodo tokiu buna maximos pardavime.
bet nemoku visiskai ja rupintis.
gal galite padet ir patarti? g.gif
ko jai trukst ajai jos lapukai nukrenta. ? pernesdavau ir ant kitu puses langu/palangiu... nukrenta lapukai, kai jai uzeina ar gal jai salygos tinka ar kas pradeda jie zelti.. po kiek laiko vel matau kad gelsta ar silpni lapukai krenta g.gif
mastau gal kokiu trasu reikia..
nu nezinau merginos patarkite,
kai gavau taip graziai zydejau, o jau meta, o as jos neperpratau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 03 25, 23:39)
gavau dovanu rozyte, man atrodo tokiu buna maximos pardavime.
bet nemoku visiskai ja rupintis.
gal galite padet ir patarti? g.gif
ko jai trukst ajai jos lapukai nukrenta. ? pernesdavau ir ant kitu puses langu/palangiu... nukrenta lapukai, kai jai uzeina ar gal jai salygos tinka ar kas pradeda jie zelti.. po kiek laiko vel matau kad gelsta ar silpni lapukai krenta g.gif
mastau gal kokiu trasu reikia..
nu nezinau merginos patarkite,
kai gavau taip graziai zydejau, o jau meta, o as jos neperpratau doh.gif

atsakymas 2-3 žinutėmis aukščiau.
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2012 03 26, 00:46)
atsakymas 2-3 žinutėmis aukščiau.

aciukas 4u.gif
o kazi kokio dydzio ta vazona pasiirinkti g.gif
Atsakyti