Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 8

QUOTE(vilze @ 2011 09 15, 17:56)
va tokios spalvos rozes dar niekad nemaciau, todel labai idomu ax.gif
http://www.davidaust...e.asp?showr=487

Kuo ji Tave taip sudomino? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 09 15, 17:00)
Kuo ji Tave taip sudomino? g.gif

nu spalva ax.gif jie ir patys raso kad unikali, sunkiai nusakoma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2011 09 15, 18:05)
nu spalva ax.gif  jie ir patys raso kad unikali, sunkiai nusakoma ax.gif

Foto ir reali spalva gali skirtis ax.gif Pažiūrėk google daugiau šios rožės foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 09 15, 17:12)
Foto ir reali spalva gali skirtis ax.gif  Pažiūrėk google daugiau šios rožės foto mirksiukas.gif

jau ziurejau, ir ji visur panasi. na isigysiu ir bus matyt, kokia ta spalva istikruju. smile.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif .turiu ir as nemaza ''buri'' roziu,bet mano beveik visos ''maxsimines''.ir labai patenkinta jomis.vienos rozes saka buvo nulauzes vejas,tai as ja ismeigiau i zeme ir man ji isleido saknis.niekada nelaistau jokiomis trasomis,isskyrus paraugintu karves meslu palaistau-zinoma tik skiestu,tai eina is proto ir ziedai,ir lapai smile.gif
Atsakyti
Kiek begooglinčiau man visur meta tiesiog Julia's Rose atskirą žiedą, o gi labai svarbu kaip ta spalva krūmo fone atrodo - kartais gali atskirai paimtas žiedas nuostabiai atrodyt ir būt visai nematomas lapijos fone g.gif Niu aš aišku galiu būt neteisi arba ieškot internete nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 09 15, 17:35)
Kiek begooglinčiau man visur meta tiesiog Julia's Rose atskirą žiedą, o gi labai svarbu kaip ta spalva krūmo fone atrodo - kartais gali atskirai paimtas žiedas nuostabiai atrodyt ir būt visai nematomas lapijos fone  g.gif  Niu aš aišku galiu būt neteisi arba ieškot internete nemoku blush2.gif

na manau kazkas panasaus turetu but. antra roze
http://www.wychcross...tion.php/56/1/j
Atsakyti
graži, sakyčiau tokia į rudumą (jei mano kompas teisingai spalvas rodo), bet vat kad visą krūmą pamatyt, ne tik žiedą blush2.gif Pritraukus ir išdidinus žiedus visos rožės nuostabiai atrodo, čia fotografavimo menas, bet kartais kai iš toliau augalą pamatai, tai kitaip viskas apsiverčia ax.gif Nesakau, kad su šita rože būtent taip - vat todėl ir įdomu būtų pamatyt visą rožę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 09 15, 17:45)
graži, sakyčiau tokia į rudumą (jei mano kompas teisingai spalvas rodo), bet vat kad visą krūmą pamatyt, ne tik žiedą blush2.gif Pritraukus ir išdidinus žiedus visos rožės nuostabiai atrodo, čia fotografavimo menas, bet kartais kai iš toliau augalą pamatai, tai kitaip viskas apsiverčia ax.gif Nesakau, kad su šita rože būtent taip - vat todėl ir įdomu būtų pamatyt visą rožę 4u.gif

jo, turetu but i ruduma. va cia kazkas tokio. bet spalvos tai skiriasi ir labai suprantama, man ir ne visada pavyksta fotografuojant tikslia spalva pagaut smile.gif
http://www.flickr.co...N00/4189116799/
Atsakyti
vilze, tikrai labai graži rožė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 09 15, 19:04)
vilze, tikrai labai graži rožė wub.gif

na bus matyt kai isigysiu ir ziedu sulauksiu blush2.gif cia kazkodel uk tik nuo lapkricio rozes pardavines doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilze: 15 rugsėjo 2011 - 19:23
Tai dar žemė nebus įšalus (jei Lietuvoj sodinsi), tai ir pasisodinsi thumbup.gif

Paskutiniai rudens žiedai - šia akimirką žydinčios rožytės:

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti