Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 8

QUOTE(barboryte1971 @ 2012 03 18, 21:36)
Sveikos,savo rožių šaknis buvau žiemai apdėjusi šiaudais,o ant viršaus eglišakiais.Tos jų šakos taip ir styrojo visą žiemą, o dabar nežinau ar man jas nukirpti ar laukti gal dar jos gyvos bus.Patarkit , prašau.

Patarčiau dar neskubėti. Kai tikrai įsitikinsite, kurios šakų dalys negyvos, tada ir nukirpsite ax.gif
Atsakyti
Sakyčiau taip, jeigu jos JUODOS,t.p. įkirpus viduriukas negyvas, tai yra mediena ne balta,o sudžiuvsi (turėtumėt iškart pamatyti) va tada tai nėra ko laukti, jos negyvos,jeigu abejojate kur pjauti, geriau laukti pavasario, tikro pavasario, atidenginėti, ir su pavasariniu genėjimu apgenėti 4u.gif Bet čia tik tuo atveju jeigu esat įsitikinusi, kad joms jau šakutės 4u.gif
Atsakyti
na merginos ar jau atidengiam rozes? g.gif
ziuriu nuo ryt orai atsyla rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2012 03 21, 13:57)
na merginos ar jau atidengiam rozes?    g.gif
ziuriu nuo ryt orai atsyla  rolleyes.gif

As dar neskubu,nes musu krastuose viskas visada apie pora savaiciu veluoja,ir medziai veliau sprogsta,
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2012 03 21, 11:57)
na merginos ar jau atidengiam rozes?    g.gif
ziuriu nuo ryt orai atsyla  rolleyes.gif

pusę praėjusią savaitę atidengiau ir pergyvenu, kad likusių nespėjau. Pelėsis durpėse jau įsimetęs. Teks imtis papildomų priemonių doh.gif
Atsakyti
man jau taip niezti nagai smile.gif kaska daryti rolleyes.gif
na bet teks palaukti smile.gif
Atsakyti
ATIDENGIAU VISAS 4u.gif
Atsakyti
as savaitgali visas atidengiau rolleyes.gif
Atsakyti
Išsklaidžiau šiandien durpes, kurias buvau užpylusi ant kerelių. Oi kaip džiaugiuosi šiemet rožėmis, kaip niekada gerai išžiemojo, tik patys galiukai šakų juodi, o šiaip tai žalios bigsmile.gif Ir stiebinė jau pumpuriuojasi, kad tik kiek atšiltų, galės keliaut laukan smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš šiais metais nespėjau rožių sodyboje uždengt. TIk kaupus supylus buvau. Iki kaupo beveik visos nušalo.
Kaupus pirmadienį išsklaidžiau.
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2012 03 22, 00:37)
Sveikos  4u.gif
Aš šiais metais nespėjau rožių sodyboje uždengt. TIk kaupus supylus buvau. Iki kaupo beveik visos nušalo.
Kaupus pirmadienį išsklaidžiau.

Jei po kaupu zalia, tai viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip žalia. Net Gloria Dei nedengta buvo, bet po kaupu žaliuoja. Tik Westerlendas neaiškus. Šiaip gyvas, tik manau, sunkiai gaivaliosis.
Atsakyti