Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 8

QUOTE(mg* @ 2012 03 17, 23:14)
iskasi pries ziema? as agroplevele apvyniojau (visas i ja vyniojau - ir krumines, ir vijokline), nu ziuresiu.. (rusio neturiu, tai vis tiek reikia kazkaip sugalvot kad 'atlaikytu'..smile.gif

As auginu stiebine roze dideliame inde, buvo anksciau masinoms alyva ar pan., tai nugabena du vyrai i rusi, o pavasari parnesa, siandien kaip tik iskele. Lyg ir gyva roze, leidzia tokius raudonus augliukus, diena palaikysiu lauke, o nakciai keliaus i nesildoma garaza 4u.gif
Atsakyti
[Bet rizikinga vistiek... Kad rūsio neturite, galima ir pvz. garaže laikyt... Aš jau pasimokiau su stiebinės žiemojimu, todėl daugiau nerizikuoju, iškasu mirksiukas.gif
[/quote]
nesupratau, tai jūs kiekvienais metais rudenį jas iškasate iš dirvos ir sodinate į konteinerį? blush2.gif
Atsakyti
[quote=saulelė,2012 03 18, 18:46]
[Bet rizikinga vistiek... Kad rūsio neturite, galima ir pvz. garaže laikyt... Aš jau pasimokiau su stiebinės žiemojimu, todėl daugiau nerizikuoju, iškasu mirksiukas.gif
[/quote]
nesupratau, tai jūs kiekvienais metais rudenį jas iškasate iš dirvos ir sodinate į konteinerį? blush2.gif
[/quote]
As jas amzinai laikau konteineryje ir vasara jos jame buna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelė @ 2012 03 18, 19:46)

Ji visada auga dideliame vazone rolleyes.gif
Atsakyti
nu nulenkt jos ner sansu nes bent manosios kotas tikrai kietas tad bandydama buciau nulauzus.. jei isgyveno valio. neisgyveno - nauja sodinsiu i vazona:)) [tik kur ziema laikyt neisivaizduoju... rusio nera, garazio nera, yra lauko sandeliukas / malkine, kuris kiauras kaip reitis, tai baisiai abejoju ar ten geriau nei lauke... :/
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 03 18, 19:03)
Ji visada auga dideliame vazone rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Kam kasti i zeme, jei gerai ir vazone, ir i rusi patogiau nugabenti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mg* @ 2012 03 18, 19:12)
nu nulenkt jos ner sansu nes bent manosios kotas tikrai kietas tad bandydama buciau nulauzus.. jei isgyveno valio. neisgyveno - nauja sodinsiu i vazona:)) [tik kur ziema laikyt neisivaizduoju... rusio nera, garazio nera, yra lauko sandeliukas / malkine, kuris kiauras kaip reitis, tai baisiai abejoju ar ten geriau nei lauke... :/

O siltnamis gal yra??Taip atrodo, kad jos storakotes, bet is tiesu tai linksta, svarbu skiepa apdengti, kotas gali buti toks kaip lankas, jam salciai ne tokie baisus 4u.gif
Atsakyti
Labutis rožininkės,turiu žiauriai dyyyyyydeli prašymą.Kita savaitgali Kaune mugė. MAN TEN NUSIGAUTI NĖRA ŠANSŲ.Todėl prašau čia,gal kuri važiuos ,laaaabai norėčiau rožės Abrakadabra ,ar fokuspokus[nors vienas ir tas pats],gal galėtu kas nupirkt ir man persiūst,atsiskaitysim rolleyes.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 13, 12:32)
Knirps'iukas ant dienų žydės, savaitgalį dar po sniegu buvo  bigsmile.gif

Apziurejau ir as savo rozytes, pravedinau, perziemojo visos lyg ir neblogai, tik stai Knirps buvo tikriausiai per silta, nusuto ji man.. gal per velai nudengiau.. taip stengiaus issaugot ir persistengiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 18, 18:15)

O siltnamis gal yra??Taip atrodo, kad jos storakotes, bet is tiesu tai linksta, svarbu skiepa apdengti, kotas gali buti toks kaip lankas, jam salciai ne tokie baisus 4u.gif

Nemanau, kad paprastam nešildomam šiltnamy stiebinė rožė išgyventų šaltą žiemą ax.gif
Papildyta:
[/quote]
[/quote]
Taigi aš savo rožę esu įsodinusi į didelį indą, kuriame MB prigrąžė daug skylių, kad šaknys laisvai išlystų ir su tuo indu pavasarį įkasu į žemę, o rudenį iškeliu rolleyes.gif Man patogu ir rožytė nevargsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2012 03 18, 20:41)
Labutis rožininkės,turiu žiauriai dyyyyyydeli prašymą.Kita savaitgali Kaune mugė. MAN TEN NUSIGAUTI NĖRA ŠANSŲ.Todėl prašau čia,gal kuri važiuos ,laaaabai norėčiau rožės Abrakadabra ,ar fokuspokus[nors vienas ir tas pats],gal galėtu kas nupirkt ir man persiūst,atsiskaitysim rolleyes.gif  bigsmile.gif

o kas per muge? kurioj vietoj bus?
Atsakyti
[quote=Linetax,2012 03 18, 21:46]
Nemanau, kad paprastam nešildomam šiltnamy stiebinė rožė išgyventų šaltą žiemą ax.gif
As manau, kad dar gerai apdengus ir isziemotu, tie, kur pirkom, sake laikyti siltnamy 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,savo rožių šaknis buvau žiemai apdėjusi šiaudais,o ant viršaus eglišakiais.Tos jų šakos taip ir styrojo visą žiemą, o dabar nežinau ar man jas nukirpti ar laukti gal dar jos gyvos bus.Patarkit , prašau.
Atsakyti