Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 8

QUOTE(Zirzė @ 2012 03 16, 15:56)
tai jau galima rozes nudengti?

net nebuvau uzdengusi.... g.gif negi numarinau roze... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2012 03 16, 15:58)
net nebuvau uzdengusi.... g.gif  negi numarinau roze... doh.gif

o ar tikrai numarinai? as ziuriu musu kaimynai, jie tai labai tvarkingi, labai priziuri savo aplinka, augalus, kiemas ju ziauriai grazus ir tvarkingas, o roziu nedenge g.gif
Atsakyti
Paziurekit, jei zalias kotas, tai gyva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 16, 16:02)
Paziurekit, jei zalias kotas, tai gyva  4u.gif

tai va kad kotas rudas, bet virs pumpuro (lyg ir svieziai kraunamu lapeliu) , galvoju pumpuras lapeliu kraunamas tai bus gyva, bet virs jo nureziau...ruda....palauksiu pavasario tada paziuresiu....
Atsakyti
as siandien siek tiek apziurejau.. jauciu stebinei amen. nes visos tai zaliais stiebeliais, tai bent apacia, vis skiepo zalia.. o stiebine... jokiu 'zenklu'.. na aisku, reik palaukt, gal isibegejus pavasariui parodys gyvybe..
Atsakyti
QUOTE(mg* @ 2012 03 17, 18:46)
as siandien siek tiek apziurejau.. jauciu stebinei amen. nes visos tai zaliais stiebeliais, tai bent apacia, vis skiepo zalia.. o stiebine... jokiu 'zenklu'.. na aisku, reik palaukt, gal isibegejus pavasariui parodys gyvybe..

As tai stiebines rozes ziemai nesu i rusi 4u.gif
Atsakyti
iskasi pries ziema? as agroplevele apvyniojau (visas i ja vyniojau - ir krumines, ir vijokline), nu ziuresiu.. (rusio neturiu, tai vis tiek reikia kazkaip sugalvot kad 'atlaikytu'..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mg* @ 2012 03 17, 22:14)
iskasi pries ziema? as agroplevele apvyniojau (visas i ja vyniojau - ir krumines, ir vijokline), nu ziuresiu.. (rusio neturiu, tai vis tiek reikia kazkaip sugalvot kad 'atlaikytu'..smile.gif

Rožių augintojai pataria stiebines rožes prilenkti prie žemės ir tada dengti ax.gif Bet rizikinga vistiek... Kad rūsio neturite, galima ir pvz. garaže laikyt... Aš jau pasimokiau su stiebinės žiemojimu, todėl daugiau nerizikuoju, iškasu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 03 18, 00:35)
Rožių augintojai pataria stiebines rožes prilenkti prie žemės ir tada dengti ax.gif  Bet rizikinga vistiek... Kad rūsio neturite, galima ir pvz. garaže laikyt... Aš jau pasimokiau su stiebinės žiemojimu, todėl daugiau nerizikuoju, iškasu mirksiukas.gif

Okaip ja prilenkti,kai kotas kietas ir sumedejes,taipat rizika nulauzti.Prilenkti galima kai jauna ir kotas lankstus.
Atsakyti
Stiebinės rožės turėtų būti ir sodinamos iškart kampu. Sezono metu atlenkiamos vertikaliam auginimui, o žiemai nulenkiama ta pačia sodinimo metu pasirinkta kriptimi.
Atsakyti
Sveikos rozininkes, sakykit kada man sodint ir pirkt rozytes? noriu pora nusipirkt i kiema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(www.rrr @ 2012 03 18, 16:13)
Sveikos rozininkes, sakykit kada man sodint ir pirkt rozytes? noriu pora nusipirkt i kiema  blush2.gif

Rožių sodinukus galima nusipirkti vienmečius, dvimečius. Vienmečiai sodinami pradedant balandžiu, baigiant spaliu, išskyrus didelius karščius, per kuriuos nesodinama. Dvimetės iš didesnių konteinerių sodinamos ištisus metus, išskyrus žiemos mėnesius, bei pavasario ir rudens mėnesius, kai temperatūra žemiau nulio. Lengvos šalnos nekenkia. Daugiau apie rožių auginimą bei priežiūrą galite pasidomėti čia
http://www.roziu-sodinukai.lt/ Aš dažnai čia randu sau tinkamos informacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linetax: 18 kovo 2012 - 16:42