Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 8

QUOTE(Awita @ 2012 03 15, 14:40)
drinks_cheers.gif dar kokiam mėnesiukui

sušus, kai tokį pliusą dienomis žada. Jau ir dabar šunta po durpių kaupais.

QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 15, 16:40)
As tai bijau dar labai nudengti, kartais pravedinu ir vel po kartonine deze ir senu kilimu slepiu, nors jau turbut per silta taip blush2.gif Siltnamyje tai nudengiau, tik truputi apkaupiau ir ant virsaus plastikiniais indeliais uzdejau blush2.gif

ir kokioj gi tundroj gyvenat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 15, 17:48)
sušus, kai tokį pliusą dienomis žada. Jau ir dabar šunta po durpių kaupais.
ir kokioj gi tundroj gyvenat?  g.gif

Pažiūrėjau, tai tie durpių kaupai sušalę į ledą. Mano rožynas pusę dienos pavėsyje būna, tai dar neatitirpęs.
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2012 03 15, 17:18)
Pažiūrėjau, tai tie durpių kaupai sušalę į ledą. Mano rožynas pusę dienos pavėsyje būna, tai dar neatitirpęs.

Mano rožyne dar tik pirma diena kai sniegas nutirpo doh.gif Durpės tikrai sušalusios, ir dar šlapia rolleyes.gif Na, bet jei kiek saulutė pašvies, tai tuoj pradžius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linetax: 15 kovo 2012 - 17:25
QUOTE(Trolėmolė @ 2012 03 15, 19:18)

drinks_cheers.gif Taip, durpių kauburai dar sušalę.
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2012 03 15, 17:18)

tik viena rožytė pusiau pavėsy auga, o visos likusios - saulėkaitoj ir kaip jau minėjau, žydėt ruošiasi smile.gif Vos sniegui nutirpus ax.gif
Atsakyti
As ka tik is lauko, nors visa diena sviete saule, bet kur mano roze, tai ten ledas dar, vos viena skudura atplesiau, tai, manau, kad nesunta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 15, 16:48)
sušus, kai tokį pliusą dienomis žada.

o kiek žada? bigsmile.gif Jau taip laukiu šilumytės wub.gif
Atsakyti
o mano rozytes jau pumpurelius krauna kai kurios thumbup.gif siandien dar trasikem pavaisinau drinks_cheers.gif
Atsakyti
As taipat dar neskubu nuimti eglisakiu,dar prisale 4u.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Na ir as sakau, kad dar ne laikas, jei ledas aplink rozes drinks_cheers.gif
Atsakyti
nezinau kas man uzejo, bet siandien vaikstant su dukryte lauke, paemiau ir nukirpau vijokline roze, ji buvo dar jauna, tai nureziau nutriususias sakeles...bet zinokit vidus tai man lyg ir sausas...ar negali buti nusalusi, ar jus genit vijoklines rozes
Atsakyti
tai jau galima rozes nudengti?
Atsakyti