Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 8

QUOTE(Awita @ 2012 03 13, 16:08)
Mano pati mylimiausia  wub.gif

Mano irgi drinks_cheers.gif Turiu dvi besidriekiančias, o į stiebinę atrodo, kad irgi Knirpsiukė įskiepyta, nes ir lapeliai, ir žiedukai tokie pat. Auga ne į viršų, bet svyra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 03 13, 16:20)
Mano irgi  drinks_cheers.gif  Turiu dvi besidriekiančias, o į stiebinę atrodo, kad irgi Knirpsiukė įskiepyta, nes ir lapeliai, ir žiedukai tokie pat. Auga ne į viršų, bet svyra bigsmile.gif

kiek stiebines ieskojau, tiek neradau. Vis prižadėdavo padaryt, palikt, bet niekad negaunu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2012 03 13, 16:21)
kiek stiebines ieskojau, tiek neradau. Vis prižadėdavo padaryt, palikt, bet niekad negaunu  verysad.gif

O aš buvau nusipirkusi iš kauniškių Elijošių, bet pirmą žiemą sušaldžiau verysad.gif Po to netikėtai, kaip aklai vištai grūdas, pasitaikė Klaipėdoje Bauhof parduotuvėje, griebiau negalvodama biggrin.gif Dabar labai myliu ją ir saugau.
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2012 03 13, 17:21)
kiek stiebines ieskojau, tiek neradau. Vis prižadėdavo padaryt, palikt, bet niekad negaunu  verysad.gif

Atvaziuokit i Ukmerge, pernai prie Senuku toks vyrukas prekiavo, tai turejo stiebiniu 4u.gif As is jo ir gavau, sake, kad Lietuvoje uzveistos, tai normaliai isziemoja 4u.gif
Papildyta:
[quote=Awita,2012 03 13, 17:08]
Mano pati mylimiausia wub.gif

KUR GAUTI TOKI GROZI???
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 03 13, 16:28)
O aš buvau nusipirkusi iš kauniškių Elijošių

Pas juos ir teiraujuosi vis. Gal šiemet pasiseks, nors jau pernai pažadėjo įskiepit, palikt unsure.gif

QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 13, 16:31)

KUR GAUTI TOKI GROZI???

Žinok daug kur jų yra. Pas tuos pačius Elijošius Kaune, Bauhofo parduotuvėj esu pirkus, taip pat Rygoj kažkur iš latvių g.gif Nedeficitas, kaip pastebėjau.
Atsakyti
Musu kaime yra bauhof, tai kai tik atves roziu, leksiu ieskoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet daznai bauhof rozes pasuse buna, bijau pirkti, kad namo ligos ant kitu neparnesciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 13, 17:12)
Bet daznai bauhof rozes pasuse buna, bijau pirkti, kad namo ligos ant kitu neparnesciau doh.gif

Kas liečia mano stiebinę, tai nusipirkau labai sveiką rolleyes.gif O tų ligų galima ir visai neparsinešt, atsirandu jos pačios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 13, 14:32)
Knirps'iukas ant dienų žydės, savaitgalį dar po sniegu buvo  bigsmile.gif

neįtikėtina bigsmile.gif lauksim žiedų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 03 13, 18:45)
Kas liečia mano stiebinę, tai nusipirkau labai sveiką rolleyes.gif O tų ligų galima ir visai neparsinešt, atsirandu jos pačios mirksiukas.gif

O cia kurio miesto bauhofe, nes Ukm, tai nelabai platus pasirinkimas, arba as neuztaikau...
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 13, 18:42)
O cia kurio miesto bauhofe, nes Ukm, tai nelabai platus pasirinkimas, arba as neuztaikau...

Aš tai Panevėžyje pirkau šliaužiančias, o stiebinių Knirps nei karto nebuvo, nebet kitokios, ir labai nekokybiškos.
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2012 03 13, 19:52)
Aš tai Panevėžyje pirkau šliaužiančias, o stiebinių Knirps nei karto nebuvo, nebet kitokios, ir labai nekokybiškos.

Reiks kada iki Panevezio palekti, nes musu kaime nieko gero.. schmoll.gif Net normaliu daigeliu nebera... schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

Apziurejau savo roziu krumus ,perziemojo sakutes zalios,su mazyciais pumpuriukais.Stiebine roze pradengiau paziuret tai tris sakutes kurios isaugo per vasara zalios,kitos sakos kai sumedejusios g.gif Bet kadangi ji lauke gal dar anksti galvoti kad kas blogai g.gif Apziurejau ir vel uzrisau su agro plevele.
Atsakyti