Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 8

QUOTE(vilze @ 2012 03 05, 21:09)
dekui, pirkau su vazoneliais, nes is savo pasisetu tik 1 daigelis islindo doh.gif

Jei ne paslaptis, tai kur ???Nes maniskes niekaip nedygsta, jau antri metai seju ir nieko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 05, 21:27)
Jei ne paslaptis, tai kur ???Nes maniskes niekaip nedygsta, jau antri metai seju ir nieko schmoll.gif

As isikisiu i pokalbi blush2.gif as pries sedama palaikiau gal kokias 2sav. saldytuve tai dygsta man jos jau 10 idyge ir dar manau ne pabaiga, gal geriau but kokia sav. ar 2-vi kameroj palaikyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasoja @ 2012 03 05, 21:57)
oi kaip grazu smile.gif gal kada nors ir as tokiu grozybiu turesiu smile.gif

dekui. na cia pirmosios dvi mano rozytes... o svajonese visas rozynas wub.gif

QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 05, 22:27)

anokia cia paslaptis, pirkau Marijampolej, prie Maximos kur buna lauko prekyba... siaip jau kaip po laiko suzinojau, tai rekomenduojama seklas kazkiek laiko saltai palaikyt pries sejant. na bet cia reiketu levandu temoje pasidomet...
Atsakyti
Dekui, as irgi kur prekiauja augalais ieskosiu, bet pas mus kazkaip nera...Man rozes ir levandos, tai pasaka wub.gif wub.gif wub.gif Dar grazu ir roses su snapuciais, taciau pastaruju irgi neturiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 03 05, 12:48)
siek tiek prisiminimu is pirmuju ''rozininkavimo'' metu... 4u.gif

Nuostabu bigsmile.gif Tikrai atgaiva akims ir sielai wub.gif Man ir labai gražu rožės su levandomis. Praeitais metais levandas pirkau čia
http://rasosaugalai.blogspot.com/
jau buvau nuėjusi pažiūrėti, tai levandos peržiemojo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2012 03 06, 13:42)
Nuostabu  bigsmile.gif Tikrai atgaiva akims ir sielai  wub.gif Man ir labai gražu rožės su levandomis. Praeitais metais levandas pirkau čia
http://rasosaugalai.blogspot.com/
jau buvau nuėjusi pažiūrėti,  tai levandos peržiemojo  thumbup.gif

dekui. na man dar labai grazu su salavijais melynais, gal net ir graziau, nes yra ju ir labai ryskiai melynu, bet nepasitaike niekur nusipirkt... o levandas nuolatos bites lanke, tai kartais sunku prie roziu buvo prieit doh.gif man gi kaskart pro sona einant pakvepint reikedavo biggrin.gif
Atsakyti
ir šalavijus čia radau biggrin.gif
Atsakyti
Gera ta nuoroda i rasos augalus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos rozininkes, reikia patarimo blush2.gif Mano stiebine roze rusyje jau pradejo po truputi busti, sprogsta pumpurai doh.gif jau tokie rausvi, raudoni. KA MAN SU JA DARYTI??? doh.gif doh.gif doh.gif Sakau gal i politilenini siltnami isnesti, diena ten silta, tik va kaip nakti daryti, dengti agropleve?Gal Jus turit patarimu ?
Atsakyti
Maniškė taip pat pradeda brankinti pumpurėlius, bet taip ir paliksiu, nenešiu niekur rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 06, 21:55)
Gera ta nuoroda i rasos augalus 4u.gif

Šiaip gal i rgerai,kad susisteminta viskas.Bet mane stebina vienas dalykas,kad straipsniai,kad ir apie katilėlius skaityti angliškai.Thomson morgan puslapyje rolleyes.gif identiškas tekstas.
Atsakyti
o jūs rožes jau atidengėt?
Atsakyti