Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 8

QUOTE(zirziliuke @ 2012 03 02, 08:15)
O mano taip ir liko lauke,tik apsukta,virsus apsuktas su agro plevele ir vaikiska pizama ,ir kotas apsuktas su vaikiska pizama,kazi gal ta pizama jau nuristi g.gif

Vieną žiemą buvau savąją palikusi lauke žiemoti, apsukau storai agroplėvele ir pasodinta buvo užuovėjoje, bet deja neišgyveno, sušalo verysad.gif Kotas nėra taip svarbu apsaugoti, svarbu skiepo vieta. Jei storai pridengėte, galima manau kotą kiek ir atidengti. Dabar auginu kitą, pasodinau ją į didelį kibirą, pavasarį įkasu į gėlyną, o rudenį ištraukiu ir į rūsį. Taip mano gražuolė nepatiria didelio streso mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif nesu sodininke ir geliu zinove, bet va nusipirkau rozes stieba ir sumasciau pasodinti savo sodelyje. roze pirkau uk wilkinson parduotuveje. na kaip sodinti ir t.t. man viskas aisku, tik va pastebejau , kad tos rozes siebeliai kazkokie apvaskuoti, tai va iskilo toks didziulis klausimas ar tuos apvaskavimus palikti , nes taip reikia ar atsargiai nukrapstyti? jei kam neaisku, galesiu bandyti nupaveiksluoti ir foto ideti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 03 02, 18:27)
Vieną žiemą buvau savąją palikusi lauke žiemoti, apsukau storai agroplėvele ir pasodinta buvo užuovėjoje, bet deja neišgyveno, sušalo verysad.gif Kotas nėra taip svarbu apsaugoti, svarbu skiepo vieta. Jei storai pridengėte, galima manau kotą kiek ir atidengti. Dabar auginu kitą, pasodinau  ją į didelį kibirą, pavasarį įkasu į gėlyną, o rudenį ištraukiu ir į rūsį. Taip mano gražuolė nepatiria didelio streso mirksiukas.gif

Skiepo vieta apipyliau storai durpemis ir eglisakem pridengiau.ECH....ziuresiu kaip bus.
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2012 03 02, 18:04)
Skiepo vieta apipyliau storai durpemis ir eglisakem pridengiau.ECH....ziuresiu kaip bus.

Dėl stiebinės rožės žiemojimo konsultavausi su rožių augintojais. Jie patarė žiemai prilenkti prie žemės, skiepo vietą užpilti durpėmis bei uždengti eglišakiais, jei taip padarėte, tai yra didelė tikimybė, kad sėkmingai peržiemojo 4u.gif Aš su savaja neberizikuoju, gaila būtų vėl prarasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasoja @ 2012 03 02, 18:12)
sveikos smile.gif nesu sodininke ir geliu zinove, bet  va nusipirkau rozes stieba ir sumasciau pasodinti savo sodelyje. roze pirkau uk wilkinson parduotuveje. na kaip sodinti ir t.t. man viskas aisku, tik va pastebejau , kad tos rozes siebeliai kazkokie apvaskuoti, tai va iskilo toks didziulis klausimas ar tuos apvaskavimus palikti , nes taip reikia ar atsargiai nukrapstyti? jei kam neaisku, galesiu bandyti nupaveiksluoti ir foto ideti smile.gif

pirkau pora roziu pernai,parsiunte is Anglijos tai nieko nedariau,puikiai pumpureliai issprogo...na mano nuomone ten galbut kazkokia apsauga tas vaskas
Atsakyti
QUOTE(rasoja @ 2012 03 02, 19:12)
sveikos smile.gif nesu sodininke ir geliu zinove, bet  va nusipirkau rozes stieba ir sumasciau pasodinti savo sodelyje. roze pirkau uk wilkinson parduotuveje. na kaip sodinti ir t.t. man viskas aisku, tik va pastebejau , kad tos rozes siebeliai kazkokie apvaskuoti, tai va iskilo toks didziulis klausimas ar tuos apvaskavimus palikti , nes taip reikia ar atsargiai nukrapstyti? jei kam neaisku, galesiu bandyti nupaveiksluoti ir foto ideti smile.gif

Nieko tam vaškui nereikia daryti, rožės puikiai auga rolleyes.gif
Atsakyti
aciu uz atsakymus, taip tada ir palieku ta stieba:) bus matyt ar lemta man auginti rozes ar ne biggrin.gif bet va manau , kad si nelabai augs, nes pasodinau i dideli akmenini vazona ... nors per youtube ziurejau , kad taip pat jas galima vazonuose sodint smile.gif na , kaip bus taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasoja @ 2012 03 02, 18:12)

drasiai sodink. as svarinej nusipirkau tik stagara toki vaskuota, tai jau nemazas krumelis pasidare, per menesi koki...
Atsakyti
siek tiek prisiminimu is pirmuju ''rozininkavimo'' metu... 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Oi kaip grazu thumbup.gif O is kur levandos?Pati auginot ar pirkot daigelius ?
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 05, 20:55)
Oi kaip grazu thumbup.gif O is kur levandos?Pati auginot ar pirkot daigelius ?

dekui, pirkau su vazoneliais, nes is savo pasisetu tik 1 daigelis islindo doh.gif
Atsakyti
oi kaip grazu smile.gif gal kada nors ir as tokiu grozybiu turesiu smile.gif
Atsakyti