Mergaites, mano stiebine roze yra rusyje, kada man ja nesti i siltnami????
QUOTE(kuzdaite @ 2012 02 29, 13:39)
Mergaites, mano stiebine roze yra rusyje, kada man ja nesti i siltnami????
O kodėl į šiltnamį? Manoji dar pagyvens rūsyje, o po to keliaus tiesiai į lauką Jau rodo gyvybę, bet iš rūsio dar neskubu iškelt.
Apžiūrėjau šiandien stiebinę rožę - ištvėrusi didelius šalčius lauke, pavėluotai atnešta į rūsį, jau "sprogsta"
QUOTE(kuzdaite @ 2012 02 23, 17:06)
Turiu ir as tu mazeliu rozyciu, kai parsinesiau is parduotuves, tai is karto persodinau, nes mazyciam indely sukista buvo keturi augaliukai Lapelius meta, bet nelabai stipriai, viliuosi, kad pavasario sulauks, o tada tikrai keliaus i lauka
Aš prieš kelias savaites iš Maximos nusipirkau keturis rožyčių vazonėlius, bet jau visi baigia lapus numesti . Galiu garantuoti, kad jos pas mane buvo apšalusios . Planavau į rožyną sodinti, o dabar nežinau ar kas gausis....
QUOTE(jediara @ 2012 03 01, 18:14)
Apžiūrėjau šiandien stiebinę rožę - ištvėrusi didelius šalčius lauke, pavėluotai atnešta į rūsį, jau "sprogsta"
Ir kodėl aš nei kiek nesistebiu Myli tave gėlės, kaip ir tu jas
QUOTE(Musyte24 @ 2012 03 01, 19:33)
Aš prieš kelias savaites iš Maximos nusipirkau keturis rožyčių vazonėlius, bet jau visi baigia lapus numesti . Galiu garantuoti, kad jos pas mane buvo apšalusios . Planavau į rožyną sodinti, o dabar nežinau ar kas gausis....
Kai numes lapelius, pabandykit nugeneti, gal atzels O persodinote, as kai ta padariau, numete dar lapeliu, bet ne visus, dabar jau atsigavusios atrodo
QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 01, 18:41)
Kai numes lapelius, pabandykit nugeneti, gal atzels O persodinote, as kai ta padariau, numete dar lapeliu, bet ne visus, dabar jau atsigavusios atrodo
Aš jų nepersodinau, nes pavasarį planuoju į lauką iškarto sodinti . Ne tik lapai, bet ir žiedai, bei pumpurai sudžiuvo ir nukrito.... Na aš vistiek linkusi manyti, kad jau apšalusias nusipirkau. Bet dabar apgenėjau ir tikiuosi sulaukti naujų lapukų
QUOTE(Awita @ 2012 03 01, 20:35)
Ir kodėl aš nei kiek nesistebiu Myli tave gėlės, kaip ir tu jas
Gal ir taip , nes jau būčiau stiebinių daugiau neauginusi
QUOTE(Musyte24 @ 2012 03 01, 20:35)
Aš jų nepersodinau, nes pavasarį planuoju į lauką iškarto sodinti . Ne tik lapai, bet ir žiedai, bei pumpurai sudžiuvo ir nukrito.... Na aš vistiek linkusi manyti, kad jau apšalusias nusipirkau. Bet dabar apgenėjau ir tikiuosi sulaukti naujų lapukų
Nebent tikrai šaltyje laikei, bet jei kambary, tai greičiau sudžiovinai. Reikėjo persodint arba kasdien po kelis kartus apipurkšt ir neperdžiovint durpių - kartą sudžiuvusios vėliau reikia ilgam visus vazonus vandenin pamerkt ir leist gerai permirkt.
QUOTE(Musyte24 @ 2012 03 01, 19:33)
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 01, 22:05)
Nebent tikrai šaltyje laikei, bet jei kambary, tai greičiau sudžiovinai. Reikėjo persodint arba kasdien po kelis kartus apipurkšt ir neperdžiovint durpių - kartą sudžiuvusios vėliau reikia ilgam visus vazonus vandenin pamerkt ir leist gerai permirkt.
Man baisiai sunku jas kambaryje augint. Ir perlaistyt negalima, puvinys įsimeta, bet dar didesnė bėda - sausas ir šiltas kambario oras. Pas mane viena neseniai atkeliavo, bet aš galiu duoti 100proc., kad neperšaldžiau, o ji taip pat meta lapelius, žiedus.
QUOTE(jediara @ 2012 03 01, 22:37)
Gal ir taip , nes jau būčiau stiebinių daugiau neauginusi
O mano taip ir liko lauke,tik apsukta,virsus apsuktas su agro plevele ir vaikiska pizama ,ir kotas apsuktas su vaikiska pizama,kazi gal ta pizama jau nuristi
QUOTE(Adeliutė @ 2012 03 01, 23:51)
Man baisiai sunku jas kambaryje augint. Ir perlaistyt negalima, puvinys įsimeta, bet dar didesnė bėda - sausas ir šiltas kambario oras. Pas mane viena neseniai atkeliavo, bet aš galiu duoti 100proc., kad neperšaldžiau, o ji taip pat meta lapelius, žiedus.
Man gal su jomis pavyko, nes is karto persodinau, ne tokius grazius lapelius is karto pasalinau, netikusius ziedu pumpurus irgi nukirpau Be to pas mane stovi ant palangiu, o ten vesu, apie 10 nakti ir 15 diena, nes po langu nera radiatoriaus Nors du vazoneliai vonioje, ten silciau, bet lyg ir auga...