Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 8

QUOTE(mumrikas @ 2011 09 13, 22:41)

jediara, sakai nieko gero - niu žiūrėsim kaip ten bus. Bet kokiu atveju rožė nupirkta, tai žiūrėsiu kaip tie mėlyni žiedai jos atrodo biggrin.gif

Pas Tave vietos daug - rasi kur pasodinti, o auga ji tikrai labai greitai , nemėgsta jos net amarai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 09 13, 21:43)
Pas Tave vietos daug - rasi kur pasodinti, o auga ji tikrai labai greitai , nemėgsta jos net amarai  biggrin.gif

kad jau nebijo šalčio ir nemėgsta amarai, vadinasi rožė tikrai man thumbup.gif Taigis rytoj duobę rausiu, šaknis purensiu ir tykiai tikėsiuos, kad jai pas mane patiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 09 14, 00:24)
kad jau nebijo šalčio ir nemėgsta amarai, vadinasi rožė tikrai man thumbup.gif

Taip ir pagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
Psio, rožė šiandien jau tupi pasodinta, tai belieka tikėtis kad augs ir džiugins mėlynais žiedais biggrin.gif O šaknų ir nesigavo ištiesint - pasirodo jos ne įsuktos kaip į durpių kokoną (kaip kad maximinės olandiškos būna), o tiesiog toks durpių pailgas gumulas ir jame šaknyčių mažiukių gumuliukas.

Kiek pakedenau ir sodinau - nieko ten nesigavo nei paskleist, nei ištiesint. Bet ai, sako kad nelepi rožė, tai privalės augt - aš net arklio sh.. jai dovanų dugne įdėjau - prisirinkau to gėrio sodyboj lotuliukas.gif Kaimynai matyt iš juoko mirė matydami kaip kaimynka miestietė paskui arklį ganykloj vaikštinėja ir jo gėrį į maišą kasa.

Niu bet ką daryt - pasiskaičiau kad pats geriausias ir sveikiausias arklio mėšlas, tai ir prisireikė blush2.gif O geriausia, kad tas gėris absoliučiai jokio kvapo neturi - kaip kad elmentarus juodžemis būtų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 14 rugsėjo 2011 - 17:35
kvapą tai ir arklio turi. Senokai gal pievoj guli.
O šiaip tai sodinant rožes rekomenduojamas iš 3 dalių molio ir 1 dalies arklio kakiaus pasidaryt košelę, šiek tiek įpilant vandens ir toje košelėje pamirkyti rožių šaknis.
Atsakyti
Pavargau beieskodama naujos temos blush2.gif karsta.gif Sukuriau nauja,lekiu prasyt kad istrintu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 09 14, 20:02)
kvapą tai ir arklio turi. Senokai gal pievoj guli.
O šiaip tai sodinant rožes rekomenduojamas iš 3 dalių molio ir 1 dalies arklio kakiaus pasidaryt košelę, šiek tiek įpilant vandens ir toje košelėje pamirkyti rožių šaknis.

niu žinok ne, šviežut šviežutėlis buvo blush2.gif Niekaip negalėjau patikėt kad taip yra na bet tikrai g.gif Kitą kartą važiavo vyras vienas į sodybą, tai paprašiau dar parinkt ir parvežt, tai jis sakė mašinos nesmargdins, o aš galvą guldžiau, kad kvapo nebus, tai grįžo labai nustebęs, kad tikrai biggrin.gif

Ai, nemirkiau košelėj, nes šaknys nebuvo plikos, bet ateičiai žinosiu, nes įtariu taip lengvai mano "rožialigė" nepasibaigs blush2.gif
Atsakyti
O as pasiguosiu verysad.gif ilindo per tvora ilgapirsciai ir beveik plikai nukirpo mano pacia graziausia ir daugiausiai ziedu turincia stiebine roze cry.gif nebeliko viso grozio tik saku stimburiai gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 09 13, 18:58)
Apie dengimą dar ankstoka galvoti - reikia pirmų šaltukų sulaukti. Trumpinti irgi reikia tik arbatines hibridines berods g.gif aš savo krūminių ir vijoklinių netrumpinu.

Mano rudeninis kvapnusis kampelis - jubilee celebration angliška, bene stipriausio ir ypatingiausio kvapo rožė pas mane:
user posted image

Gal kokį savo rožyno vaizdelį iš toliau turite? Planuoju ir aš rožyną su levandomis daryti, ieškausi pavyzdžių, tai padėtumėt man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutikutė @ 2011 09 15, 15:13)
O as pasiguosiu verysad.gif  ilindo per tvora ilgapirsciai ir beveik plikai nukirpo mano pacia graziausia ir daugiausiai ziedu turincia stiebine roze  cry.gif

blink.gif verysad.gif Tai ką brudai, pinigų rožėms nebesukrapšto - gi ne milijonus kainuoja doh.gif Matyt prisisiurbę pas panas traukė ir sugalvojo kvietkų padovanot, o negi varginsis į parduotuvę važiuot doh.gif

O nukirpo aukščiau skiepo? jei taip, tai niekur ji nesidės ir ataugs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 09 15, 14:16)
blink.gif  verysad.gif Tai ką brudai, pinigų rožėms nebesukrapšto - gi ne milijonus kainuoja doh.gif Matyt prisisiurbę pas panas traukė ir sugalvojo kvietkų padovanot, o negi varginsis į parduotuvę važiuot doh.gif

O nukirpo aukščiau skiepo? jei taip, tai niekur ji nesidės ir ataugs mirksiukas.gif

Nukirpo tik sakas, tai ataugs tikrai, bet dabar vaizdelis tai tragiskas...net sirdi pleso per langa pasiziurejus... verysad.gif
Atsakyti
Tutikute, nepergyvenk, imk baliona 4u.gif
o as gavau David Austin roziu kataloga, ir seiles tist pradejo. o kad dar mazai nebutu, tai ir jo knyga uzsisakiau wub.gif nu ka, reik man visu tu roziu, visos grazios, visu noriu. bet jauciu pirmas pirkinys bus Julia's rose. va tokios spalvos rozes dar niekad nemaciau, todel labai idomu ax.gif
http://www.davidaust...e.asp?showr=487
Atsakyti