QUOTE(akbr @ 2012 01 23, 09:16)
ačiū, reiks apskabyt tada man jas na bent jau žiedus tai tikrai, nes nei šiaip nei taip dabar o ir tie žalieji lapai liaunučiai tokie šviesučiai, bet ant kelių krūmų jų tiek daug, kad gaila nuskabyti...
o jei kitais metais aš jas sutempčiau į garažą bet ten tamsu paprastai būna, tai kaži ar gerai į žemę įkasti neturiu jokios galimybės arba gal bandyt tada ant kokios paletės pakelt, sustatyt visas į vieną krūmą ir kokia nors agroplėvele apsukt ir eglišakiais apklostyt na dar turiu gerą vasarą apmąstymui, bet patarimų ir pasiūlymų labai laukčiau
o jei kitais metais aš jas sutempčiau į garažą bet ten tamsu paprastai būna, tai kaži ar gerai į žemę įkasti neturiu jokios galimybės arba gal bandyt tada ant kokios paletės pakelt, sustatyt visas į vieną krūmą ir kokia nors agroplėvele apsukt ir eglišakiais apklostyt na dar turiu gerą vasarą apmąstymui, bet patarimų ir pasiūlymų labai laukčiau
Jeigu garaze salciau negu terasoje/verandoje tada geriau garazas Ant paleciu nesiulyciau, nusals saknys, nu nebent apkulotumete labai, bet nerekomenduoju Idomu is kokios miesto jus, nes pvz Vilniuje toks variantas negalimas, o klaipedoje gal ir imanomas geriausia butu ikasti, jeigu neimanoma tada nieko nepadarysi.
NUskabykite bent jau ziedus, nes roze iseikvos visas jegas kraudama juos. Siaip turetu isgyventi, bet manau didelio grozio is ju siemet nereiketu tiketis, jinai bus pavargusi atejus tikram pavasariui siulyciau jas ne tik tresti, bet ir kokiu nors vitaminuku pasiulyti