Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 8

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 12 09, 09:24)
dar vienas kraštutinumas vietoj to, kad surasti sprendimą  doh.gif

Vežėm...naktį, kai mažesnis eismas, per didelę gatvę į kitą pusę, bet ir ten sustumdyti kalnai lotuliukas.gif .
Niekas nešunta, viskas gerai, tik dabar padėsiu ant rožių dėžutes, kad jų nepriplotų. Viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
kokia dezute,remeli pastatyt ant roziu butu gerai,kad niekas neismindytu neislauzytu.na bet sniego iki tvoros pas mus nebuna,nes nera ne tvoros ir vejas isnesa visa sniega.kartais atnesu sniego is kiemo i gelyna.
Atsakyti
jei sniego tirpsmo vanduo neuzsistovi, tai nelabai suprantu tos problemos sniego kalnu. Pries tris metus viename gelyne uzsistovejo vanduo, isnyko du trecdaliai mano augalu, dabar taip sutvarkyta, kad ir koks kalnas butu, tirpdamas vanduo nubega....ir tikrai dar nei vienas augalelis nenumirojo. Tik nemindziotii ir neciuzineti patartina vaikams ant tu kalnu smile.gif, o ir paciam nereiktu susigundyti smile.gif

kaip matau zmones jumoro nesupranta apie priekabas smile.gif Galva skaudes jei taip daznai dauzysite su letena i kakta smile.gif
Nesikabineju smile.gif
Atsakyti
Pranesa iki 8 laipsniu salcio viena nakti,nezinau ar jau dengti rozes g.gif
Atsakyti
QUOTE(@lot@ @ 2011 12 20, 13:27)
Pranesa iki 8 laipsniu salcio viena nakti,nezinau ar jau dengti rozes g.gif

nukirpti lapus, jei dar tokių likę, neišsiskleidusius žiedus, peržydėjusius ir šaknų zoną užberti smėliu, pjuvenomis galima, bet pilnai uždengti dar per šilta 4u.gif
Atsakyti
as siandien kaip tik uzdangsciau visus roziu krumelius,nors mama jau pries kokias 2 sav sake,kad jau reiktu dengti g.gif ir vis galvoju,ar ne per anksti uzdengiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 02, 16:26)
as siandien kaip  tik uzdangsciau visus roziu krumelius,nors mama jau pries kokias 2 sav sake,kad jau reiktu dengti g.gif  ir vis galvoju,ar ne per anksti uzdengiau g.gif

As tik durpemis apipyliau aukstus kauburius ,bet pilnai dar nedengiu ,nes pranesa siltus orus. g.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Mano taip pat tik durpėmis užpiltos - juk šilta dar rolleyes.gif
Atsakyti
Mano rožės nedengtos iš vis blink.gif kaži gerai, a blogai? biggrin.gif
Atsakyti
laba vakara
I jusu kampeli uzklydau, nes turiu didele dilema, jau keli menesiai skaitineju domiuosiu rozemis, nes sumasciau pas save pasisodinti, kaip matau is jusu jau nemazai nusimananciu yra, tai labai buciau dekinga sulaukusi patarimu
zodziu noriu rozemis uzsodinti patvori ar kaip cia pasakyti, zodziu ilga linija, vietos yra ir i ploti ir i ilgi, noriu balsganos gali buti ciut ciut i ruzava, labai man asmeniskai grazios baltai net i zaluma, noriu neaukstu krumeliu g.gif
sudomino Perle Angevine
http://www.rozes.lt/...le_angevine.htm
buciau labai dekinga uz patarima
Papildyta:
aisku labai aktualu del nusalimo ir ligu ax.gif
Atsakyti
Šiandien radau dar tokį žiedelį rožyne biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 01 08, 16:26)
Šiandien radau dar tokį žiedelį rožyne biggrin.gif

user posted image