Sveikos, merginos
kalbat man labai aktualia tema.
Aš taip pat prisikankinusi su spuogais, o kas baisiausia, tai paauglystės metu nebuvo jokių bėdų su oda, tik prieš pora metų jų atsirado, tai koks šokas
Pasakojau jau ne kartą ir šioje, ir kitose temose, kad mityba daro didelę įtaką mūsų odos grožiui, kaip mano daktarė pasakė "ką valgom, taip atrodom".
Kai atsibodo kišti pinigus į kosmetines priemones, rodos, praradus viltį būtų gražia ,
nuvykau pas homeopatę. Kaip ir dažnu atveju, išbraukti pieno produktai iš raciono, išskyrus, liesą varškę, kefyrą, pasukas. Jokių saldumynų, cukraus, mielių. Duona tik ruginė. Jokio alkoholio, ledų, E ir t.t. Taip pat negalima valgyti vynuogių, jose yra mielių. Riešutai, džiovinti vaisiai, kuo aukštesnės kokybės, kad nebūtų tie "papigam" džiovinti dujomis. Mėsa visa galima, bet aišku, kuo geresnė, racione 50 proc.turėtų būti daržovių, grūdinių kultūrų. Kavą galima gerti, bet tik aukščiausios kokybės, ne Jacobs ir pan. ir aišku nepiktnaudžiauti ja.
micefee-pirmi jūsų papildai "burdock" tai varnalėšų kažkokia tinktūra. Man gydytoja organizmo valymui iš pradžių skyrė black wallnuts (juod.riešutą), tada burdock (varnalėšų tabletes). Taip pat gėriau debesylo šaknis, kiaulpienes, veidą ploviau žolėmis, kuo mažiau kosmetikos ir plius homeopatiniai žirniukai, bei pieno bakterijos.
reziume, pamačiau, kad koreaguojant mitybą keičiasi odos išvaizda. Aišku, labai sunku jos laikytis, venu metu buvau išvis nustojus valgyti, nes buvau praradusi viltį rasti kas man tinka
stipriai sukūdau, dabar pradėjau naują darbą dirbti, daug streso, mityba panaši į anksčiau buvusią.
veidelis ne iš gražiųjų, dėl to "susiėmiau" su maistu vėl, geriu B-skin vitaminus ir dar pradėjau lankytis pas kosmetologę, rūgštiniams valymams. Tikiuosi tapti gražia vasaros jaunamarte