QUOTE(micefee @ 2011 11 15, 19:46)
Šiaip iš pradžių buvo sunku, nes mėgau daug ką kas nesveika, o kur dar bokaliukas alaus, taurė vyno... Būdavo, kad savaitę atsilaikau, o 5dienį suėdu pakelį čipsų ir užgeriu alum Bet paskui pamačiau kokia tragedija organizme būna po to ir po truputį atsisakiau visko, dabar jau net noras nebekyla vartoti to, ką kažkada.
Pvz pieno produktai man buvo maistas Nr. 1. Sūrelius valgydavau ne vienetais, o dėžutėm, pieno po mažiau kaip pusę litro net nevartojau. Laikiau save pienišku žmogumi ir atrodė, kad organizmas tiesiog reikalauja pieno, bet mečiau ir viskas. Nei man reikia, nei skanu dabar.
Iš kitos pusės, nebuvau nuolatinė kavinių lankytoja, čipsėdra, mintanti hamburgeriais ar kažkokių rūkytų, keptų dalykų mėgėja, tad mesti buvo sunku, tačiau ne taip sunku kaip gali būti.
Realiai viskam turi būti saikas. Ir dabar kartais padarau gurkšniuką (bet tik gurkšniuką) alaus, kokį vieną čipsiuką suvalgau, bet tuo viskas ir baigiasi.
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 15, 21:12)
O kas sakė, kad mes dabar negražios? Tik aišku 2012 būsim kaip iš pieno plaukusios nimfos
Aliejų nebetepu, nes kažkaip atradau savo kremuką ir nenoriu mėtytis nuo kremo prie aliejų, o ir neturiu dabar kažko labai tinkančio veidui. O nuo tamanų ir mane bėrė kai visą veidą tepiau, o kai tik atskirus plotelius tai kol kas viskas ok lyg ir.
AN rugiagėlių kvapas tai kaip švelniai rūgtelėjusio alaus, KN truputį švelnesnės, vos vos juntama tokia žolytė, aplaistyta alučiu Bet manęs kvapas neerzina, netgi malonus kažkuria prasme.
Oj, aš labai nevalinga - kitaip ir saldumynus būčiau metusi, bet reikia gyvenime pasilikti ir malonumų Tiesiog taip sutapo, kad sunkiai sirgo artimas žmogus, iš tų nervų man prasidėjo bėdos su skrandžiu - kankino nuolatiniai skausmai, pykinimas, jausmas, kad kažkas stovi skrandyje, kylantis rūgštingumas, kartumas burnoje ir pan. Galvojau pagersiu vaistų, praeis ir vėl valgysiu viską kas valgoma. Tačiau pamačiau, kad ne viskas taip lengvai praeina...
Artimam žmogui teko keisti mitybą, pamačiau kaip sunku tai daryti vienam. Galvoju reikia padėti, kartu bus lengviau, o ir abiems tas naudinga buvo. Pradėjom kitaip maitintis, pripratom ir atrodo, kad visada taip buvo. Dabar nebenorim grįžti prie ankstesnės mitybos
QUOTE(Flos @ 2011 11 15, 22:14)
Dabar prisiskaičiau Nidulios receptą organizmo valymui, pasidariau mišinuką (viską turėjau) ir vakarais geriu, nes rytais negaliu laukti 30 min iki valgymo.
Pasakok