QUOTE(Galadrielė @ 2011 11 14, 21:48)
Aš pas Elytę dariausi jau tris valymus ir visus tris kartus ji darė skirtingai.
Pirmą kartą iškaitino veido odą, išmasažavo aliejais, dėjom dvi molio kaukes ir kas liko išspaudė.
Antrą kartą iškaitino, aliejai, išspaudė, tada molio kaukę dėjom
Trečią kartą iškaitino, molį tik ant kaktos dėjo, išspaudė, raminančia kaukę dėjo.
Žodžiu, esu patenkinta, eisiu dar. Aišku, minusas yra tas, kad tai labai nepigus malonumas ir kažkiek duoda per kišenę, ypač dažnai darant, bet ko tik nepadarysi dėl savęs ir gražios veido odos
Pirmą kartą iškaitino veido odą, išmasažavo aliejais, dėjom dvi molio kaukes ir kas liko išspaudė.
Antrą kartą iškaitino, aliejai, išspaudė, tada molio kaukę dėjom
Trečią kartą iškaitino, molį tik ant kaktos dėjo, išspaudė, raminančia kaukę dėjo.
Žodžiu, esu patenkinta, eisiu dar. Aišku, minusas yra tas, kad tai labai nepigus malonumas ir kažkiek duoda per kišenę, ypač dažnai darant, bet ko tik nepadarysi dėl savęs ir gražios veido odos
Ačiū, Galadriele, kad pasidalinai įspūžiais Buvo įdomu.
Tiesa, man štai toks iškilo tas klausimas ne tik Tau, bet ir visoms, turinčioms kažkokių problemų su oda. Ar bandot jas spręsti dar ir kaip nors iš vidaus? Pavyzdžiui, mityba, sportu, dienos režimo tvarkymu, jei išsibalansavusi hormonų pusiausvyra, tai bandymu ją atstatyti, ir panašiom priemonėm? Nes dauguma problemų kyla dėl užteršto arba išsiderinusio vidaus... Pavyzdžiui, aš labai jaučiu maisto įtaką odai. Jeigu pavartoju ką nors iš pieno produktų (sūrio, kavos su pienu), iškart kitą dieną žiūrėk, jau kelios bjaurybės iššokę. Nebūtinai ant veido, gal ant krūtinės, ant nugaros. Išgeriu taurę vyno - ryte pasekmės tokios pačios. Suvalgyčiau labai riebiai (nors, tiesa, taip nevalgau, nes nemėgstu, bet jeigu...) - tai vėl oda apie save primena. Po didelio kiekio ko nors šokoladinio oda atrodo turbūt blogiausiai iš visų čia minėtų produktų Tai dabar bandau susižiūrėti mitybą. Aišku, kaip ir visi, turiu šiokių tokių silpnybių, tai kartais papiktnaudžiauju ir tada tenka tvarkytis su to viso rezultatais Na bet su kai kurių produktų atsisakymu pasistūmėjau taip, kad jau pats organizmas nebeprašo. Sąlygiškai nemažai būnu lauke. Dar reikia padirbėti su režimu, nes kartais iššoku iš vėžių. Ir pamąstyti, kaip sušvelninti hormonų siautėjimą per PMS. Nes tai irgi matau ant odos.
Taigi kadangi sekasi neblogai, pirma noriu išbandyti tai, kas priklauso nuo pačios gyvenimo būdo. Žinoma, naudoju hidroliatą, aliejų, gasulo molį, atradau nuostabiai efektyvią ir paprastą kaukę iš sodos. Bet labiausiai dabar žiūriu į tuos dalykus, kurie veikia iš vidaus, ypač mitybą. Turiu pasakyti, daug kas pasikeitė į labai teigiamą pusę, ir tai ne tik ant odos pastebimi pokyčiai, bet dar ir viso kūno savijauta. Taigi man tokie valymai būtų tikriausiai labiau atsipalaidavimo būdas ir tokia šalutinė priemonė kovojant su problemom. Šiaip aš turiu pažįstamą, kuri į valymus (ne pas Elytę) vaikšto labai netgi dažnai, na bet ką, tabakas, vynas nedidelėm dozėm kas antrą dieną, daug kavos, pieno produktų, savaitgaliai iki paryčių ir, nepaisant valymų, absoliučiai niekas nesikeičia