QUOTE(Babi* @ 2011 11 10, 15:44)
Su SLS buvo
Reiskias tada su kazkuo kitu sumaisiau
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 11 10, 18:05)
MB jauciu gyvenime nesuprastu tokiu kainu
O jam nebutina sakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 11 10, 21:04)
O šitas neriebina? Nes tą su cinku aš bandžiau - puikiai apramina galvos odą, tik kiek riebina...
Ne, man neriebina. Vat todel su cinku ir neemiau, nes pardaveja sake, kad gali riebinti
beje, esu turejusi ir rekonstrukcini balzama, tai jis, tiesa sakant, man ispudzio nepaliko
QUOTE(Flos @ 2011 11 10, 21:04)
Man nakvišinis JMO šampųnas žymiai fainesnis nei rekonstuktorius. Plaukai minkštesni, žvilgesni, lėčiau riebaluojasi, o ir skalsesnis. Abiejų bandžiau mėginukus, tai tokia nuomonė po kelių plovimų. O ir nakvišų šampūno kaina geresnė gaunas
Nakvisinio dar nebandziau, tad lyginti negaliu
bet rekonstruktorius man super. kada nors isbandysiu ir nakvisini, tada galesiu lyginti. juk kas tinka vienam, nebutinai gali tikti kitam
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 11 10, 22:06)
bet man šampūnai tai tikrai taupiai naudojasi. Kaip tik dabar ploviausi galvą su jmo mėginuku. 10ml, tai pusė dar liko. Tai realiai man to 177 ml užtektų apie 35 kartam. Galvą plaunu kas porą dienų - na nesigauna pusmetis, bet pora mėnesių yra:) hmmm..na tada gal ir daugoka
neapsisprendžiu vis:)
Na taip, jei plauti kiekviena karta siuo sampunu, tai brangokai gaunasi, bet as ji naudoju kelionese ir tada, kai tingiu cackintis su plaukais-issiploviau, nei kondicionieriaus reikia, nei kokiu plauku formavimo priemoniu-plaukai minkstuciai, truputi papure, puikiai gula