QUOTE(Galadrielė @ 2011 11 08, 15:31)
Bet nei vienas JMO šampūnas tau nesausino galų, ane? O tą rekonstruojantį bandei?
Kaip su drėkinimu/maitinimu iš jų?
As turiu rekonstruojanti sampuna
Man jis labai patinka, nes tai lyg du viename-ir sampunas, ir kondicionierius. Plaukai minkstuciai, lyg po lengvo kondicionieriaus, visiskai nesusivele-man be kondicionieriaus plaukai beveik visada susivelia. issiplaunu su sampunu, bet atrodo, kad ir kondicionieriu buciau panaudojus
butent taip man ir sake pardaveja del to ir susigundziau siuo sampunu. labai patogu kelionese kai nereikia keliu priemoniu veztis
QUOTE(blueberry_nights @ 2011 11 09, 10:58)
dabar begooglinant radau naujus Weleda šampūnus pagal mane jau su gera sudetim, ankstesnieji kiek pamenu turėjo SLS
WELEDA rosemary & ginger
Tai kad nepasakyciau jog naujas, sita sampuna jau seniai esu maciusi, bet tik internetinese parduotuvese, ne Lietuvoj
QUOTE(Babi* @ 2011 11 09, 16:07)
Seniau tikrai buvo su SLS, nes gerai pamenu, kad buvau dar tik susipažįstanti su natūralia/ekologiška kosmetika ir nusipirkau Weledos šampūno miniuką, ant kurio parašyta, kad sudėtyje yra SLS, tada dar ir šioj temoj klausiau, ar tikrai SLS blogas
Siaip jei gerai pamenu, tai jis ne su SLS, o ALS. na, tai irgi nera labai geras dalykas, bet truputi svelnesnis uz SLS