QUOTE(Adera777 @ 2011 11 08, 11:42)
Kažkuri mergaitė šioje temoje rašė, kad "naudojant eko šampūnus per du metus mano plaukai ataugo su dviguba jėga ir žymiai storesni ir sveikesni", dabar neberandu tos žinutės, tai gal gali ta mergina atsiliepti ir aprašyti, pavardinti ką naudojo konkrečiai, t.y. šampūnus, kondic., kaukes, gal losjonus, vitaminus...
Būčiau dėkinga
Nes pati tokiu poveikiu negaliu pasigirti, nors naudoju kiek įmanoma natūralesnes priemones jau apie metus (Druide, Sante, FIN, aliejų kaukės, ... ).
Būčiau dėkinga
Nes pati tokiu poveikiu negaliu pasigirti, nors naudoju kiek įmanoma natūralesnes priemones jau apie metus (Druide, Sante, FIN, aliejų kaukės, ... ).
Čia aš aš rašiau
Šampūnai naudojami pakaitom: FIN ROSEMARY (pagrindinis, bet jis sausina galus, tai karts nuo karto keičiu į kitus - LAVERA apelsinų, JMO Levandų (naujas, bet labai jau brangus, atradimas), Natura Siberica žalioj pakuotėj).
Kondicionieriai - Sante BC ir dabar atrastas Lavera Basis Sensitive.
Kaukės specialiai nenaudoju, bet darausi namines - viską iš šaldytuvo ir tada ant galvos dažniausiai: kiausinis, aliejus (ricina arba alyvuogiu), medus ir alkoholio šiek tiek (brendis ar pan.) - 2-3 kartus per mėnesį.
Dar prie viso to gal prisidėjo, kad nebedažau plaukų, sveikai maitinuosi.. Mano plaukai iš prigimties tikrai ne ploni, bet dar niekad gyvenime neturėjau tokių plaukų kaip dabar, dėl to net pasiryžau augintis ilgus ir net jaučiu kaip nuolat auga nauji plaukai ) nu vienu žodžiu ekologija mano plaukams buvo tikras ir geriausias atradimas! Bet efektą viso to pamačiau tik dabar (kaip minėjau po dviejų metų) ataugus sveikiems plaukams, kai susipini kasą ir ji tikrai storesnė nei kada anksčiau buvo.
Aisku, čia labai individualus dalykas ir tikrai, kas tiko man, gali netikti kitam, tik pasidalinau patirtim
Papildyta:
QUOTE(Spurgita @ 2011 11 08, 12:19)
Merginos, kažkuri iš jūsų naudojo Alverde akių tušą, gal galit parašyti savo nuomonę apie tušą ilgiau panaudojus?
ir vėl Aš
pradėjo jau tirštėti, nors praėjo tik keli mėnesiai nuo pirkimo. Man jis patinka tuo, kad nenubėga nei kiek per visą dieną, nuvalymui reikia naudoti pienelį ar makiažo valiklį, nes tik su prausikliu nenusiplauna pilnai. O šiaip tai gražiai padažo blakstienas, atskiria ir gal šiek tiek pailgina. Ne super, bet iš prieš tai bandytų (Benecos ir Paul Penders), tai šitas geriausias