Mačiau, rašėt apie tuos užsikimšimus ant nosies ir pan. Jei tai tie juoduliukai, man rodos, jie vadinami kamedonais. Man veidą šaltuoju metų laiku beria vis mažiau, bet tų bjaurybių iki galo niekaip nepavykdavo atsikratyti. Bet neseniai atradau labai paprastą, pigų ir veiksmingą būdą. Ir visai atsitiktinai

Tai va, man burnoje atsirado tokia žaizdelė, kurią labai nemaloniai jausdavau. Paskaičiau internete, radau receptą, kad reikia pasidaryti košelę iš medaus ir valgomosios sodos, ir periodiškai palaikyti. Padėjo, ir netgi sakyčiau, kad labai greitai. Tada su sodos pagalba išgydėm MB slogą. Na ir galiausiai aš pradėjau skaityti kitokius valgomosios sodos naudojimo būdus buityje ir grožio procedūroms. Taigi, pasirodo, ji labai universalus daiktas
Ir radau informacijos, kad labai gerai išvalo tuos kamedonus, ir šiaip tinkamai naudojant yra idealus dalykas riebiai odai. Kadangi kamedonų niekaip nepavyko atsikratyt jokiomis, net brangiausiomis, priemonėmis prieš tai, nusprendžiau išmėginti sodą. Taigi pradžioje pagarinau veiduką, kad atsivertų poros. Tada sodą sumaišiau su trupučiu šilto vandens, tą košelę užtepiau ant veido, ir lengvais judesiais masažavau (tą užtenka daryti keletą minučių ir jokiu būdu nereikia trinti). Kai nuploviau, pati nepatikėjau rezultatu. Pakartojus antrą kartą nosies zona liko švarutėlė

Dar vėliau procedūrą pakartojau visam veidukui ir labai patiko rezultatas. Na čia bent jau mano riebiai odai, nežinau, ar sausai odai tai tiktų taip pat. Dabar tą procedūrą pasidarau kartą per savaitę ir vis dar labai džiaugiuos rezultatu.