QUOTE(Galadrielė @ 2011 11 03, 14:55)
Suminkštinant inkštirus poros yra pravalomos ir ne taip kemšasi, negilūs inkštirai pagal idėją turėtų patys išlįsti, o gilesnius lengviau iškrapštyti. Realiai tą prausimą reikėtų daryti veidą kiek pagarinus, nuprausus karštu vandeniu ar pan, kad poros atsivertų, bet bent jau aš neturiu laiko dažniausiai ir tik šiltu vandenuku paprasusiu, o tada pieneliu pamasažuoju. Šiaip jokio akivaizdaus jų išlindimo ir pabėgimo nuo mano veido nepastebėjau, nosis kemšasi taip pat greitai kaip ir visuomet, bet skruostai kažkaip žymiai švaresni atrodo, o ir pati oda tokia kitokia
(čia po 2mėn praktikos)
Etama, ten ne šveitiklis, o prausiklis. Tikrai skalsus, nesausina odos, tinka net ir jautriai. Saviški dabar pribaiginėju, tai ko tai pompa kvailioja - matyt pasikimšo ar uždžiūvo ilgiau nenaudojus...
Va tas man ir buvo įdomu, kame principas to reikalo. Visad buvau linkusi kremą tepti ryte, vakare prausti odą kažkuo be vaško ir nenaudoti kremų. Anksčiau dažnai rasulo košele su pagerinimais plaudavau, dabar jei nesidažiusi su kempinėle tokia nusibrūžinu, jei pasidažiusi-pasimozoju naminiu valikliu, po to rasulu ar kempinėle, lengvai pamuiluota
Man irgi tokia procedūra kiek per ilga kasdienai atrodo, nors ir pilnai išbaigta ir suprantama. Vakare dažniausiai lūžtu kaip noriu miego, tai prausiuosi ir dantis valausi kone prisimerkus. O jei reiktų dar garinti, žaistis...
O tau oda prasivalė nuo juodulių ar tų
užsikimšimų? Hmm, įdomu ar naminis valiklis tiktų šiam reikalui, jei taip, tai kokį emulsiklį naudoti geriausia
Tiksliai
bet realiai, pagal poveikį sakyčiau yra labai švelnus šveitiklis, bent jau jautriai odai. riebesnei tai gal ir prausiklį pilnai atstotų
aš tai mėginuką turiu, bet ir tą naudosiu ne kartą, gan skalsiai naudojasi tiek kondicionieriai, tiek prausikliai man žiūriu
Papildyta:
QUOTE(Spurgita @ 2011 11 03, 16:59)
Mano veido kraujagyslės irgi linkę plėstis, jaučiu darysiu kartą per savaitę.
Jei Satura nesupyks, parekomenduosiu jos anksčiau pasiūlytą var. tokiai odai
daryti aliejinį valymą duše, kai šiaip ar taip natūraliai oda pasigarina ir poros "prasiplečia"