QUOTE(fuksė @ 2011 11 02, 19:48)
JMO ziurejau snd., jo sudetis turetu but gera.
Ne tik turėtų būti, bet ir yra gera
QUOTE(Babi* @ 2011 11 02, 20:45)
Nebegirkit JMO, prašau
Pamenu, kažkuriai Elytė sakė, kad ir rytais veidą prausti reikia ne tik su vandeniu. Gal kuri nupasakos, kaip visa rytinė veido prausimo procedūra turėtų atrodyti?
Geras geras JMO
Man pasakojo apie prausimą
Šiaip visos rytinės - vakarinės procedūros yra derinamos pagal odos tipą ir poreikius, kadangi mano mišri, į sausumą ir dar plius jautri, tai papasakosiu tik apie savąją.
Ryte - veido prausimas pieneliu, hidrolatas, kremas. Vakare - nusivalau veidą pieneliu, tada nuprausiu pieneliu, hidrolatas, kremukas.
Kadangi dažausi, tai man kažkaip labiau patinka iš pradžių veidą apvalyti nuo kosmetikos, o tada prausti pieneliu, bet čia skonio ir įpročio reikalas, galima iškart prausti pieneliu nieko nevalius. Keliskart per savaitę rytais dar panaudoju Dr. H CC.
Šiaip tas valymas pieneliu man buvo rekomenduotas todėl, kad ant odos susidaro kieti inkštirai (pas riebiaodes sakė jie minkšti būna, tekantys tokie), tai juos reikia suminkštinti ir išmasažuoti, o kadangi oda jautri, tai tam reikalui pienelį naudoju. Tai va
www.kinokadras.ltGeras kinas, įdomūs faktai, kino aprašai ir pasiūlymai ką žiūrėti kai norisi kažko ypatingo