QUOTE(Tendre @ 2011 10 31, 13:09)
Man tikę/patikę purinantys šampūnai
Ir dar eco firmos purinamasis buvo, bet jau nelabai ir kur bematau jį
apie Weledos šampūnus galvojau, bet paskui prisiminiau, kad juose (kaštonų ir rozmarinų, man rodos tokie yra) yra SLS ar SLES
QUOTE(Mrs. R @ 2011 10 31, 14:11)
Babi - štai nuoroda alijošinio muilo
http://www.forever.l...s-su-alavijais/
Šiaip aš linkusi visada išmėginti produktą, ypač, kai jis nepigiai kainuoja, jau pabodo pinigus mėtyt, tiksliau, artimus savo apdovanot, nes man niekas netinka...
Mano plaukai sausi (dažyti), o šaknys riebios ,tai šampūnas arba plaukus nusausina, arba galvos neišplauna, arba atrodo, odą nusidirk, kaip niežti...
Ačiū už nuorodą, bet sudėtis man labai labai nepatiko
QUOTE(blueberry_nights @ 2011 10 31, 15:21)
duso gelius dar galima dovanoti - jie visada labai pasiteisina kaip dovana, arba kaukę plaukams (apsidziaugciau jei man kas padovanotu kokia Laveros kaukę..
)
))
Dušo geliai jau nebenaudojami, dabar muilus visi priversti naudoti
O dėl kaukės irgi labai nebloga idėja
QUOTE(8 p.m. @ 2011 10 31, 17:09)
Na man ta didelė "bonkė" į pabaigą labai atsibodo, neseniai tik va išbaigiau
, o pradėjau kažkur vasaros pradžioj...
Mano plaukai labai panašūs, plaudama nuolat suveliu "kaltūniuką" dešinėje pusėje priekyje, o ir plaut tenka kas antrą dieną (bet ir ta antra diena dažnai ištempta per prievartą). Niekad apsaugų nuo karščio nebandžiau, bet daugumoj džiovinu natūraliai. Tad man tas derinys: purinantis šampūnas plius JM detangler'is labai tiko, nes plaukai neapsunkę prie šaknų, tad ne taip greit riebaluojasi. Dar plius padėdavo kai įtepdavau šaknis su aloe geliu sumaišytu su rozmarino eteriniu. Ir nuo riebalavimosi, ir purumui, ir plaukų augimui gerai.
Dar prisiminiau, kad esu bandžius beveik visus Urtekram šampūnus, kartojau tik vieną, tą su ruduoju cukrumi.
Kokio čia šampūno?
O gal tada JMO detangler'į geriau pirkti
Visai pasimečiau