QUOTE(Mrs. R @ 2011 10 30, 21:39)
Aš turiu problemišką galvos odą, plaukai plonyčiai, tai norėčiau irgi purinančio šampūno, bet... dar neradau man tinkančio, nors ieškau visą gyvenimą
Jei kas norėtų padaryti dovaną- būčiau dėkingą už miniukų rinkinį - bandyčiau, bandyčiau - gal ką rasčiau, o jei nerasčiau, vis vien po truputį sunaudočiau
Žinodami mano bėdą ir požiūrį į kosmetiką draugai bijo kažką dovanoti, bet... viena draugė išdrįso (tiesa, kai dovanojo, tai taip nedrąsiai, su pasiaiškinimais
) gimtadienio proga įteikė man AW firmos skystą alijošinį muilą - sako - galėsi rankas plauti (o pati sakė naudoja visam kūnui ir ypač patenkinta intymioms vietoms). Paskaičiau sudėtį - pirmoje vietoje alijošius, kas yra labai neblogai - kvapas laaaabai švelnus, spalvos nėra. Na, nusiploviau rankas, pamaniau, kad kaip rankoms - per brangu, lašeliu nuprausiau veidą - viskas puiku, tada... išploviau galvą... Po to vyras vis glostė galvą ir klausė, kodėl plaukai tooooookie švelnūs...
Odos neperštėjo, plaukučiai lyg kūdikio. Tas muilas tapo mano savaitgalio šampūnu, nes šiaip nemėgstu sugulusių slidžių plaukų.
Išmėginau tos pačios firmos šampūną ir kondicionierių - neverti nei pusės kainos.
Gal gali nuorodą įdėti, koks ten muilas?
QUOTE(ernesin @ 2011 10 30, 21:47)
Kadangi naudoju nemažai Alverde produktų, užsifiksavę kad jie turi
purinantį šampūną, deja nesu pati jo išbandžiusi nes mano plaukai ir taip per daug pučiasi
Dėkuj, pasižymėjau, eisiu atsiliepimų ieškot
QUOTE(blueberry_nights @ 2011 10 30, 23:16)
Siulyciau FIN Rozmarinu (mano visai seimai ir draugems tiko) arba kanors is Urtekram arba mini rinkinuka
QUOTE(Galadrielė @ 2011 10 30, 23:43)
Eubionos su kiviais ir ramunėlėm rašo, kad purinantis. Realiai kažkiek papurina, bet, kaip ir visi šampūnai, stebuklų nedaro.
Nors aš jį jau seniai turiu, kažkaip buvau išbrokinusi, ilgą laiką sandėliuke stovėjo, dabar nuo kieto šampūno galvą niežėti ėmė, tai vėl išsitraukiau Eubioną, nes kito neturiu, tai nu super, nesuprantu kodėl buvau jį išbrokinus - ir galvos neniežti, ir plaukai 3dienas išsilaiko normalūs (įprastai man 2 dienas laikosi). Net buvo kilusi mintis jį pakartoti, bet žiūrėsim, nes turiu dar pusę buteliuko
Eubiona jau bandyta, nesužavėjo taip, kad būtų kartojama (nors man šis šampūnas vienas iš geriausių)
QUOTE(8 p.m. @ 2011 10 31, 00:31)
Na aš perku pagrinde tik purinančius, tačiau mano pagrindiniai reikalavimai: šaknys pakeltos ir slidūs sunkūs plaukų galai, tad tenka atsirinkti. Kai kada dėl sudėties paslystu, kaip pvz. su Giovanni šampūnu, bet šiaip esu išbandžiusi daugumą LT esančių eko šampūnų. Druide man nepatiko, Logonos esu bandžiusi su bambukais - nieko, Santes neįtiko. Laveros su apelsinais - sunaudojau, tam kartui tiko. Burt's bees - kvepia skaniai, purinantis efektas yra, bet man trūko švelnumo po to. Šiaip esu nemažai bandžiusi kitokių tik va atmintis nelabai veikia. Dabar spintelėje guli Aubrey Organics Volume ir Avalon Organics mėlyname buteliuke (LT tokio berods nėra, užsakiau iš iHerb, nes paprastą purinantį iš Avalon esu turėjusi - buvo nieko). Šiaip man nepakartojamas efektas buvo išplovus Burt's Bees ir tada panaudojus John Masters detangler'į.
O Giovanni sudėtis nelabai gera? O Burt's Bees yra LT pirkti? Ir kaip AO Volume šampūnas?