Aš turiu problemišką galvos odą, plaukai plonyčiai, tai norėčiau irgi purinančio šampūno, bet... dar neradau man tinkančio, nors ieškau visą gyvenimą

Jei kas norėtų padaryti dovaną- būčiau dėkingą už miniukų rinkinį - bandyčiau, bandyčiau - gal ką rasčiau, o jei nerasčiau, vis vien po truputį sunaudočiau

Žinodami mano bėdą ir požiūrį į kosmetiką draugai bijo kažką dovanoti, bet... viena draugė išdrįso (tiesa, kai dovanojo, tai taip nedrąsiai, su pasiaiškinimais

) gimtadienio proga įteikė man AW firmos skystą alijošinį muilą - sako - galėsi rankas plauti (o pati sakė naudoja visam kūnui ir ypač patenkinta intymioms vietoms). Paskaičiau sudėtį - pirmoje vietoje alijošius, kas yra labai neblogai - kvapas laaaabai švelnus, spalvos nėra. Na, nusiploviau rankas, pamaniau, kad kaip rankoms - per brangu, lašeliu nuprausiau veidą - viskas puiku, tada... išploviau galvą... Po to vyras vis glostė galvą ir klausė, kodėl plaukai tooooookie švelnūs...
Odos neperštėjo, plaukučiai lyg kūdikio. Tas muilas tapo mano savaitgalio šampūnu, nes šiaip nemėgstu sugulusių slidžių plaukų.
Išmėginau tos pačios firmos šampūną ir kondicionierių - neverti nei pusės kainos.