QUOTE(Ayaan @ 2011 10 21, 14:37)
Ir aš nepastebėjau. Bet nelabai ir tikėjaus tiesą sakant, kad kremas kažką valytų - mano atveju tam yra veido valymas pas kosmetologę. O pats kremas, jo tekstūra, pojūtis pasitepus man patiko ir jis man kaip tik pasirodė gana lengvas (bet naudojant nedidelį kiekį ant drėgno veido). Dabar naudoju ežiuolę, tai drėkinimo prasme jie man labai panašūs su varnalėša, bet varnalėšos tekstūra labiau patiko, nes šiek tiek skystesnis.
O į valančių kremų temą, gal kas bandėte ALVA aktyvųjį kremą?
Labai veiksmingas kremas kovojant su spuogais ir odos trūkumais. Drėkina ir padeda išvengti spuogų susidarymo, šis itin aktyvus drėkinamasis kremas minkština ir lygina odą. Arbatmedžio ir manukos aliejai veikia prieš naujų spuogų ir inkštirų susidarymą. Bisabololis ramina sudirgusią odą. Aloe Vera ir dumblių ekstraktas drėkina, o simondsijų (Jojoba) aliejus, vitaminas E ir aktyvios veikliosios medžiagos, tokios kaip ramunėlės, saldymedžio šaknų ekstraktas ir eteriniai aliejai lygina ir nuramina sudirgusią odą.
Sudėtis (INCI): vanduo, glicerilstearatas SE, simondsijų aliejus*, rapsų aliejus*, polyglyceryl-3 methylglucose distearate (emulsiklis), glicerinas, bičių vaškas, kvapiosios medžiagos, kviečių sėklų ekstraktas, saldymedžio šaknų ekstraktas, australiškojo arbatmedžio aliejus*, alginas, alavijas*, ksantano guma, pieno rūgštis, tocopheryl acetate (vitaminas E), bisabolis, levandų aliejus, bergamočių vaisių aliejus, rozmarinų eterinis aliejus, fito rūgštis, manukos eterinis aliejus, kvapiųjų citrinžolių aliejus, kalio sorbatas, Limonene, Citralis, Linalool, Geraniolis, Citronellol.