QUOTE(shemsa @ 2011 10 19, 19:53)
o kaip angliskai ant dezutes uzrasytas pavadinimas?
Originalo kalba jis vadinasi Crema alla violetta, o angliškai Argital Violet Cream
QUOTE(asmodeja @ 2011 10 19, 20:25)
Gal gali palyginti sita krema su Logonos free. Mano oda sausa, bet tokia kaprizinga baisiai, ciut kas netinka tuoj blizgesys islenda, ir man kazkaip tas free tokio norimo matinio vaizdo nesuteikia, mastau pabandyti kanors is Argital, bet labai bijau apsirikti, nes pinigine to neleidzia
Logonos Free naudojau kai mano oda durniavo ir buvo smarkiai dehidratuota ir nusausėjusi. Šiaip pirkau mamai, bet jai nepatiko, tai man mano dovaną ir atidavė Naudojau gal tik nepilną mėnesį, bet šiaip nepatiko. Lipnus, kažkokią plėvelę palieka ant veido, pilnai nesusigeria, blizgindavo odą, nors tuo metu mano oda buvo sausa.
Argital vos pasitepus suteikia matiškumą, tačiau, nors kremai ir yra riebūs, odos neriebina. Man patinka pats pojūtis pasitepus tais kremais (bandžiau tik rožių ir našlaičių) - oda atrodo pamaitinta, sudrėkinta, lyg suskeldėjusi žemė, gavusi vandens. Nemoku paaiškinti, bet toks malonus labai jausmas, kad atrodo norisi tepti dar ir dar. Rožių buvau nusipirkusi pusę pakuotės, tai naudojau žiemą, gal dabar žiemai vėl pasiimsiu jį.
QUOTE(srauni_upe @ 2011 10 19, 20:43)
Kažkaip pasiklydau tar šampūnų, atėjau pasikonsultuot
Bandyk Eubioną su kiviais arba gamink kietą šampūną
QUOTE(asmodeja @ 2011 10 19, 20:52)
Bet as is Klaipedos, pas mus nera tokio gerio
Susitark su kokia forumiete, kad paimtų tau tuos 10ml iš ŽaliaŽalia ir atsiųstu paštu
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 10 19, 21:14)
Labas vakaras
Tęsiant temą apie Argital... Mano veido oda probleminė, šiuo metu naudoju aliejus ir jų mišinius ir žiemą man jie labai gerai tinka, bet pavasarį, vasarą norėtųsi kažko kito. Paskaičiau apie Argital su ežiuole. Gal ir jūs ką nors įdomaus apie jį turit papasakot iš asmeninės naudojimo patirties? Likčiau dėkinga
Tęsiant temą apie Argital... Mano veido oda probleminė, šiuo metu naudoju aliejus ir jų mišinius ir žiemą man jie labai gerai tinka, bet pavasarį, vasarą norėtųsi kažko kito. Paskaičiau apie Argital su ežiuole. Gal ir jūs ką nors įdomaus apie jį turit papasakot iš asmeninės naudojimo patirties? Likčiau dėkinga
Manau probleminei, spuoguotai odai labiausiai tiks varnalėšos. Nes kai pas Elytę guodžiausi jai, kad mano nosis atrodo kemšasi tiesiog nuo oro, tai sakė reikėtų pasiteplioti varnalėšomis, nes gerai pravalo.