QUOTE(Flos @ 2011 10 08, 00:14)
Šiandien Greenshow parodoje truputi apsipirkau - paėmiau pabandymui Sante BC balzamą ir naujos linijos (ar tik pakuotės) Sante dušo gelį, kelis dalykėlius iš KN ir pan
Žiūrinėjau dekoratyvinės pasiūlą, bet kažkaip niekas labai neužkabino. Alvos bronzantas visai dėmesio vertas pasirodė, kreminė pudra gražiai ant rankos nugulė.
Gundė Benecos tušais, konsultantė labai jau dailiom blaktienom plazdeno. Pabandžiau Maximum volume pasiteplioti - vaizdas visai vertas grieko buvo. Tačiau grįžus namo ir numigus kelias minutes, prabudau su pandos akimis! o pandišką vaizdą esu tik mačius po stiprios liūties ir rimto nužliumbimo. Todėl nuteisiau benecosą.
Sante dušo gelis (grenadine raudonas) - skanus, saldus, bet neįkyrus kvapas, gerai putoja, odos nesausina. Galės MB džiaugtis juo
Ir aš šiandien Greenshow buvau, tai tyrinėjau Natura Siberica decoratyvinę, bet niekas neužkabino. Skysta pudra kažkaip negražiai pasidengė (bandžiau ant rankos), paryškino kiekvieną odos linkį, raukšlytę ir porą, tai kas būtų ant veido bijau ir pagalvoti
Šiaip nepasirodė ta kosmetika verta dėmesio, o juolab už tokią užkeltą kainą. Aptyrinėjau Alvos stendą, tai irgi patiko bronzinė pudra, kam Hauschka pernelyg matinis bronzatas, šitas patiks, nes turi savyje tokių švytinčių dalelių.
Flos, irgi mačiau tą konsultantę kosminėm blakstienom ir ji irgi gyrė tą naują Benecos tušą, sakdyama, kad jis jai Nr. 1. Bet tos merginos blakstienos toooookios, kad arba jos nenatūralios, arba jos naudotas tušas buvo sintetinis
Dar laimėjau mašinos plovimą be vandens, tomis visokiomis priemonėmis, kur nupurškia ją ir nuvalo. Po plovimo atrodė švarutėlė, gražutėlė, bet nedėkingas šiandienos oras neleido ilgiau ta švara pasidžiaugti, nes namo parvairavau murzę
Dar vienas vaikinukas man batus pasigavęs valė, pasakojo kaip po tos jo naudotos priemonės galėčiau valandą baloj stovėti ir jie neperšlaptų, bet nesusigundžiau
Papildyta:
QUOTE(Pink Martini @ 2011 10 08, 18:59)
Akys su šviežiai prasuktu Phyts:
Blakstiens mano patogios dažymui, su dr. H Volume tušu nuotraukose atrodau kaip be makiažo, nors gyvai tai vaizdas visai tenkina. O su Phyts - visur gerai. Ir foto, ir gyvai
Labai gražu
O kokios tavo natūralios blakstienos? Riestos ar čia tušo nuopelnas?
www.kinokadras.ltGeras kinas, įdomūs faktai, kino aprašai ir pasiūlymai ką žiūrėti kai norisi kažko ypatingo