QUOTE(welniūkštė @ 2011 10 04, 22:13)
Sveikos
Jusu patarimu deka nusipirkau acno dienini/naktini veido krema ir esu visai patenkinta. Noreciau Jusu patarimu daugiau
Siuo metu man reikia akiu makiazo valiklio (jautrioms akims), veido toniko (pasausejusi, anes kamuojama oda) ir valomosios veido kaukes ir ranku kremo (sausosm rankoms). Gal galite pasakyti, kurie geresni, veiksmingesni?
Beje, taip ir nesupratau, kuris blakstienu tusas geresnis? Kiek pamenu, visi nubyrantys, o ar radote nenubyranti ir tankinanti? Ar as skaitydama praleidau..
be jau isvardintu dar labai neblogas Dr. hauschka pienelis, mano akys irgi jautrios tai makiaza dar plaunu su JMO roziu prausikliu
tonikas tiktu ir paprastasis hauschkos, Suki tonikai gerai odai su acne, hidrolatai
Jei turit akne jums labai tiktu Suki molio treatment 3in1, labai apramina oda, neblogai pavalo, taip pat geris yra hauschkos molis, argital molio kauke, JMO valanti kaukyte su moliu
ranku kremai labai patike man tai argital, Senteurs du sud su arganu, JMO naujasis sviestukas su kakava (pacios ranku oda ypatingai sausa)