Ką atradote iš PIRKTINIŲ šveitiklių veidui? Naminiai neaktualu
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 10 02, 20:30)
Merginos, perduodu draugės virtualią padėką. Ji paskaitinėjusi forumą išsirinko Annemarie Borlind tušą, tai dabar negali atsidžiaugti Aš irgi tokį patį įsigijau, bet šiuo metu noriu ištuštinti atsargas, ir tada pradėsiu jį naudoti. Tikiuosi, kad galėsiu pasidalinti tokiu pačiu optimizmu
Tai laukiam ir draugės atsiliepimų
QUOTE(ernesin @ 2011 10 03, 00:01)
Man iš bandytų tušų atradimas Phyts, net nėra noro kažką daugiau bandyti
Papasakok plačiau - ką daro, kur pirkai, kiek kainavo, kaip laikosi ir pan? Ar gali palyginti su Dr Hauschka kuriuo nors?
QUOTE(Pink Martini @ 2011 10 03, 00:08)
Ką atradote iš PIRKTINIŲ šveitiklių veidui? Naminiai neaktualu
Aš pas Elytę bandžiau kažkada Argital kaukę - scrubą, nu pasaka Vis noriu įsigyti, bet vis iki ŽaliaŽalia nenuvažiuoju
QUOTE(ernesin @ 2011 10 02, 23:01)
Man iš bandytų tušų atradimas Phyts, net nėra noro kažką daugiau bandyti
man irgi Phyts šiuo metu pats pačiausias naudoju jau 5 mėn beveik kasdien, šiek šiek patirštėjo, bet vis dar labai gerai tepasi.
lyginant su Hauschkos volume, tai Phyts ryškiau dažo ir ilgiau išsilaiko - Hauschkos kelis "trupinius" tenka pavalyt dienos pabaigoj.
QUOTE(Galadrielė @ 2011 10 03, 08:34)
Papasakok plačiau - ką daro, kur pirkai, kiek kainavo, kaip laikosi ir pan? Ar gali palyginti su Dr Hauschka kuriuo nors?
Dr Hauschka nesu turėjusi. Jis tikrai padaro efektingas blakstienas, pailgina pastorina, visiškai nenubėga, man niekas net dienos pabaigoje nenutrupa, irgi jau naudoju apie pusmetį, ir nors turiu jau įsigijusi naują, negaliu šio mest nes puikiai dar dažo Man turbūt nei vienintelis iš neekologiškų nėra taip gerai laikęs, kaip šis. Pirkau Mondebio el parduotuvėje
QUOTE(ernesin @ 2011 10 03, 11:27)
Dr Hauschka nesu turėjusi. Jis tikrai padaro efektingas blakstienas, pailgina pastorina, visiškai nenubėga, man niekas net dienos pabaigoje nenutrupa, irgi jau naudoju apie pusmetį, ir nors turiu jau įsigijusi naują, negaliu šio mest nes puikiai dar dažo Man turbūt nei vienintelis iš neekologiškų nėra taip gerai laikęs, kaip šis. Pirkau Mondebio el parduotuvėje
sudominai o ar galima su juo isgauti dramatiska efekta, nes as megstu ryskias, storas blakstienas su Hauschkos volume tepant keleta sluoksniu tas pavykdavo
phyt's tusas jai neklystu sitam pigiau nei mondebio , nes paziurejau man i uk parsisiust tai brangiau gaunas is mondebio nei is sito psl
QUOTE(Honey @ 2011 10 03, 09:54)
QUOTE(ernesin @ 2011 10 03, 12:27)
Honey, ernesin, kokius dar eko tušus esate naudojusios, su kuo galyte palyginti? Honey, gal tu su Hauschka palygintum?
Tai laukiam ir draugės atsiliepimų
Visai jau aš, o konkrečių atsiliepimų tai taip ir neparašiau Dar paminėsiu, kad tai pirmas jos turimas eko tušas. Patinka, nes gerai ir ryškiai dažo, nereikia daug sluoksnių, gerai laikosi visą dieną, nenubėga. Patiko ir visiškai kitoks kvapas, lyginant su tais įprastais tušais, kuriuos ji iki šiol naudojo.
Aš pas Elytę bandžiau kažkada Argital kaukę - scrubą, nu pasaka
Man jis labiau kaukė, nei šveitiklis
QUOTE(agnuta @ 2011 10 03, 16:16)
Man jis labiau kaukė, nei šveitiklis
Matai, mano oda labai jautri - stipresnių šveitiklių nelabai galiu naudoti, nes iškart rausta oda ir prasideda atmetimo reakcijos. Bandžiau tik kartą, bet įspūdžiai patys geriausi
QUOTE(Galadrielė @ 2011 10 03, 15:21)
Matai, mano oda labai jautri - stipresnių šveitiklių nelabai galiu naudoti, nes iškart rausta oda ir prasideda atmetimo reakcijos. Bandžiau tik kartą, bet įspūdžiai patys geriausi
gal galetum apibudinti efekta, gundausi ir as juo, ka gero odelei padaro?
QUOTE(Galadrielė @ 2011 10 03, 15:21)
Jei oda labai jautri, tada gal visai kitaip Savąją irgi dabar gal prie jautresnių priskirčiau, bet jei pirkčiau šveitiklį veidui, tai norėčiau stipresnio nei tas Argital