Įkraunama...
Įkraunama...

Tobulos sielos sūnelis, saugo mus danguje...

Stipriai apkabinu tave mergyt
Atsakyti
Laikykis mergytė , tegul sūnelis visada būna jūsų širdyse, eikit pirmyn gimdyk vaikučius ir stenkites nepraleisti nei vienos akimirkos savo gyvenime 4u.gif
Atsakyti
verysad.gif stprybės begalinės......jos tikrai reikės,stiprus apkabinimas console.gif
kita mėnesi bus trys metai ,kai kritau ir kėliausi,ir vėl ir vėl......... verysad.gif
Atsakyti
Nežinau kaip Jums reikėjo iškęsti savo vaikelio mirtį... Neįsivaizduoju, tai man nesuvokiama... Šiuo metu atrodo, kad norėčiau mirti kartu...
Atsakyti
cray.gif cray.gif Uzjauciu Jus labai....
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2011 09 21, 22:05)
Nežinau kaip Jums reikėjo iškęsti savo vaikelio mirtį... Neįsivaizduoju, tai man nesuvokiama... Šiuo metu atrodo, kad norėčiau mirti kartu...

Po to kai isejo sunelis, 2 savaites tikinau save kad tai tik sapnas...baisus ilgas sapnas... bet va va pabusiu ir pamatysiu, kad mano angelelis guli lovytej ir ramiai miega... Deja...
Atsakyti
QUOTE(Juraciukee @ 2011 09 23, 13:02)
Po to kai isejo sunelis, 2 savaites tikinau save kad tai tik sapnas...baisus ilgas sapnas... bet va va pabusiu ir pamatysiu, kad mano angelelis guli lovytej ir ramiai miega... Deja...

Laikykitės console.gif Aš palaidojau 9 mėn mergytę.. per didžiasias žiemos šventes bus 4 metai kai jos neturiu. Tačiau skausmas nemažesnis.. Jis tik apsitraukęs laiko luobele ir kartais užtenka JOS žaisliuko, kuriuo dabar žaidžia jos broliukas ar šypsnio kuris labai panašus į JOS kai viskas vėl atsinaujina.. Taip - laikas gydo, bet galutinai neišgydys niekada.
Stiprybės jums 4u.gif
Atsakyti
Labai užjaučiu jus, jūsų šeimą. Skaičiau virpančia širdimi ir su ašaromis akyse, kaip sunku turėjo būti paleisti.
Tikiu, kad labai sunku nešti tokį skausmą savyje. Sunku ir įsivaizduoti ji, bet širdyje dabar liūdna, kad tenka jums. Linkiu stiprybės.
Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2011 09 27, 12:26)

Skaičiau virpančia širdimi ir su ašaromis akyse, kaip sunku turėjo būti paleisti.

As jo ir nepaleidau... iki siol mintyse tebelaikau ji savo rankose ir nezinau ar atsiras pakankamai stiprybes sirdyje, kad ji paleisciau...
Atsakyti
Užuojauta Jums. Nėra žodžių, galinčių padėti ir nuraminti. Stiprybės.
Prieš šešias savaites išgyvenau baisiausią siaubą, kai operavo mano naujagimę - vos šešių dienų. Išgyvenau pragarą, galvodama, kad ji mirs. Gydytojai didelių vilčių neteikė, bet mažylė išgyveno. Mažoji kovotoja. Ateity dar laukia operacijos...

Atsakyti
Stiprybės tėveliams verysad.gif
Tokiais atvejais pykstu ant dievo, kodėl jis toks negailestingas doh.gif
Atsakyti
Iš kur tiek stiprybės 4u.gif Neišgyvenčiau, negalėčiau susitaikyti su tuo, kad mano vaikelio nebėra...Užuojauta...Verkiu kartu su Jūsų šeima...Tesaugoja Jūsų Angelėlį Dievulis
Atsakyti