Stipriai apkabinu tave mergyt
Laikykis mergytė , tegul sūnelis visada būna jūsų širdyse, eikit pirmyn gimdyk vaikučius ir stenkites nepraleisti nei vienos akimirkos savo gyvenime
stprybės begalinės......jos tikrai reikės,stiprus apkabinimas
kita mėnesi bus trys metai ,kai kritau ir kėliausi,ir vėl ir vėl.........
kita mėnesi bus trys metai ,kai kritau ir kėliausi,ir vėl ir vėl.........
Nežinau kaip Jums reikėjo iškęsti savo vaikelio mirtį... Neįsivaizduoju, tai man nesuvokiama... Šiuo metu atrodo, kad norėčiau mirti kartu...
QUOTE(Soffyyy @ 2011 09 21, 22:05)
Nežinau kaip Jums reikėjo iškęsti savo vaikelio mirtį... Neįsivaizduoju, tai man nesuvokiama... Šiuo metu atrodo, kad norėčiau mirti kartu...
Po to kai isejo sunelis, 2 savaites tikinau save kad tai tik sapnas...baisus ilgas sapnas... bet va va pabusiu ir pamatysiu, kad mano angelelis guli lovytej ir ramiai miega... Deja...
QUOTE(Juraciukee @ 2011 09 23, 13:02)
Po to kai isejo sunelis, 2 savaites tikinau save kad tai tik sapnas...baisus ilgas sapnas... bet va va pabusiu ir pamatysiu, kad mano angelelis guli lovytej ir ramiai miega... Deja...
Laikykitės Aš palaidojau 9 mėn mergytę.. per didžiasias žiemos šventes bus 4 metai kai jos neturiu. Tačiau skausmas nemažesnis.. Jis tik apsitraukęs laiko luobele ir kartais užtenka JOS žaisliuko, kuriuo dabar žaidžia jos broliukas ar šypsnio kuris labai panašus į JOS kai viskas vėl atsinaujina.. Taip - laikas gydo, bet galutinai neišgydys niekada.
Stiprybės jums
Labai užjaučiu jus, jūsų šeimą. Skaičiau virpančia širdimi ir su ašaromis akyse, kaip sunku turėjo būti paleisti.
Tikiu, kad labai sunku nešti tokį skausmą savyje. Sunku ir įsivaizduoti ji, bet širdyje dabar liūdna, kad tenka jums. Linkiu stiprybės.
Tikiu, kad labai sunku nešti tokį skausmą savyje. Sunku ir įsivaizduoti ji, bet širdyje dabar liūdna, kad tenka jums. Linkiu stiprybės.
QUOTE(Nettle @ 2011 09 27, 12:26)
As jo ir nepaleidau... iki siol mintyse tebelaikau ji savo rankose ir nezinau ar atsiras pakankamai stiprybes sirdyje, kad ji paleisciau...
Užuojauta Jums. Nėra žodžių, galinčių padėti ir nuraminti. Stiprybės.
Prieš šešias savaites išgyvenau baisiausią siaubą, kai operavo mano naujagimę - vos šešių dienų. Išgyvenau pragarą, galvodama, kad ji mirs. Gydytojai didelių vilčių neteikė, bet mažylė išgyveno. Mažoji kovotoja. Ateity dar laukia operacijos...
Prieš šešias savaites išgyvenau baisiausią siaubą, kai operavo mano naujagimę - vos šešių dienų. Išgyvenau pragarą, galvodama, kad ji mirs. Gydytojai didelių vilčių neteikė, bet mažylė išgyveno. Mažoji kovotoja. Ateity dar laukia operacijos...
Stiprybės tėveliams
Tokiais atvejais pykstu ant dievo, kodėl jis toks negailestingas
Tokiais atvejais pykstu ant dievo, kodėl jis toks negailestingas
Iš kur tiek stiprybės Neišgyvenčiau, negalėčiau susitaikyti su tuo, kad mano vaikelio nebėra...Užuojauta...Verkiu kartu su Jūsų šeima...Tesaugoja Jūsų Angelėlį Dievulis