Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

QUOTE(linciulis @ 2011 11 28, 14:33)
sveikos mamytes, noriu paklausti, as noriu lankytis kauno klinikose, na nestumo prieziura ir etc.
tai kokia ten priemimo tvarka? kiek zinau reikia is savo poliklinikos ten persirasyti? o ar reikia kazkiek moketi na kaip pvz mazylio gimdymo namuose uzvedant nesciosio kortele virs 100 lt ir paskui iseinant i dekreta tiek pat? ar cia persiregistravus moketi nereikia?

labai aciu uz atsakyma..

Gali persirašyti iš savo poliklinikos arba eiti tik su siuntimu. Aš vieno nėštumo metu ėmiau iš savo šeimos gydytojo siuntimą pas ginekologą, ir jo vieno užteko keliems vizitams, kurie man buvo reikalingi. Nekainavo.
Atsakyti
Sveikos, savo abi karalaites gimdziau klinikose, pirma naturaliai, antra cp. abu kartus tariausi, gimdziau pas ta pati gyd. personalas super, tik va su tuo maitinimu abu kartus problemos buvo. Pirma karta, tai lakste akuseres pacios paduodavo leliukui, gydytoja buvo atejus, bet nepamenu kaip ten ji. Si karta as jos nemaciau. kiek kvieciaus pagalba, tiek atbegdavo rezidente. ka paklausdavau mazai ka gaudavau, lekdavo ji klaust pas gyd., ta mat pastoviai uzsiemus, poto parbega pasako kas man neaisku. nu zodziu. pirmaja 2sav.ismaitinau, sudege viskas, o antraja 2men., bet nusitraukinejau, nes jaubuvo iki zaizdu nukramtyta. va stai tokie patyrimai.
Atsakyti
Sveikos, planuojam ir mes gimdyti Kauno Klinikose. Gal galetum patarti tos, kurios gimdet, kokia ten tvarka su atsiveztais daiktais. As pirmakarte, tai viskas labai neaisku smile.gif Ar prasidejus gimdymui veztis viena tase, kur visi daiktai tiek man, tiek leliukui sudeti, ar reikia atskiros i gimdymo skyriu ir atskiros i pogimdyvini? Beje, ar apranga vyrui duoda pacios klinikos, ar vezetes savo apranga ir tapkes? Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(soledada @ 2011 12 07, 12:38)
Sveikos, planuojam ir mes gimdyti Kauno Klinikose. Gal galetum patarti tos, kurios gimdet, kokia ten tvarka su atsiveztais daiktais. As pirmakarte, tai viskas labai neaisku smile.gif  Ar prasidejus gimdymui veztis viena tase, kur visi daiktai tiek man, tiek leliukui sudeti, ar reikia atskiros i gimdymo skyriu ir atskiros i pogimdyvini? Beje, ar apranga vyrui duoda pacios klinikos, ar vezetes savo apranga ir tapkes? Aciu uz patarimus 4u.gif

Atskiros tases nebutina, galit veztis visa tase, yra spintele i kuria pasdesit, tik reikalingiausius daiktus ir vaikiuko rubelius isidekit taip, kad kai reiks vyras isimtu ir nereiktu knist visos tases. Aprangos vyrui neduoda, bet jos ir nereikauja, svarbu tvarkingi svarus rubai, galit paimt vyrui persiaut, kad butu patogiau, bet jei netures nieko persiaut, tai duoda bachilus (antbacius) ant batu uzsidet ir viskas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klakšt: 07 gruodžio 2011 - 16:46
o rubeliu leliukui neduoda? reikia tureti savus?
Atsakyti
QUOTE(linciulis @ 2011 12 07, 17:25)
o rubeliu leliukui neduoda? reikia tureti savus?

jei neturesit savo, tai duos mirksiukas.gif turekit pampersa ir vilnones kojinytes 4u.gif
Atsakyti
Ir gerai dvi kepurytes 4u.gif nes tik gimusiam uzdeda viena, o kita kai jau nuprausia:)
Dar gerai tureti sau pampersa ar iklotus:) kai jau reikia keliauti is gimdyklos:) man uo super po gimdymo pampersai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaulaL: 09 gruodžio 2011 - 22:15
QUOTE(klakšt @ 2011 12 07, 18:30)
jei neturesit savo, tai duos  mirksiukas.gif  turekit pampersa ir vilnones kojinytes  4u.gif

Turek pampersa, vilnones kojinytes ir dvejas kepurytes su isvirksciom siulem.
Atsakyti
QUOTE(Moniks @ 2011 12 10, 00:44)
Turek pampersa, vilnones kojinytes ir dvejas kepurytes su isvirksciom siulem.

o kepurytes turi buti megztos ar paprastos medziagines (medvilnines)? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniete1121 @ 2011 12 10, 11:23)
o kepurytes turi buti megztos ar paprastos medziagines (medvilnines)? blush2.gif

Medvilninės.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2011 12 09, 22:13)
Ir gerai dvi kepurytes 4u.gif  nes tik gimusiam uzdeda viena, o kita kai jau nuprausia:)
Dar gerai tureti sau pampersa ar iklotus:) kai jau reikia keliauti is gimdyklos:) man uo super po gimdymo pampersai thumbup.gif

mano tik gimusi burbuli iskart ant krutines valandai pagulde ir jokios kepurytes nedejo, tik jau po to, kai nuprause smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krist@ @ 2011 12 16, 11:54)
mano tik gimusi burbuli iskart ant krutines valandai pagulde ir jokios kepurytes nedejo, tik jau po to, kai nuprause  smile.gif

maniskiams nei vienam kepurytes isvis nedejo nors turejom, abu buvo bekepuryciu isvis unsure.gif nzn kodel neuzdejo (kovo men. buvo) unsure.gif tai is mes nedejom jokiu kepuryciu, kepuriukus uzdejom tik jau namo vaziuojant smile.gif
Atsakyti