Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

Tai matyt nuo akušerės priklauso, nes man net leipė energijai šokolado, arbatą pati pasiūlė ir atnešė. Ir paskaitoj minėjo šokoladą.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2012 12 15, 16:50)
Tai matyt nuo akušerės priklauso, nes man net leipė energijai šokolado, arbatą pati pasiūlė ir atnešė. Ir paskaitoj minėjo šokoladą.

Matyt nuo akusere tikrai prikauso, man neleido:(
Bt gal dar nuo gimdymo? Man skatino ir nezinojo ar darysis kaklelis , viskas galejo cp baigtis g.gif
Ziuresim kaip si karta bus biggrin.gif
Atsakyti
Na man irgi nuleido vandenis ryte ir skatino, ir visai neatsidarinėjo, tai galiausiai vakarop CP.
Atsakyti
QUOTE(Melancholy @ 2012 11 30, 13:25)

Ir kam reikia gyvenamosios vietos deklaracijos ten?

Reikalinga tam, kad jei nori, kad tave visą nėštumą sektų KMUK ginekologas, jie tave turi priregistruoti klinikose, pas ten dirbantį šeimos daktarą, kurio tu iš ties nei karto ir nematysi biggrin.gif , o priregistruoti gali tas , kurios gyvena netoli klinikų. Nėštumą klinikose pagrinde seka akušerės, o ginekologai daro pagrindinius ekoskopijos tyrimus, ima tepinėlį ir pan.
Atsakyti
O jei mano deklaruota gyvenamoji vieta visai kitame mieste, tarkim Telšiuose, o gyvenu Kaune ir noriu gimdyt KMUK ir būt jų priežiūroj visą nėštumą?
Atsakyti
QUOTE(Melancholy @ 2013 01 04, 21:00)
O jei mano deklaruota gyvenamoji vieta visai kitame mieste, tarkim Telšiuose, o gyvenu Kaune ir noriu gimdyt KMUK ir būt jų priežiūroj visą nėštumą?

nieko niekur nereikia jei uzeina gimdymas vaziuoji i priemima KMUK ir ten gimdai
Atsakyti
QUOTE(Melancholy @ 2013 01 04, 23:00)

Jeigu nori visa nestuma lankytis pas daktarus kmuk, butinai deklaracijos vieta turi buti kaunas.
Jeigu nori tik gimdyti...deklaracijos vieta yra nesvarbi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2013 01 05, 11:59)
Jeigu nori visa nestuma lankytis pas daktarus kmuk, butinai deklaracijos vieta turi buti kaunas.
Jeigu nori tik gimdyti...deklaracijos vieta yra nesvarbi 4u.gif

arba turi gauti siuntima is savo daktaro i Moterų konsultacija
Atsakyti
QUOTE(kristina 35 @ 2013 01 06, 23:31)
arba turi gauti siuntima is savo daktaro i Moterų konsultacija

Bet cia butu vienkartine konsultacija
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2013 01 07, 14:37)
Bet cia butu vienkartine konsultacija

tada gali pasirinkti gydytoja kuriame nori mieste nebutinai ten turi buti registruotas, pvz, as gyvenu klp, o registruotas kur nors utenoje. Bet galiu lankytis pas daktarus klp. keisti gydymo istaiga galima viena kart per metus nemokamai, o kita kart jei per metus keiti gydymo istaiga reikia moketi kazkoki mokesti.
Atsakyti
Sveikos mamos, gal kas zinote kiek "kainuoja" gimdymas klinikose gydotojai, akuserei,anestozologei. Prie 5 metus gimdziau tai buvo 500lt gydotojui dabar kainos turbut pakilusios...
Atsakyti
QUOTE(sigulka @ 2013 01 09, 19:43)
Sveikos mamos, gal kas zinote kiek "kainuoja" gimdymas klinikose gydotojai, akuserei,anestozologei. Prie 5 metus gimdziau tai buvo 500lt gydotojui dabar kainos turbut pakilusios...

seip ziurint pas kuri daktariuka 1000-150 turetu uztek tam ir tam. girdejau kas operav 12-12-12 tai 1500 euriuku reikejo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina 35: 10 sausio 2013 - 00:41