o palatos kelinvietes yra. Vyras galibut salia per nakti
Nemokamose palatose vyras būti negali, nes vienviečių nėra, yra dvivietės ir didesnės. Vyras likti gali tik mokamose arba gimdykloj kol gimdai, jei naktis.
Pirmos trys dienos po 120, nuo ketvirtos po 70.
Sveikos,
gal kuri neseniai gimdžiusi galėtų padėti susigaudyt
Ką reikia turėti prie savęs gimdykloje klinikose? Kažkokius naktinius kaip supratau duoda, o chalatą savo turėt, ar jį duoda, ar ten jo net nereikia? Šlepetės turbūt reikalingos?
Aš suprantu, kad mažiui reikia turėti pampersą, kojinytes, kepurytę. O pačiai mamai reikia kažko ar iš principo viską ten duoda?
Ką reikia turėti prie savęs gimdykloje klinikose? Kažkokius naktinius kaip supratau duoda, o chalatą savo turėt, ar jį duoda, ar ten jo net nereikia? Šlepetės turbūt reikalingos?
Aš suprantu, kad mažiui reikia turėti pampersą, kojinytes, kepurytę. O pačiai mamai reikia kažko ar iš principo viską ten duoda?
QUOTE(toscana @ 2012 12 08, 17:51)
Sveikos,
Mamai turet tapkes,geriausia gumines,nes yra arba dusas arba vonia, kojinytes. Rubus duoda.
Maziui geriau viska turet : kojinytes,bodziuka,sliauztus,kepuryte,pampersa.
Pasiimkite vandeniuko,vazelina lupoms.
Gimdyklos kaip namie, jei noras valgyt butu ir turetumet,galit ir tai daryt. Istisai nebunapersonalas,jei ilgiau nieko nevyksta,su vyru bunat dviese. Aparatura pajungta ir stebi jus daktaras ir akuseres.
QUOTE(Aga @ 2012 12 06, 20:32)
Pirmos trys dienos po 120, nuo ketvirtos po 70.
Pirmas dienas ir š toje buvau..
Bet paskui,kai mažylį perkėlė į intensyvios terapijos skyrių,perbėgau ten,kad šalia būt,tai ten galėjo pasirinkt pigesnes privačias palatas,ten tik tualetas ir dušas yra bendras dviem privačioms palatoms,raktą duoda asmeniškai turėt,na ir telikas neveikia ir mikrobangės nėra...
Bet tai man to nereikėjo visai.ne iki to buvo...
Bet mokėt tai beveik dvigubai pigiau...
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 12 08, 22:15)
Mamai turet tapkes,geriausia gumines,nes yra arba dusas arba vonia, kojinytes. Rubus duoda.
Gimdyklos kaip namie, jei noras valgyt butu ir turetumet,galit ir tai daryt. Istisai nebunapersonalas,jei ilgiau nieko nevyksta,su vyru bunat dviese. Aparatura pajungta ir stebi jus daktaras ir akuseres.
Ačiū, Faustina
Na valgyt tai jau neleidžia gimdant, tik vandenukas ir koks šokolado gabaliukas.
QUOTE(Aga @ 2012 12 10, 10:58)
Na valgyt tai jau neleidžia gimdant, tik vandenukas ir koks šokolado gabaliukas.
ir del sokolado abejoju...nes gimdziau lapkricio 15d tai man vandens liepe gert lb mazai,sake negurksnot o tiesiog geriau dazniau bet po gurksneli
Ir per paskaitą liepė pasiimt šokolado juodo, ir per gimdymą dar kartą atsiklausus, sakė galima, nes priduoda energijos. Ir pati akušerė dar atnešė arbatos padariusi, kad vanduo nepabostų
QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2012 12 10, 15:13)
ir del sokolado abejoju...nes gimdziau lapkricio 15d tai man vandens liepe gert lb mazai,sake negurksnot o tiesiog geriau dazniau bet po gurksneli
Na man ir neleido sokolado, vandens po maza gurksneli tik