QUOTE(liux gyvenu @ 2012 12 03, 22:19)
gal kuri esate gimdziusi nesenai cia? pries isvykstant su lelia namo, prie skiepu knygeles turejo duoti kontaktus moteru, kurios padetu esant sunkumas su zindymu.. gal turite kuri? galetumete parasyti? nes man uzsimine kad duos, bet pasirodo baigesi jiems skiepu knygeles ir nedave.
Sveika..aš tikrai turėjau tuos telefonus,ir ryt paieškosiu,jei tik neišmečiau..
Papildyta:
QUOTE(rence* @ 2012 11 02, 21:14)
Nors gimdžiau jau senokai, bet ir man buvo panaši situacija
. Pradžioje kažkaip sunkiai bendravo, vis sake kad man čia niekas nevyksta, kad dar ilgai čia kankinsiuos (nors jau sarėmių skausmas sunkiai pakeliamas buvo)... jaučiausi nevyklele, nusiminiau; nervinausi, kad kažkas vyksta ne taip..
Kai vyras padavė pinigelių, tai pradėjo gražiai kalbėti, kokia aš šaunuolė, kaip gerai laikausi ir kitokie paguodžiantys žodžiai, parodė kaip malšinti skausmą, palaikė...Bet tas žmonių falšyvumas, dviveidiškumas
Akušerės vardo jau neprisimenu (tokia neaukšta, trumpų juodų plaukų, ~50 metų).
Panašiai ir man buvo...
kol laukiau savo gydytojo atvykstant,akušerė vis kartojo,kad ilgai truks viskas,niekas nevyksta ir pan.o kai skaudėt labai pradėjo,sako:nu aš negimdžius(40metų gal ji),bet tai mano mėnesinės labai skausmingos...tipo kaip sąrėmiai...tai ji suprantanti,ką aš jaučiu...
,nu nusišauk vietoj...palygino gimdymą su mėnesinėm...
tada supratau,kad nieko gero iš tokios akušerės ir atsidusau lengviau gydytojo sulaukus ir nebemačiau jos daugiau
Papildyta:
QUOTE(Aga @ 2012 10 24, 16:20)
Yra visokių, po remonto, be remonto, nemokamos visos daugiavietės, wc, dušai koridoriuj bendri.. Aš asmeniškai patekau į tragišką ir dar su 16-mete, kuri nieko nesuvokia, o pasigimdė, draugas neatvažiuoja pasiimti, be tėvų parašo nepaleidža, vaiko neturi kuo aprengti...Jei būčiau nesulaukus laisvos mokamos, tai žiauru...Bet yra ir atremontuotų nemokamų.
Gimdyklos nerealios visos 7
Ar ta 16 metė kartais ne 24 d.gimdė?Nes aš tą dieną gimdžiau,tai girdėjau kad toks vaikiškas balselis rėkė :unsure:ir gydytojas sakė,kad vaikas vaiką gimdo gretimoj palatoj..O mano sūnus buvo irgi už durų..16 metis
,va ,sakau ,sūnau..matai kaip būna
,kai meilės didelės jūsų amžiuj..brrr.nenoriu dar baba būt
Aš mėnesį laiko praleidau ten,bet ėmėm privačią palatą..nes per tiek laiko nupušt būt reikėję su vis besikeičiančiomis moterimis
,o ir visa šeima galėjom pabūt kartu.Bet ėmėm per pus pigesnę,kur palatoj nėra tuoaleto ir dušo,bet tai niekis,dvi privačios palatos turi raktą nuo dušo ir tualeto,neblogai buvo...