QUOTE(Majaj @ 2012 10 17, 15:15)
Nu kodėl rašot, kad dažnai
kasdien ten nesilankot turbūt
kaip tyčia vakar buvau pamokėlėj ten apie gimdymą, tai tuo metu buvo užimtos tik 3 gimdyklos. Dar paklausiau, kaip dažnai pritūkstat gimdyklų, sakė beveik niekada.
Vargu, kad beveik niekada
Kai gimdžiau, akušerė pasakojo, kad gan dažnai, ypač spalį-lapkritį-gruodį, paskui kovą-balandį-gegužę anšlagai būna
Aš pati kai gimdžiau, pogimdyvinėse yra 91 vieta, pagimdžiusių buvo 94, tai jei ne extra cezaris, jau būčiau nakvojus gimdykloj, nes nebuvo kur kelt, kiek girdėjau kelios tą naktį gimdyklose ir nakvojo. Po cezario iškėlė į intensyviąją terapiją, o ryte nebuvo vietų kur iš jos kelt, laukėm beveik iki pietų, kol viena atsilaisvino. Ir šiaip būtų nepriėmę jau gimdyt manęs, jei ne planinis ir susitarus, nes tik atvažiavus pasakė, kad vietų nėra gimdyklose, kol nepasakiau pas ką susitarus
Prieš mane moterį laukusią išsiuntė į II. Paskaitoj daug ką sakė kitaip, nei buvo gimdant. Tad nusiteikite visaip, kad paskui nebūtų tragedija. Nors realiai jei kvieties greitąją, jei nėra vietų, net neveža į KMUK, iškart būna jau nukreiptos į II ir lekia tiesiai ten, nes padėtis jau žinoma būna su vietom. O, kad nebūtų šoko, kaip ir sakiau, pasiskambinkit į priimamąjį prieš išvažiuojant ir pasakys, važiuoti, ar neverta.