Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2012 10 16, 14:46)
o dieve doh.gif  tai ka reiskiasi as nukeliauju jau su nubeguseis vandenim ir su skausmais,man gali tekti keliauti kitur?  unsure.gif  noriu ten gimdyti,gimdymas jau ant nosies,tai net dabar baisu pasidare...

man irgi ant dienu gimdyti, delto ir parasiau, ka esu girdejusi....kada Jums tiksliai?
Atsakyti
O jei susitaręs, o vietų nėra ? Ką tada darys gydytojas ? Siųs kitur ??
Atsakyti
Mano atveju buvo taip: buvau susitarusi su gydytoja, o kai prasidėjo dažni sąrėmiai ir nuvykau į KMUK pasakė, kad dabar nėra laisvų gimdyklų. Paguldė priimamajame, pradėjo užrašinėti vaisiaus tonus, tuomet nubėgo vaisiaus vandenys ir jau tuoj tuoj artėjo gimdymas. Vat tuomet ir atsirado ekstra gimdymo palata (vieną jie visada laiko rezerve), aš vos spėjau nueiti iki jos kai prasidėjo gimdymas (maniau koridoriuje pagimdysiu). Bet jeigu nesate susitarę su jokia gydytoja, o atvykstate gimdyti kai nėra laisvų gimdyklų, tai man rodos nukreipia važiuoti į kitus gimdymo namus.

Dėl mokamų palatų tai galiu drąsiai pasakyti, kad verta mokėti pinigus. Pati naudojausi mokama palata, bet ir dušas, ir tualetas, ir šaldytuvas, ir telikas. Jau vien gerai tuo, kad nereikia į tualetą koridoriuje lėkti palikus mažylį vieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzliukė: 16 spalio 2012 - 21:44
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 10 16, 19:13)
O jei susitaręs, o vietų nėra ? Ką tada darys gydytojas ? Siųs kitur ??

Turi vieną extrinę, bet ir ta dažnai būna užimta. Manau žiūri koks skubotumas, gal palaiko palatoj, gal po gimdymo greičiau iškelia.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2012 10 17, 09:57)
Turi vieną extrinę, bet ir ta dažnai būna užimta. Manau žiūri koks skubotumas, gal palaiko palatoj, gal po gimdymo greičiau iškelia.

Nu kodėl rašot, kad dažnai smile.gif kasdien ten nesilankot turbūt smile.gif kaip tyčia vakar buvau pamokėlėj ten apie gimdymą, tai tuo metu buvo užimtos tik 3 gimdyklos. Dar paklausiau, kaip dažnai pritūkstat gimdyklų, sakė beveik niekada. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte1984 @ 2012 10 16, 18:44)
man irgi ant dienu gimdyti, delto ir parasiau, ka esu girdejusi....kada Jums tiksliai?

seip man terminas tik lapkricio 12d,bet kaip buvau pas gine ji pasake jog tikimybe kad gimdysiu anksciau. siandien dar buvau echo tai pasake jog viskas pasiruose,pagal visus pozymius galiu betkada gimdyti thumbup.gif todel ir sakau jog ant dienukiu tureciau sulaukti dziauksmo...tik kazkaip pasiskaitinejau ir baugu pasidare,nes as istikruju gimdyti kitur nenoriu tik klinikose ax.gif butu galima tartis ar kazka,bet tai is kur man zinot kada istikruju ateis tas laikas g.gif ydomu kaip dabar situacija klinikose su nestuke.gif ? gal kas ka girdejote?
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 10 17, 15:15)
Nu kodėl rašot, kad dažnai smile.gif kasdien ten nesilankot turbūt smile.gif kaip tyčia vakar buvau pamokėlėj ten apie gimdymą, tai tuo metu buvo užimtos tik 3 gimdyklos. Dar paklausiau, kaip dažnai pritūkstat gimdyklų, sakė beveik niekada.  4u.gif

Vargu, kad beveik niekada wink.gif Kai gimdžiau, akušerė pasakojo, kad gan dažnai, ypač spalį-lapkritį-gruodį, paskui kovą-balandį-gegužę anšlagai būna smile.gif Aš pati kai gimdžiau, pogimdyvinėse yra 91 vieta, pagimdžiusių buvo 94, tai jei ne extra cezaris, jau būčiau nakvojus gimdykloj, nes nebuvo kur kelt, kiek girdėjau kelios tą naktį gimdyklose ir nakvojo. Po cezario iškėlė į intensyviąją terapiją, o ryte nebuvo vietų kur iš jos kelt, laukėm beveik iki pietų, kol viena atsilaisvino. Ir šiaip būtų nepriėmę jau gimdyt manęs, jei ne planinis ir susitarus, nes tik atvažiavus pasakė, kad vietų nėra gimdyklose, kol nepasakiau pas ką susitarus smile.gif Prieš mane moterį laukusią išsiuntė į II. Paskaitoj daug ką sakė kitaip, nei buvo gimdant. Tad nusiteikite visaip, kad paskui nebūtų tragedija. Nors realiai jei kvieties greitąją, jei nėra vietų, net neveža į KMUK, iškart būna jau nukreiptos į II ir lekia tiesiai ten, nes padėtis jau žinoma būna su vietom. O, kad nebūtų šoko, kaip ir sakiau, pasiskambinkit į priimamąjį prieš išvažiuojant ir pasakys, važiuoti, ar neverta.
Atsakyti
sakot spali-lapkriti-gruodi anslagai gimdyviu buna.... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif eina sau, dar cia pilnatis arteja , tai isvis bus graziai grazu.. o kas galit pasakyt kur klinikose gimdyklos yra? foto tai niekur nerandu internete..esu buvusi tame akuserijos priimamajame tik tai smile.gif

o kiek akuseriu ir gydytoju kazin pamainoj dirba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryte1984: 17 spalio 2012 - 17:02
Gimdyklos pirman aukšte, kairėj ginekologinio, ten už įėjimo kairėn.
Atsakyti
O kada ta mokama palata uzsisako ? Kai atvaziuoja gimdyti ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 10 17, 19:58)
O kada ta mokama palata uzsisako ? Kai atvaziuoja gimdyti ? ax.gif

Kai ateini i gimdykla,prisistato akusere,tada ir pasakai,kad noresiu mokamos palatos.
Atsakyti
nepradėkit stresuoti be reikalo - jeigu visos gimdyklos užimtos, vadinasi, patenkama į KMUK. draugė prieš mėnesį nesitarusi pagimdė. žodžiu, laimės dalykas, papildomas stresas sveikatos neprideda.
Atsakyti